Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç fikrim yok canım ama zaten çok fırsat bulamazsın bence.Hanımlar Doğum yaptıktan sonra soğan kürü yapsam ne olur
sorun olmaz sadece etkisi azalmış olur adetliykenIyi geceler hanımlar bende araniza katıldım bu ayda fos çıktı. Soğan kürüne ve ovulasyon testinr başlayım dedim bugün adetin birinci günü adetliyken başlasam bir sorun olur mu çünkü benim galiba erken yumurtlamam oluyor bir sorun olmasın
Maiallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin .Peki düzenli ilişki mi oldu canım ?Merhaba hanımlar daha önceki mesajlarınızı okumadım. Bi etkisi var mı yoksa denk mi geldi tam emin olmamakla birlikte bende kullandığım ay hamile kaldım. Herşey Allahtan ama çaba göstermeden tevekkül etmeyi pek doğru bulmuyorum. O yüzden bende soğan suyu içtim. Her yerde farklı tarifler var ve farklı kullanım yazıyor. Ben çok araştırdım net bişey bulamamıştım yardımcı olması adına paylaşıyorum. Düşükten sonra 4 buçuk ayda hamile kalabildim çünkü. Adet bitiminden sonra 7. Gün başaladım 15 gün sabah akşam kaynara yakın ılık aç karna içtim. Her içişimde taze yaptım. Küçük bi not o ayda ovulasyon testi kulandım. Hepinizin karnı bebiş dolsun inşallah
Allah nasip edince demek ki oluyor çok çok sevindim senin adına canım . Biz de 1,5 senedir uğraşıyoruz, gün aşırı denemediğimiz mi kaldı, serbet bırakmadığımız mı, ovulasyon takip etmediğim mi oo ne ararsan var :) bu ay ben de hayırlısı dedim ve akışına bıraktım inşallah senin gibi güzel haber alırım ve tüm isteyenler de inşallah alırlarAmin canım hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim:) Eşim geçen ay taş döküyordu o yüzden 2 defa oldu arka arkaya
Allah nasip edince demek ki oluyor çok çok sevindim senin adına canım . Biz de 1,5 senedir uğraşıyoruz, gün aşırı denemediğimiz mi kaldı, serbet bırakmadığımız mı, ovulasyon takip etmediğim mi oo ne ararsan var :) bu ay ben de hayırlısı dedim ve akışına bıraktım inşallah senin gibi güzel haber alırım ve tüm isteyenler de inşallah alırlar
Amin canım inşallahAkışına bırakmak aslında en önemlisi ben adet olacam diye bekliyordum baya baya sonra baktım olamıyorum ağrıdanda duramıyorum ilaç içmeden test yapayım dedim sonuç pozitif. Nasip gerçekten herşey. Ben her ezan vakti rabbime dua ettim 99 ismini anarak. İnşallah ttaz zamanda kavuşursun yavruna![]()
Gittim canım gitmez miyim, benim bir düşüğüm oldu ,sonrasında 1,5 senedir deniyoruz, benim hormonlarım normal, eşimin spermleri de çok muhteşem değil ama normal dedi doktor, rahim filmi çekildim tüplerim de açık, geçen ay soğan kürü yaptım ve artık en son tüp bebeğe karar verdik Ocak gibi nasipse, tabi bu arada doğal yolla hamile kalırsam ne mutlu bana :)Valla hiç hissetmedim ilişkiden 2 gün sonra sağ tarafımda sancı oldu acaba mı dedim ama onla kaldı.doktora gittin mi bişey diyorlar mı sebebsiz inferlitemi ?
Tabii ki canım kesinlikle, ben elimden geleni yapayım da gerisi Allah'a kalmış, Rabbim ol derse olur nasip kader diye düşünüyorum, hayırlı zamanda sağlıkla versin Rabbim tüm isteyenlereAnladım canım inşallah süpriz yapar annesine bunlarım hepsi bahane aslında ama yine de tedbir bizden takdir Allahtan. Dualarım başta sen olmakla birlikte tüm anne olmak isteyenlerle![]()
Tabii ki canım kesinlikle, ben elimden geleni yapayım da gerisi Allah'a kalmış, Rabbim ol derse olur nasip kader diye düşünüyorum, hayırlı zamanda sağlıkla versin Rabbim tüm isteyenlere
Amin canım inşallah :)Tabii ki canım kesinlikle, ben elimden geleni yapayım da gerisi Allah'a kalmış, Rabbim ol derse olur nasip kader diye düşünüyorum, hayırlı zamanda sağlıkla versin Rabbim tüm isteyenlere