senin kullanman gerken yaprakları tırtıklı olan...
maalesef benimki düz canim yaa.. tirtikli degil. ama bunu bile zar zor buldum biliyor musunmafoldumben.. bunu bir ay deniyim bakalim olmazsa türkiyeden getirtirim-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin kullanman gerken yaprakları tırtıklı olan...
kimse yokmu
kimse yokmu
maalesef benimki düz canim yaa.. tirtikli degil. ama bunu bile zar zor buldum biliyor musunmafoldumben.. bunu bir ay deniyim bakalim olmazsa türkiyeden getirtirim-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bencede sen en azından elindekini denemeye başla .10-15 gün bi yap bakalım sonrada testini yaptırırsın belli olur düşüp düşmediği.
evet canim öyle yapayim. anneme sordum da türkiye de bile zor bulunuyor marketlerde falan bulunmaz dedi, ben burda cok zor bulurum. ama bunu icicem. kismetse persembe günü de sogan kürüne basliycam. sonra da belki incir kürü yaparim.. haha ev aktar gibi oldu, mutfakta heryer de bitki caylari var:teytey::teytey::içelim:
delikafadulden bizimde öyle eşimede keçiboynuzu kürü yapıyoruz tencere tava bardaklar bir görsen ne içeceğimizi şaşırıyoruzdelikafadulden
hahahaha al benden de okadar.. ben de elimde kasik ve pekmez balla esimin etrafindea kosturuyorum.. bu erkeklerde bir alem yaa ben hayit tohumu gibi tadi berbat olan birseyi gikimi cikarmadan iciyorum o bala pekmeze ööö yapiyor.. erkek milleti istealsanaalsanasmile
kizlar kimler sogan kürü yapiyor liste yapalim mi????
evet olabilir canim..ben gecen ay 1 hafta yaptim..simddi adetim oluyo bitince hemen basliycam...
iltihap için soğan kürü sanırım iyi geliyor ..ben bunun için deneyeceğim ..umarım geçer anitbiyotik içmek istemiyorum artık yaa ( bugün 7.günüm sanırım başlamam gereken tarih...nsıl yapacağız bunu ?
yarın dr randevum var bakalım yumoşlar büyümüş mü:Saruboceq:
insallah büyümüstür canim:Saruboceq:
sogan kürü listemizz...
katre06
bortwen....03.haziran