• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

maalesef benimki düz canim yaa.. tirtikli degil. ama bunu bile zar zor buldum biliyor musunmafoldumben.. bunu bir ay deniyim bakalim olmazsa türkiyeden getirtirim-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

bencede sen en azından elindekini denemeye başla .10-15 gün bi yap bakalım sonrada testini yaptırırsın belli olur düşüp düşmediği.

bencede sen en azından elindekini denemeye başla .10-15 gün bi yap bakalım sonrada testini yaptırırsın belli olur düşüp düşmediği.

evet canim öyle yapayim. anneme sordum da türkiye de bile zor bulunuyor marketlerde falan bulunmaz dedi, ben burda cok zor bulurum. ama bunu icicem. kismetse persembe günü de sogan kürüne basliycam. sonra da belki incir kürü yaparim.. haha ev aktar gibi oldu, mutfakta heryer de bitki caylari var:teytey::teytey::içelim:

evet canim öyle yapayim. anneme sordum da türkiye de bile zor bulunuyor marketlerde falan bulunmaz dedi, ben burda cok zor bulurum. ama bunu icicem. kismetse persembe günü de sogan kürüne basliycam. sonra da belki incir kürü yaparim.. haha ev aktar gibi oldu, mutfakta heryer de bitki caylari var:teytey::teytey::içelim:

delikafadulden bizimde öyle eşimede keçiboynuzu kürü yapıyoruz tencere tava bardaklar bir görsen ne içeceğimizi şaşırıyoruzdelikafadulden

delikafadulden bizimde öyle eşimede keçiboynuzu kürü yapıyoruz tencere tava bardaklar bir görsen ne içeceğimizi şaşırıyoruzdelikafadulden

hahahaha al benden de okadar.. ben de elimde kasik ve pekmez balla esimin etrafindea kosturuyorumkaydirigubbakcemile4.. bu erkeklerde bir alem yaa ben hayit tohumu gibi tadi berbat olan birseyi gikimi cikarmadan iciyorum o bala pekmeze ööö yapiyor.. erkek milleti istealsanaalsanasmile

hahahaha al benden de okadar.. ben de elimde kasik ve pekmez balla esimin etrafindea kosturuyorumkaydirigubbakcemile4.. bu erkeklerde bir alem yaa ben hayit tohumu gibi tadi berbat olan birseyi gikimi cikarmadan iciyorum o bala pekmeze ööö yapiyor.. erkek milleti istealsanaalsanasmile

:roflol::roflol:

evet olabilir canim..ben gecen ay 1 hafta yaptim..simddi adetim oluyo bitince hemen basliycam...

keske 15 güne tamamlasaydin canim. sogan kürü yaparken adet olsaniz bile 15 güne tamamlayin diyor dr.i. saracoglu. tamam senin adini listede baslatiyorum ama tam baslama tarini verirsen iyi olur..

iltihap için soğan kürü sanırım iyi geliyor ..ben bunun için deneyeceğim ..umarım geçer anitbiyotik içmek istemiyorum artık yaa :(( bugün 7.günüm sanırım başlamam gereken tarih...nsıl yapacağız bunu ?

iltihap için soğan kürü sanırım iyi geliyor ..ben bunun için deneyeceğim ..umarım geçer anitbiyotik içmek istemiyorum artık yaa :(( bugün 7.günüm sanırım başlamam gereken tarih...nsıl yapacağız bunu ?

evet canim bugün baslamalisin.. 2 basrdak klorsuz suyu kaynat. Orta boy yemeklik kuru soganin en dis acik kahverengi ince kabugunu soyduktan sonra 4e ya da 6ya bölüp, kaynamakta olan suyun icine at. agzi kapali olarak 5 dk. kaynattiktan sonra ocaktan indirip ilimaya birak. iliyinca süzüp, 1 su bardagi ögle yemeginden önce ic. ayni sekilde aksam yemeginden önce tekrar yenisini kaynat. ve bu kürü 15 gün briakmadan yapmalisin. yaparsan senide listemize alalim..

arkadaşlar benıde ekleyın listenize bende 2 aydır adet olamıyorum dün başladım sogan kürüne hasta olayım artık 15 gun yapıcam ınş snr da incir kürü yapıcam

Back
X