İnşaAllah bulurum yA kızlar balı macun vardı onun tarifini verir misinizKeşke bulabilsen canım ya o çok etkili bi ürün belki sana da bi faydası dokunurdu
Kahveyi ilk kez duydum dediklerini uyguluyorum nasip bakalımBirde bildiğim birkaç seti paylaşayım.hepsini biliyorsunuzdur ama yinede benden söylemesi.
İlişkiden 1 saat once eşinize bol telveli türk kahvesi içirin spermlerin daha hareketli olmasını sağlıyor.
Bunu gecem ay gittiğimde kendi doktorun söyledi. İlişkide mutlaka orgazm olmalısın böylece spermler daha çabuk yumurtaya ulaşabilirler dedi.o yüzden mutlaka ilişkide zevk almaya bakın kizlar.
İlişkiden sonra hemen kalkmayın mümkünse belinizin altına yastık koyun.
Dus alırken sakin coksıcak suyla almayin.sicak spermleri öldürür.suyu vajinaya ve kasiginiza uzun süre tutmayın.
Yumurtlama dönemi ve sonrasında adet olana dek adaçayı tarçın maydonoz fazla tuketmemeye calisin
Bunlar benim bildiklerin.sizlerinde varsa paylaşalım kizlar
Özelde doktor istemeden biz yaptırmak istedik aynı gün ben muayene olmaya edımde sperme gıttıBizde öyle canım devlette mi çektirdin
Hasta olmamı beklıom gıdıcem ztn bu seferBu testleri yaptır canım
Hangi urunİnşaAllah bulurum yA kızlar balı macun vardı onun tarifini verir misiniz
Bal çörekotu falan var dı onun tarifi lazım ne kadarla bi karışım yapacağımHasta olmamı beklıom gıdıcem ztn bu sefer
Hangi urun
Ben daha adet olmayı bekliyorumKızlar ben adetliyken soğan suyu içtim yarın incirle beraber havuç kürüne başlıyorum. Bitkisel macunu da yiyorum. Bakalım işe yarayacak mı önümüzdeki ay belli olur :) sizden naber
1 hafta sonra adet olmazsan gel demisti dimi dr.gittin mi kan testi verdin miBen daha adet olmayı bekliyorum
Bugün eşim gitti ondan gidemedim çarşamba günü gitcem1 hafta sonra adet olmazsan gel demisti dimi dr.gittin mi kan testi verdin mi
canım 15 gün günde iki kere yemeklerden önce kullanıyosun adet bittikten 1 hafta içinde kullanmaya baslayabilirsin kür bittikten sonra hamileleik olmaz adet olursan bir sonraki adetine 10 gün kala falan bir daha yapıysnKızlar şu soğan kürüne ne zaman başlayıp kaç gün kullanmam günde kaç kere kullanmam gerekiyor
valla canım bu sekilde uygulanıyr sana dogru gelmiyosa kendine göre baska bi zamn ayarla yada yapma ama uygulayanlar boyle uyguladı zaten öncede konsmussn neyi ögrenmek istedin tam olarak anlamadım biliyrmssn zaten...gebelık için böyle ama baska bi nedenden içiceksen herhangi bi dönemde 15 gunu geçmeyecek sekilde yapDaha önce de burda kızlarla konuşmuştum ben ama bu 15 günün içinde yumurtlama günü oluyor yumurtlama gününde ve o günden sonra içilmesi mantıklı gelmıyor bana
Yumurtlama olup rahme kolay yerleşsin diye içiliyo zaten. Her kadın her ay yumurtlama geçirir ama rahme tutunamadığı için hamilelik oluşmazDaha önce de burda kızlarla konuşmuştum ben ama bu 15 günün içinde yumurtlama günü oluyor yumurtlama gününde ve o günden sonra içilmesi mantıklı gelmıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?