Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Birde bildiğim birkaç seti paylaşayım.hepsini biliyorsunuzdur ama yinede benden söylemesi.
İlişkiden 1 saat once eşinize bol telveli türk kahvesi içirin spermlerin daha hareketli olmasını sağlıyor.
Bunu gecem ay gittiğimde kendi doktorun söyledi. İlişkide mutlaka orgazm olmalısın böylece spermler daha çabuk yumurtaya ulaşabilirler dedi.o yüzden mutlaka ilişkide zevk almaya bakın kizlar.
İlişkiden sonra hemen kalkmayın mümkünse belinizin altına yastık koyun.
Dus alırken sakin coksıcak suyla almayin.sicak spermleri öldürür.suyu vajinaya ve kasiginiza uzun süre tutmayın.
Yumurtlama dönemi ve sonrasında adet olana dek adaçayı tarçın maydonoz fazla tuketmemeye calisin
Bunlar benim bildiklerin.sizlerinde varsa paylaşalım kizlar

Bi de süt banyosu var ama ben onu yapmadım bilmiyorum. Sütle maydonpzu kaynatıp buharına pturup ardından ilişkiye giricen diyolar

(2.)41 YASİN-İ ŞERİF HATMİ ALINAN:7
(2.)41 MERYEM SURESİ HATMİ ALINAN :0
119 FETİH SURESİ ALINAN:21
24.484 FETİH SURESİ İLK AYET ALINAN:7900
70 BİN İHLAS-I ŞERİF ALINAN:8600
70 BİN KELİME-İ TEVHİD ALINAN:17300
4444 SALAVAT-I TEFRİCİYE ALINAN:2500
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN :2900 Arkadaslar hayirli ve saglikli evlatlara anne olabilmek icin yukardaki tesbih ve sureleri okuyoruz duasi Beraat gecesinde Kabe de yapilacak katilmak isterseniz etiket yapip aldiginiz dua ve sure adedini yazabilirsiniz.

Kahveyi ilk kez duydum dediklerini uyguluyorum nasip bakalım

Kızlar ben adetliyken soğan suyu içtim yarın incirle beraber havuç kürüne başlıyorum. Bitkisel macunu da yiyorum. Bakalım işe yarayacak mı önümüzdeki ay belli olur :) sizden naber

Kızlar şu soğan kürüne ne zaman başlayıp kaç gün kullanmam günde kaç kere kullanmam gerekiyor
canım 15 gün günde iki kere yemeklerden önce kullanıyosun adet bittikten 1 hafta içinde kullanmaya baslayabilirsin kür bittikten sonra hamileleik olmaz adet olursan bir sonraki adetine 10 gün kala falan bir daha yapıysn

Daha önce de burda kızlarla konuşmuştum ben ama bu 15 günün içinde yumurtlama günü oluyor yumurtlama gününde ve o günden sonra içilmesi mantıklı gelmıyor bana

Daha önce de burda kızlarla konuşmuştum ben ama bu 15 günün içinde yumurtlama günü oluyor yumurtlama gününde ve o günden sonra içilmesi mantıklı gelmıyor bana
valla canım bu sekilde uygulanıyr sana dogru gelmiyosa kendine göre baska bi zamn ayarla yada yapma ama uygulayanlar boyle uyguladı zaten öncede konsmussn neyi ögrenmek istedin tam olarak anlamadım biliyrmssn zaten...gebelık için böyle ama baska bi nedenden içiceksen herhangi bi dönemde 15 gunu geçmeyecek sekilde yap

Y
Yumurtlama olup rahme kolay yerleşsin diye içiliyo zaten. Her kadın her ay yumurtlama geçirir ama rahme tutunamadığı için hamilelik oluşmaz

İbrahim saraçoğlunun 15 günden fazla içmeyin demesinin sebebi yumurtlamadan sonra içilmemesi gerektiği. Çünkü yumurtlamaya kadar tutunması için rahmi temizliyo. Ama yumurtlama tarihinden sonra içersen ters etki yapıyo. Kanı cıvıklaştırıyo ve düşük oluyo. Konuyu iyice araştırın isterseniz.

Kızlar merhabalar. yine baya bi zaman oldu anca yazabildim. Benim normalde yarın adet günüm ama bu ay ayağıma termal çorap giymeme rağmen çok idrara çıkıyorum gaz da çok var. Goguslerde damarlar çok belli hafif acı var test yaptim belki çıkar diye ama bisey çıkmadı. Hafif hafif tatlı tatlı karın ağrım da var. Odaklanmıyım diyorum ama kafa illa gidiyo (( Fikri olanlar yorum yaparsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…