Bence yeni baslıycam cnm adetin bittikten 2 gün sonra basla dedide öyle ve aksam yemeklerden önce içilecek 15 gün boyuncaMerhaba ben araniza yeni katildim ama uzun zamandir takip ediyorum 2 bucuk senelik evliyim 3 aydir bebek dusunuyoruz gecen ay adetim 10 gun gecikti doktora gttim yumurtan olusmus ama catlamamis dedi mart ayida dene olmazsa tedaviye baslicaz dedi bende sogan kurunu yapmaya basladim bugun 11.gun insallah banada faydasi olur rabbim isteyen herkese versin birde buay adet olduktan sonra obur ay nekadar yapicaz sogan kurunu
Ben basladm zaten 10.gunumdeyim 5 gun daha yapacam ama buay adet olduktan sonra birdaha yapmam gerekiyomus bana arkadasim dedi ama kac gun yapilacak bilmiyorumBence yeni baslıycam cnm adetin bittikten 2 gün sonra basla dedide öyle ve aksam yemeklerden önce içilecek 15 gün boyunca
Yanls okumusum cnm Reglden 1 hafta önce reglye kadar tekrar yapılcak diye biliyrm yani regliden sonra içilmiyrBen basladm zaten 10.gunumdeyim 5 gun daha yapacam ama buay adet olduktan sonra birdaha yapmam gerekiyomus bana arkadasim dedi ama kac gun yapilacak bilmiyorum
TebriklerKızlar merhaba dün giremedim hatırlayanlar olur bir önceki gün test yapmıştım pozitif çıkmıştı dün kan testi yaptırdım çok şükür ki hamileyimmmmmmmmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsunKızlar merhaba dün giremedim hatırlayanlar olur bir önceki gün test yapmıştım pozitif çıkmıştı dün kan testi yaptırdım çok şükür ki hamileyimmmmmmmmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Teşekkür ederim evet soğan kürü kullandım bu ay reglin 7. Günü başladım 15. Günü bıraktımTebriklersoğan kürü kullandın mı Can'ım hikayeni anlatırsan bize de umut olur belirtin falan var mıydı
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Valla canım ben çok araştırdım ve bu yüzden olduğunu anladım başka bir sebebi olamaz çünkü... incir hormonlarıma etki etti ve adetimi geciktirici. O ay soğan kürü de yapmıştım ama o en fazla bir hafta geciktirir diye düşünüyorum. 20 gün olamaz..Ben eşime zeytinyağlı incir veriyorum bende yiyodum acaba ondanmi bendede 11 gün gecikme oldu
İnşallah belirtim hamileliğe yöneliktirSari akinti bendede olmustu sanirim tek belirti oydu zaten hamile oldugumu ogrendiktrn sorada devam etti arada sari arada krem rengi bembeyaz baslarda tedirgun oluodum cok ama alistim bazilarinda sonuna kadarda devam edebiliyomus
Hadi inşallahİnşallah belirtim hamileliğe yöneliktir
Böyle bi hizmetlerimi varmış demekKızlar soğan suyum bitti ve artık adet günüm geldi artık olmam lazım.. hamilelik belirtimde yok maaleseff.. belirtilerim adet belirtisine benziyor...... ama inşallah hamileyimdir sanmıyorum ama umut ediyorum. Kızlar ben saraçoğlu danışma hattını aradım. Eğer adet olursam 3. Günü hormon testi olucam kan tahlili. Ona göre bana testere dişli aslan pençesi yollucaklar bakalım
Evet arayıp danısabilirsinBöyle bi hizmetlerimi varmış demek
Bnde yaptı sahsen adet gcıkmesı baya bı hemdeTeşekkür ederim geçen ay sogan kuru yaptım acaba ondanmı adet gecikmesi oldu dedimde kimsede adet gecikmesi olmamış prolaktine baktirım ondan sonra yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?