Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Pko su olupta kürü yapanlarda nasıl yan etkiler oldu yeni regli oldum p.tesi salı dr gidip degerlerime baktrcm hormn testi vs. Pko su olanlarda 15 günün sonunda farklı sesler oln varmı bazı arkadaslar yapmazlar ama Pko varmı onlard bilmiyorum.

Allah herkezin gönlünden gecenleri kabul etsin bizede hayrlısıyla bebiş sahibi olmayı nasip etsin

Merhaba ben araniza yeni katildim ama uzun zamandir takip ediyorum 2 bucuk senelik evliyim 3 aydir bebek dusunuyoruz gecen ay adetim 10 gun gecikti doktora gttim yumurtan olusmus ama catlamamis dedi mart ayida dene olmazsa tedaviye baslicaz dedi bende sogan kurunu yapmaya basladim bugun 11.gun insallah banada faydasi olur rabbim isteyen herkese versin birde buay adet olduktan sonra obur ay nekadar yapicaz sogan kurunu

Bence yeni baslıycam cnm adetin bittikten 2 gün sonra basla dedide öyle ve aksam yemeklerden önce içilecek 15 gün boyunca

Bence yeni baslıycam cnm adetin bittikten 2 gün sonra basla dedide öyle ve aksam yemeklerden önce içilecek 15 gün boyunca
Ben basladm zaten 10.gunumdeyim 5 gun daha yapacam ama buay adet olduktan sonra birdaha yapmam gerekiyomus bana arkadasim dedi ama kac gun yapilacak bilmiyorum

Ben basladm zaten 10.gunumdeyim 5 gun daha yapacam ama buay adet olduktan sonra birdaha yapmam gerekiyomus bana arkadasim dedi ama kac gun yapilacak bilmiyorum
Yanls okumusum cnm Reglden 1 hafta önce reglye kadar tekrar yapılcak diye biliyrm yani regliden sonra içilmiyr

Son düzenleme:
Ben de adetim birlikten iki gün sonra başlayacağım. Reglim şu an. 15 gün öğle ve akşam içeceğim. Biri yazmıştı soğan kürü yaparken bir de geceden zeytinyağına kuruincir koyup bekletmiş onu yemiş. Onu da bu ay deneyeceğim bu da işe yaramazsa önümüzdeki ay klomene başlayacağım

Soğan kürü ile hamile kalan arkadaşlar ,adetime 5 gün var sarı akıntım hiç kesilmedi bugün sarı akıntı kremsi geliyo uzuyo sizde oldu mu acaba ?

Tebrikler soğan kürü kullandın mı Can'ım hikayeni anlatırsan bize de umut olur belirtin falan var mıydı

Hayırlı olsun

Ben eşime zeytinyağlı incir veriyorum bende yiyodum acaba ondanmi bendede 11 gün gecikme oldu
Valla canım ben çok araştırdım ve bu yüzden olduğunu anladım başka bir sebebi olamaz çünkü... incir hormonlarıma etki etti ve adetimi geciktirici. O ay soğan kürü de yapmıştım ama o en fazla bir hafta geciktirir diye düşünüyorum. 20 gün olamaz..

Sari akinti bendede olmustu sanirim tek belirti oydu zaten hamile oldugumu ogrendiktrn sorada devam etti arada sari arada krem rengi bembeyaz baslarda tedirgun oluodum cok ama alistim bazilarinda sonuna kadarda devam edebiliyomus

Sari akinti bendede olmustu sanirim tek belirti oydu zaten hamile oldugumu ogrendiktrn sorada devam etti arada sari arada krem rengi bembeyaz baslarda tedirgun oluodum cok ama alistim bazilarinda sonuna kadarda devam edebiliyomus
İnşallah belirtim hamileliğe yöneliktir

Kızlar soğan suyum bitti ve artık adet günüm geldi artık olmam lazım.. hamilelik belirtimde yok maaleseff.. belirtilerim adet belirtisine benziyor...... ama inşallah hamileyimdir sanmıyorum ama umut ediyorum. Kızlar ben saraçoğlu danışma hattını aradım. Eğer adet olursam 3. Günü hormon testi olucam kan tahlili. Ona göre bana testere dişli aslan pençesi yollucaklar bakalım

Böyle bi hizmetlerimi varmış demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…