Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bunu bende yaptim canim aynisini ve soz verdim hmile kalirsam yasin okuyucam,ve gercektende oldu wukurler olsun rabbime. Canm sen doktora gittinmi bu gun?

Aynn canim bende yaptim oldu cok şükür rabbime evet gittim canim kese gözüktü cok sukur bu ayin sonundada gel kalp atislarini dinleyelim dedi

Basladim az once ilk bardagi ictim biraz sicaga yakin icince midemi bulandirdi soguk daha az bulandiriyordu benim midemi 3 yil once yaptigimda

Benim halsizik mide bulantilari hassasiyet, ama yinede Allahima sukurler zamanla olsun gecer insallah. Senin nasil doktora gottinmi kacinci haftan?
Bugün gittim çok şükür keseyi gördük önümüzdeki hafta kalp atışlarını dinleyeceğiz valla 5 haftalığa uyumlu dedi Rabbime şükürler olsun bugünleri gösterdi

Etmez olur muyuz bende buralarda az gezmedim umut aramadım Rabbim gösterdi çok şükür Allah sana da tüm isteyenlere de nasip etsin bizlere de sağlıkla kucağınıza almayı

Tabiki canim benim her zmn rabbim en kisa zamanda versin hepinize insallahhhh
amin sagolun Allah size ve tum hamilelere saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

Asla pes etmek yok bu ay olmadi mi diger ay olur allahtan umidini kesme sakin
Kestim ben artık :'( gözüme bir gram uyku girmedi ağlamaktan başım çatlycak artık. Napalım be güzelim anneliğe layık değilmişiz demek. Rabbim nasip etmiyorsa bir bildiği vardır layık görmüyordur :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…