- 16 Ocak 2017
- 571
- 354
- 23
- 26
Bunu bende yaptim canim aynisini ve soz verdim hmile kalirsam yasin okuyucam,ve gercektende oldu wukurler olsun rabbime. Canm sen doktora gittinmi bu gun?
Canım çok teşekkür ederim senin nasıl gidiyor bakalımCanm hayirli olsun cok sevindim
Benim halsizik mide bulantilari hassasiyet, ama yinede Allahima sukurler zamanla olsun gecer insallah. Senin nasil doktora gottinmi kacinci haftan?Canım çok teşekkür ederim senin nasıl gidiyor bakalım
Ne zaman yumurtlayacagini tam bilemedigin icin bi engel durumu var tabi bendede cok duzenli deildi oyuzden ovulasyon testiyle takip ettim[/QUOTE ovulasyon testi hic kullanmadim eczaneden aliyorsun demi
Prenseees nerdesiiinAllah razi olsun canim darisi tum isteyenlere insallah
Bugün gittim çok şükür keseyi gördük önümüzdeki hafta kalp atışlarını dinleyeceğiz valla 5 haftalığa uyumlu dedi Rabbime şükürler olsun bugünleri gösterdiBenim halsizik mide bulantilari hassasiyet, ama yinede Allahima sukurler zamanla olsun gecer insallah. Senin nasil doktora gottinmi kacinci haftan?
Etmez olur muyuz bende buralarda az gezmedim umut aramadım Rabbim gösterdi çok şükür Allah sana da tüm isteyenlere de nasip etsin bizlere de sağlıkla kucağınıza almayıHamile olan arkadaslarimiz bizede dua edebilir mii
Prenseees nerdesiiin
Tabiki canim benim her zmn rabbim en kisa zamanda versin hepinize insallahhhhHamile olan arkadaslarimiz bizede dua edebilir mii
Bir damlacık kan geldi benden peçetede gördüm sonra kesildi bata 4 gün var sizce yerleşme kanaması mı yarın ilk idrarla test yapcam
Kan testi verdim canım 15 dakika sonra gidip alacağım dualarınız eksik olmasınAyy inşallah bebisin yerlesiyordur gobisine yaa
Maalesef negatifAyy inşallah bebisin yerlesiyordur gobisine yaa
olsun canım sıkma canını Rabbin ins bi Daha ki ay ins nasip eder biz bol bol dua edelim ins bizde bir gün hamile kalıp anne oluruzMaalesef negatif
Etmez olur muyuz bende buralarda az gezmedim umut aramadım Rabbim gösterdi çok şükür Allah sana da tüm isteyenlere de nasip etsin bizlere de sağlıkla kucağınıza almayı
amin sagolun Allah size ve tum hamilelere saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Tabiki canim benim her zmn rabbim en kisa zamanda versin hepinize insallahhhh
Moralim çok bozuk çok inanmıştım :'(olsun canım sıkma canını Rabbin ins bi Daha ki ay ins nasip eder biz bol bol dua edelim ins bizde bir gün hamile kalıp anne oluruz
Maalesef negatif
Kestim ben artık :'( gözüme bir gram uyku girmedi ağlamaktan başım çatlycak artık. Napalım be güzelim anneliğe layık değilmişiz demek. Rabbim nasip etmiyorsa bir bildiği vardır layık görmüyordur :'(Asla pes etmek yok bu ay olmadi mi diger ay olur allahtan umidini kesme sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?