Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Sari akinti bendede olmustu sanirim tek belirti oydu zaten hamile oldugumu ogrendiktrn sorada devam etti arada sari arada krem rengi bembeyaz baslarda tedirgun oluodum cok ama alistim bazilarinda sonuna kadarda devam edebiliyomus

Sari akinti bendede olmustu sanirim tek belirti oydu zaten hamile oldugumu ogrendiktrn sorada devam etti arada sari arada krem rengi bembeyaz baslarda tedirgun oluodum cok ama alistim bazilarinda sonuna kadarda devam edebiliyomus
İnşallah belirtim hamileliğe yöneliktir

Kızlar soğan suyum bitti ve artık adet günüm geldi artık olmam lazım.. hamilelik belirtimde yok maaleseff.. belirtilerim adet belirtisine benziyor...... ama inşallah hamileyimdir sanmıyorum ama umut ediyorum. Kızlar ben saraçoğlu danışma hattını aradım. Eğer adet olursam 3. Günü hormon testi olucam kan tahlili. Ona göre bana testere dişli aslan pençesi yollucaklar bakalım

Böyle bi hizmetlerimi varmış demek

Sari akinti bende de bawladi hamilelikte oluyormuw

Kızlar bende şimdi wc ye gittim hafif yeşilimsi bir akıntı geldi sizce neden adet belirtisi mi acaba

Arkadaşlar merhaba bana yardımcı olurmusunuz acaba? Ben 22 yaşındayım geçen Perşembe yaşıma girdim son 3-4 aydır çocuk istiyoruz fakat DR gitim de prolaktin hormonum yüksek çikti 58,9 biliyorum çok yüksek kızlar ilaç verdi onu kulanıyorum haftada 2 kez sonra soğan kürüne başladım dün gebelik testi yaptım bazı belirtiler olunca ama tek çizgi çıktı Daha sonra çok üzüldüm bügün yada yarın yumurtlama zamanım ovulasyon testi aldık bügün iki çizgide silik çikti, neyse arkadaşlar umudumu kaybetmeye başladım artık yaz geliyor diye de epilasyona başlıcam yarın,, fiyatlar düşük olunca arkadaşım tuturdu gel başla diye sizce ne yapmam lazım kafam çok karışık kızlar biliyorum çok fazla yazdım ama inşallah yardımcı olurmusunuz çok sevinirim

Kizlar merhaba 6 aylik evliyim.3 aydir korunmuyoruz.3 yil once cikolata kisti ameliyati olmustum.ameliyattan sonra sik sik muayene oldum.yumurtaliklarim temiz suanda.ama doktor tupleri kontrol etmemiz gerek dedi.hsg cekilimi yapilmaliymis.bende bu flimi cektirmeden once sogan kuru yapmak istedim.bugun 11. Gunumdeyim.yalniz 3 gundur cinsel isteksizlik var nedenini anlayamadim.sogan kuru yapmis olabilirmi.

Bunu bende yaptim canim aynisini ve soz verdim hmile kalirsam yasin okuyucam,ve gercektende oldu wukurler olsun rabbime. Canm sen doktora gittinmi bu gun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…