İnşallah belirtim hamileliğe yöneliktirSari akinti bendede olmustu sanirim tek belirti oydu zaten hamile oldugumu ogrendiktrn sorada devam etti arada sari arada krem rengi bembeyaz baslarda tedirgun oluodum cok ama alistim bazilarinda sonuna kadarda devam edebiliyomus
Hadi inşallahİnşallah belirtim hamileliğe yöneliktir
Böyle bi hizmetlerimi varmış demekKızlar soğan suyum bitti ve artık adet günüm geldi artık olmam lazım.. hamilelik belirtimde yok maaleseff.. belirtilerim adet belirtisine benziyor...... ama inşallah hamileyimdir sanmıyorum ama umut ediyorum. Kızlar ben saraçoğlu danışma hattını aradım. Eğer adet olursam 3. Günü hormon testi olucam kan tahlili. Ona göre bana testere dişli aslan pençesi yollucaklar bakalım
Evet arayıp danısabilirsinBöyle bi hizmetlerimi varmış demek
Bnde yaptı sahsen adet gcıkmesı baya bı hemdeTeşekkür ederim geçen ay sogan kuru yaptım acaba ondanmı adet gecikmesi oldu dedimde kimsede adet gecikmesi olmamış prolaktine baktirım ondan sonra yapim
Werır tabıııkı ama yuksekse bnm 45e yakındı yada35de olabılır hatrlamıorm tam yuksek dekıstıProlaktinin kaçtı Can'ım benim 25 çıktı pko olduğu için yükseltirmiş sana gerek yok dedi istesem verir mi dr acaba
Bn akıntımı takıp ettm ıkı parmak arasında uzuyorsa akıntı yumurtlama baslıor demektır 24-36saat ıcınde bırlıktelık yasaman gerkCanım peki yumurtan çatladığını nasıl anlıyorsun ultrasonda mı gördünüz
Merhaba bendede sogan kuru adetimi geciktirmisti. Bikac defa yaptim her defasinda gecikti ve ben olumlu sonuc alamadimBnde yaptı sahsen adet gcıkmesı baya bı hemde
Benim günlerce bu şekilde akıntım oluyor bu neden acaba. Şeffaf bazende beyaz uzayan akıntıBn akıntımı takıp ettm ıkı parmak arasında uzuyorsa akıntı yumurtlama baslıor demektır 24-36saat ıcınde bırlıktelık yasaman gerk
Canm hayirli olsun cok sevindimTeşekkür ederim evet soğan kürü kullandım bu ay reglin 7. Günü başladım 15. Günü bıraktım
Sari akinti bende de bawladi hamilelikte oluyormuwSari akinti bendede olmustu sanirim tek belirti oydu zaten hamile oldugumu ogrendiktrn sorada devam etti arada sari arada krem rengi bembeyaz baslarda tedirgun oluodum cok ama alistim bazilarinda sonuna kadarda devam edebiliyomus
Bunu bende yaptim canim aynisini ve soz verdim hmile kalirsam yasin okuyucam,ve gercektende oldu wukurler olsun rabbime. Canm sen doktora gittinmi bu gun?Ay canim ya rabbim sanada en kisa zamanda nasip etsin bak ben bu ay naptim namazdan sonra tesbihi elime aldim namazligin basinda salavat cektim allahumme salli ala seyidina muhammed dedim 've allahim bana bu ay yada diger ay hayirlisi Ile saglikli sihhatli salih evlat ver dedim her tanede salavat cekip boyle soyledim iki salavat arasinda edilen duayi cevirmez rabbim cunku peygamber efendimizi araya katiyoruz muhakkak yap bunu canim olur
Ne zaman yumurtlayacagini tam bilemedigin icin bi engel durumu var tabi bendede cok duzenli deildi oyuzden ovulasyon testiyle takip ettimAdet duzensiligi gebekige engel mi sizce hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?