Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

34 yaşındayım yaşlada alakası var sanırım.. Allah aratmasın isteyen herkes bi an önce hamile kalsın ve tadını çıkarsın Bu gelen kahve rengi akıntı nie acaba meraktan ölücem
Bazen nasip denen sey araya giriyor bence.komsum 39 yasinda evlendi 40 da kizi oldu. Ben 25 yasindayim olmuyo sorun yokken biseyler sebep oluyo nasip degilmis diyorum. Akinti benim durdu son 5 gun kaldi sogan kurunde artik bende patlamak uzereyim neler oluyo vucuduma bilmiyorum karin agrisi cekiyorum arada. Allah yardimcimiz olsun zor isler valla

Bence özel bi hastanede pıhtılaşma testi yaptır böyle olmaz bu yazık değil mi sana

Senin yaşın çok müsait daha canım.. bence soğan kürü süt maydanoz kürü incir kürü hepsini deneyip bekleyelim nasipse Allah hayırlısıyla versin hepimize

Amaaann insanlar hep ayni bana da gelip gelip bebek yokmu artik torun ver su kaynanangil sevsin dusunmuyo musun insallah ikizlerin olurda bu kadar cektin deger aaayy cildiriyorum size ne yaa Allahin dedigi olur Allah hepsine hesabini sorsun tek tek kotu niyetle kim kime ne diyosa . takma napalim Allah hayirlisini versin tanidiklarim var saglikli cocuklari olup sonra hasta olan kotu olan daha beter olan Allah kimseye vermesin ama evlatla hava atilmaz sinava girer Allah tarafindan ordada kaybetmek var. Iyi dusunsun su hava atanlar

Kızlar geçen ay soğan kurü yapmıştım adet oldum bende prolaktin bazen yuksek çıkiyor incir kürünü yapsam

Bn 1,5 yıllık ewlıyım canım 7-8aydır artık dusunmeye basladık kontrollere gttm pkomun oldugunu bılıyordum bana sıkıntı cıkarıcagını da dusunuordum oyuzden gttm doktor bana yumurtamın catlamadıgını söledı ıgneyle catlatacagını söledı bıraz uzulmustum snra ıgneyle oldugu ıcın gene skntı yapmadm klomen werdı sonra ıgne wuruldm tutmadı o ay cok agrım oldu parça geldı o ay dusuk mu yaptm acaba ddm hatta nse dger ay tekrar denemem gerekıordu ama gtmıcn doktora artk ddm snra saraçoğlunu duydum kıstlerı olan ozellıkle dıınce bunu denıycem dııp öbur ayda gtmedm sogan suyunu yaptm snra ıncır havucu yapıcaktm yumurtam geç çatladı ama cok sukur tutmus suanda daha 4haftalık yenı oldu 1aylıgım yanı doktor keseyı bıle goremedı bu ptesı gıdecegm

Hayırlı olsun inş bendede pko var prolaktin hormonunuz yuksekmiydi incirli havuç kurunü bende yapmak istiyorumda prolaktini yukseltirmi diye korkuyorum

Kızlar geçen ay soğan kurü yapmıştım adet oldum bende prolaktin bazen yuksek çıkiyor incir kürünü yapsam
Yapma bence ben sadece yedim 51 gün adet olmadım yani 20 gün gecikti sonra ilaçla geldi hayatımda ilk kez böyle olmuştu ve sen diyosun ki prolaktin yüksek. Yine de kısmetinden kesmym ama sen bilirsin. Ben yumurtlama günlerinde günde bir en fazla iki yedim bu ay o kadar. Fazlası dokundu bana..

Maşallah canım sağlıkla al kucağına inşallah darısı başımıza :)

Hayırlı olsun inş bendede pko var prolaktin hormonunuz yuksekmiydi incirli havuç kurunü bende yapmak istiyorumda prolaktini yukseltirmi diye korkuyorum
Ewet doktora gttıgımde ılk prolaktınım 6ayda bır oldugu gbı yuksek cıktı dostınex le dusuruolar genelde ıctım dustu sonra bn cıktı mı acaba tekrar cıkmadımı derken yapıcam kuru demıstım dusuncem yaparım zararı olmaz kuru yaptgmda tutmazsa gder baktrr tekrar kur yaparım kafasındaydım önce prolaktıne baktr yuksekse dostınex ıste zten werır sonra sogan yap obur ay tekrar 10gun kala sogan obur ay olmazsa ıncır kuru yaparsn

Prolaktinin kaçtı Can'ım benim 25 çıktı pko olduğu için yükseltirmiş sana gerek yok dedi istesem verir mi dr acaba

Ben eşime zeytinyağlı incir veriyorum bende yiyodum acaba ondanmi bendede 11 gün gecikme oldu

Teşekkür ederim geçen ay sogan kuru yaptım acaba ondanmı adet gecikmesi oldu dedimde kimsede adet gecikmesi olmamış prolaktine baktirım ondan sonra yapim

Kızlar selam bu ay ben de soğan kürüne başlamaya karar verdim. Yemekten ne kadar önce içilecek? Öğlen ve akşam yemeğinden önce kullanılıyor di mi?

Kizlar yaa benim prolaktin 26 cikti en yuksek 27 yaziyo. 27nin ustunde oluncami sikintili yoksa bendede bi sorun varmi. 26 cokmu ki

Amin inş hayırlı saglikla kucagina alirsin inş bizede dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…