Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Cnm günün geçmiş şüphelenMen normal yerleşme kanaması o zaman oluyo ama herkesin hamileliği farklılik gostere biliyo bence iki gün daha bekle zaten adet kanamasıysa iki güne başlar inşallah hamissindir değilse de üzme kendini çok fazla isteyince olmuyor bazı şeyler hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberlerini duyarız insallah

Allah razı olsun canım hayırlısı hepimizin hakkında .. bekliyim aynen girersem girerim zaten gecen ay da kahverengi geldi Bikaç gün ve sonda girdim adete. Ne biliyim umutlanıyor insan en ufak şeye

Bir arkadaş yazmıştı erken gebelik testi yapmış 25 tl ve yine de kan testi kadar güvenilir olamaz ve kan testi 15 tl :/

Bugün kürde son günüm akşam da içersem bitecek ama kızlar hep çişim var gibi bi his var bende sizde de var mı böyle bi durum

Bugün kürde son günüm akşam da içersem bitecek ama kızlar hep çişim var gibi bi his var bende sizde de var mı böyle bi durum
Dünyadaki en büyük derdim bu olsa gerek.. hep tuvaletim var ve çok afedersiniz oturdukça yapabilirim yani :/ ama ben normalde öyleyim yani soğan küründen değil.

Kızlar ben geçen ay içmiştim 15 günü doldurunca son verdim sonra hasta oldum hastalığım bitti biteli 1-2 gün oldu başlasam mı sizce soğan kürüne ???

Benim de kürüm yarın bitecek canım, ilk günler hakikaten benim de çok tuvaletim geliyordu ama şimdi azaldı, normal sıklıkta çıkıyorum.

nurnur71 sanırım soğan kürü kullanaraak hamile kalmışsın.. ben haziran ayında bir düşük yaptım o da 2 senenin sonunda olmuştu gerçekten çok yoruldum artık bir problemimiz de yok bazı aylar çatlama olmuyor sanırım ben bu soğan kürünü yapmak istiyorum artık nasıl uyguladın bilgi verebilir misin. bir de bu kürü uygularken hamile kalınca kür bebeğe zarar verir mi acaba aklıma takılıyor.Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun canım..

Canım henüz hamile değilim, kürü ilk defa bu ay uyguladım. Adetim bittikten 7 gün sonra başladım, 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına yapıyorsun. 2 bardak klorsuz suyu kaynatıp yemeklik soğanı soyup 4 e bölüp içine atıyorsun ve bi 5 dk daha kaynatıyorsun. Ilıyınca içiyorsun.
( hamilelik günlüğü hoşuma gitti diye yaptım öyle :) tabi gerçek olması için de temenni etmiyor değilim)
Kür bebeğe zarar vermiyor demiş ibrahim Saraçoğlu

:) sağol canım cevap için inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Canım ılıktan sıcak için diyor saraçoğlu ılıyunca kimyası değişiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…