- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de kürüm yarın bitecek canım, ilk günler hakikaten benim de çok tuvaletim geliyordu ama şimdi azaldı, normal sıklıkta çıkıyorum.
:) sağol canım cevap için inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeCanım henüz hamile değilim, kürü ilk defa bu ay uyguladım. Adetim bittikten 7 gün sonra başladım, 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına yapıyorsun. 2 bardak klorsuz suyu kaynatıp yemeklik soğanı soyup 4 e bölüp içine atıyorsun ve bi 5 dk daha kaynatıyorsun. Ilıyınca içiyorsun.
( hamilelik günlüğü hoşuma gitti diye yaptım öyle :) tabi gerçek olması için de temenni etmiyor değilim)
Kür bebeğe zarar vermiyor demiş ibrahim Saraçoğlu
Adetten 10 gün önce başlayıp ya 5 gün ya da 7 gün yapıcaksın diye biliyorumKızlar ben geçen ay içmiştim 15 günü doldurunca son verdim sonra hasta oldum hastalığım bitti biteli 1-2 gün oldu başlasam mı sizce soğan kürüne ???
Canım ılıktan sıcak için diyor saraçoğlu ılıyunca kimyası değişiyormuşCanım henüz hamile değilim, kürü ilk defa bu ay uyguladım. Adetim bittikten 7 gün sonra başladım, 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına yapıyorsun. 2 bardak klorsuz suyu kaynatıp yemeklik soğanı soyup 4 e bölüp içine atıyorsun ve bi 5 dk daha kaynatıyorsun. Ilıyınca içiyorsun.
( hamilelik günlüğü hoşuma gitti diye yaptım öyle :) tabi gerçek olması için de temenni etmiyor değilim)
Kür bebeğe zarar vermiyor demiş ibrahim Saraçoğlu
Hmm tamam canım, teşekkür ederim bilgilendirme için :)Canım ılıktan sıcak için diyor saraçoğlu ılıyunca kimyası değişiyormuş
8 gün içtim 2gün içemedim 11.gün lekelenme başladı 3-4 gün sürdü şimdide adet oldum. bebek için bilemem ama adet olabilmemde işe yaradı diye düşünüyorum. (düzenli içememe rağmen) bilgi olsun.
Geçmiş olsun acaba sistit mi varDünyadaki en büyük derdim bu olsa gerek.. hep tuvaletim var ve çok afedersiniz oturdukça yapabilirim yani :/ ama ben normalde öyleyim yani soğan küründen değil.
Bilmiyorum ki canımG
Geçmiş olsun acaba sistit mi var
Mutlaka bi sorun vardır bence bi doktora git ha bir de canım mısır püskülünü kaynat iç sistite birebir ben hep yaparım hemen keser.Bilmiyorum ki canım
Kızlar soğan suyu içip lekelenme yaşayan oldumu acaba?
Canim bende de oldu subat ayinin 16 sindan beri pembe leke geldi geri kahve geldi fln bi yandan yara yaktirdim diyorum belki ondan ama sanmiuorum sogan suyundan niye boyle oldu sence
Benimde sanki bu ay çatladı gibi geldi .amma test yapmadim daha adet olmama 8 gün var bakalım düzelecek mi bu ay adetim Son iki aydır duzensizlesti çünkü sogan kürü yle duzeleceguni düşünüyorum çünkü çok faydalıGeçen ay soğan kürü kullandım gününde adet oldum bu ay adetimin 10. Günü ve yumurtam büyüyor hissediyorum çatlayacak yakında. Benim gibi olan varmı?