• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Benim de kürüm yarın bitecek canım, ilk günler hakikaten benim de çok tuvaletim geliyordu ama şimdi azaldı, normal sıklıkta çıkıyorum.

nurnur71 sanırım soğan kürü kullanaraak hamile kalmışsın.. ben haziran ayında bir düşük yaptım o da 2 senenin sonunda olmuştu gerçekten çok yoruldum artık bir problemimiz de yok bazı aylar çatlama olmuyor sanırım ben bu soğan kürünü yapmak istiyorum artık nasıl uyguladın bilgi verebilir misin. bir de bu kürü uygularken hamile kalınca kür bebeğe zarar verir mi acaba aklıma takılıyor.Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun canım..

Canım henüz hamile değilim, kürü ilk defa bu ay uyguladım. Adetim bittikten 7 gün sonra başladım, 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına yapıyorsun. 2 bardak klorsuz suyu kaynatıp yemeklik soğanı soyup 4 e bölüp içine atıyorsun ve bi 5 dk daha kaynatıyorsun. Ilıyınca içiyorsun.
( hamilelik günlüğü hoşuma gitti diye yaptım öyle :) tabi gerçek olması için de temenni etmiyor değilim)
Kür bebeğe zarar vermiyor demiş ibrahim Saraçoğlu

Canım henüz hamile değilim, kürü ilk defa bu ay uyguladım. Adetim bittikten 7 gün sonra başladım, 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına yapıyorsun. 2 bardak klorsuz suyu kaynatıp yemeklik soğanı soyup 4 e bölüp içine atıyorsun ve bi 5 dk daha kaynatıyorsun. Ilıyınca içiyorsun.
( hamilelik günlüğü hoşuma gitti diye yaptım öyle :) tabi gerçek olması için de temenni etmiyor değilim)
:) sağol canım cevap için inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Canım ılıktan sıcak için diyor saraçoğlu ılıyunca kimyası değişiyormuş

8 gün içtim 2gün içemedim 11.gün lekelenme başladı 3-4 gün sürdü şimdide adet oldum. bebek için bilemem ama adet olabilmemde işe yaradı diye düşünüyorum. (düzenli içememe rağmen) bilgi olsun.

8 gün içtim 2gün içemedim 11.gün lekelenme başladı 3-4 gün sürdü şimdide adet oldum. bebek için bilemem ama adet olabilmemde işe yaradı diye düşünüyorum. (düzenli içememe rağmen) bilgi olsun.

Bende 7 gün içtim lekelenme oldu 3 4 gün korktum bıraktım hemen

Geçen ay soğan kürü kullandım gününde adet oldum bu ay adetimin 10. Günü ve yumurtam büyüyor hissediyorum çatlayacak yakında. Benim gibi olan varmı?

Canim bende de oldu subat ayinin 16 sindan beri pembe leke geldi geri kahve geldi fln bi yandan yara yaktirdim diyorum belki ondan ama sanmiuorum sogan suyundan niye boyle oldu sence

İnan hiçbir fikrim yok korktum bıraktım. Bi pembe geldi bi kahverengi. Sen hamilemisin

Geçen ay soğan kürü kullandım gününde adet oldum bu ay adetimin 10. Günü ve yumurtam büyüyor hissediyorum çatlayacak yakında. Benim gibi olan varmı?
Benimde sanki bu ay çatladı gibi geldi .amma test yapmadim daha adet olmama 8 gün var bakalım düzelecek mi bu ay adetim Son iki aydır duzensizlesti çünkü sogan kürü yle duzeleceguni düşünüyorum çünkü çok faydalı :KK55:

Back