• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

8 gün içtim 2gün içemedim 11.gün lekelenme başladı 3-4 gün sürdü şimdide adet oldum. bebek için bilemem ama adet olabilmemde işe yaradı diye düşünüyorum. (düzenli içememe rağmen) bilgi olsun.

8 gün içtim 2gün içemedim 11.gün lekelenme başladı 3-4 gün sürdü şimdide adet oldum. bebek için bilemem ama adet olabilmemde işe yaradı diye düşünüyorum. (düzenli içememe rağmen) bilgi olsun.

Bende 7 gün içtim lekelenme oldu 3 4 gün korktum bıraktım hemen

Geçen ay soğan kürü kullandım gününde adet oldum bu ay adetimin 10. Günü ve yumurtam büyüyor hissediyorum çatlayacak yakında. Benim gibi olan varmı?

Canim bende de oldu subat ayinin 16 sindan beri pembe leke geldi geri kahve geldi fln bi yandan yara yaktirdim diyorum belki ondan ama sanmiuorum sogan suyundan niye boyle oldu sence

İnan hiçbir fikrim yok korktum bıraktım. Bi pembe geldi bi kahverengi. Sen hamilemisin

Geçen ay soğan kürü kullandım gününde adet oldum bu ay adetimin 10. Günü ve yumurtam büyüyor hissediyorum çatlayacak yakında. Benim gibi olan varmı?
Benimde sanki bu ay çatladı gibi geldi .amma test yapmadim daha adet olmama 8 gün var bakalım düzelecek mi bu ay adetim Son iki aydır duzensizlesti çünkü sogan kürü yle duzeleceguni düşünüyorum çünkü çok faydalı :KK55:

Gözün Aydın csnım soğan kürü kullandığın ilk ay mı olduBpko muydun?
Benm mide rhatsizligm vardi cnim 2.gun birakmak zorunda kaldim. Pko var tiroid var olmaz diyodum o yuzden hic korunmicam evlenince dedim meger hemen olcagi varmis.. halbuki yeni evliyim milletede olmaz diye cocuk dusunmuyorz korunuyorz diyodum Allah verdimi veriyo yani ama dusunmemek lazim bide ben ovulasyon testiyle hamile kaldim

Benm mide rhatsizligm vardi cnim 2.gun birakmak zorunda kaldim. Pko var tiroid var olmaz diyodum o yuzden hic korunmicam evlenince dedim meger hemen olcagi varmis.. halbuki yeni evliyim milletede olmaz diye cocuk dusunmuyorz korunuyorz diyodum Allah verdimi veriyo yani ama dusunmemek lazim bide ben ovulasyon testiyle hamile kaldim
Hayırlı olsun ne güzel ümit verici bizler için

Mutlaka bi sorun vardır bence bi doktora git ha bir de canım mısır püskülünü kaynat iç sistite birebir ben hep yaparım hemen keser.
Öyle mi valla hiç bilmiyordum daha ilk kez duyuyorum sistiti. Hamilelik falan varsa yapmym şimdi bir de tabi önce doktora gitmek lazım. Belki de yoktur

Valla bu soğan kürü için diyebileceğim tek şey bu zaten. Adetimi düzene soktu son dört aydır 31 günde bir oldum yalnız bir kere 30.

Canim bende de oldu subat ayinin 16 sindan beri pembe leke geldi geri kahve geldi fln bi yandan yara yaktirdim diyorum belki ondan ama sanmiuorum sogan suyundan niye boyle oldu sence

Dilow Dilow benimde melegim geldii hamileyimm :)
Kızlar bize hamilelik süreçlerinizi anlatın bakalım bize de umut olsun. Ne zamandır evlisiniz ne sorununuz vardı nasıl hamile kaldınız. Bu arada ikiniz de sağlıcakla doğurursunuz inşallah..

Back
X