Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Gözün Aydın csnım soğan kürü kullandığın ilk ay mı olduBpko muydun?
Benm mide rhatsizligm vardi cnim 2.gun birakmak zorunda kaldim. Pko var tiroid var olmaz diyodum o yuzden hic korunmicam evlenince dedim meger hemen olcagi varmis.. halbuki yeni evliyim milletede olmaz diye cocuk dusunmuyorz korunuyorz diyodum Allah verdimi veriyo yani ama dusunmemek lazim bide ben ovulasyon testiyle hamile kaldim

Hayırlı olsun ne güzel ümit verici bizler için

Mutlaka bi sorun vardır bence bi doktora git ha bir de canım mısır püskülünü kaynat iç sistite birebir ben hep yaparım hemen keser.
Öyle mi valla hiç bilmiyordum daha ilk kez duyuyorum sistiti. Hamilelik falan varsa yapmym şimdi bir de tabi önce doktora gitmek lazım. Belki de yoktur

Geçen ay soğan kürü kullandım gününde adet oldum bu ay adetimin 10. Günü ve yumurtam büyüyor hissediyorum çatlayacak yakında. Benim gibi olan varmı?
Valla bu soğan kürü için diyebileceğim tek şey bu zaten. Adetimi düzene soktu son dört aydır 31 günde bir oldum yalnız bir kere 30.

Canim bende de oldu subat ayinin 16 sindan beri pembe leke geldi geri kahve geldi fln bi yandan yara yaktirdim diyorum belki ondan ama sanmiuorum sogan suyundan niye boyle oldu sence

@Dilow benimde melegim geldii hamileyimm :)
Kızlar bize hamilelik süreçlerinizi anlatın bakalım bize de umut olsun. Ne zamandır evlisiniz ne sorununuz vardı nasıl hamile kaldınız. Bu arada ikiniz de sağlıcakla doğurursunuz inşallah..

Kızlar bize hamilelik süreçlerinizi anlatın bakalım bize de umut olsun. Ne zamandır evlisiniz ne sorununuz vardı nasıl hamile kaldınız. Bu arada ikiniz de sağlıcakla doğurursunuz inşallah..
Canm benm 2. Ayimda oldu hem pko hem tiroid hastasiyim olmaz saniyodim ama dua'mi eksik etmedim sonucta herseyi verende alanda Allah degilmi.. banada nasip etti insallah saglkla ilerler... bu aarada hic belirtim yok

Oy canimsin benim bebisim yok malesef mina revieter takvim yapti ugur getirr diye ona getirdi hemen bende yaptim banada ugur getirsin diye bende sogan kürünü kullandim lekelenmem oldu ayin 16 sindan beri hala azicik var Ama adet olmadim kizlar nasil oluyor anlamadim 8 aylik evliyimm :-(

gözün aydın cnm darısı bizlere inşallah

Baya geçmiş test yapsana canım ya belirti varmıı
Ya ne bilim normalde her ay bi belirti olurdu bu ay iliskiye hemen hemen hic girmedik yoktur diyorum ya o yuzden belirtim yok karnimda. Kasiklarimda segirme oluyor kalp gibi bi sey atiyor bazen yan yatinca bide batma oluyor ama aklimin ucundan gebelik o kadra bu ay gecmedi en iyisi bugun test alayim ben yarin yaparim bancak cnm ama sanmiyorum

Kızlar babada yardımcı olun lütfen benim prolaktin yüksekliği var yani süt hormonum yüksek çiktı. İlaç kulanıyorum soğan kürüne uyguluyorum Ama düzenli ollarak değil çocuğum olmazmı sizce ovulasyon testi aldım faydası olurmu

Merhaba canım prolaktin yüksekliğine aslanpençesi kürünü uygula mutlaka faydasını görceksin

Peki tatlım aklım da' her yerde bulabilirim deme ? Bu arada kızlar benim şubatta ayında 22 sinde adet kanamam geldi fakat normel de bu kadar kısa sürmezdi 24 de bitti bir tek 22-23 de geldi kanamam 24 de ise kanmam azaldı ertesi sabah kalktımda kanamam falan hiç yoktu sizce normel mi bu durum şuanda bilene kasıt agrım var arada agrıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…