• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar olmasa bu kadarda cikmazdi diye kendimi kandiriyorum :D sizce yok mu

Eklentiler

• 20170226_170258-1.webp
    20170226_170258-1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 88
Cnm yerleSme kanaması olabilir çünkü bana olmuştu 4 gün falan kahve rengi görmüştüm adet sandım ama hamileydim o zaman
Ama canım yerleşme adet başlangıcında oluyor diye biliyorum benimki 8gun oldu ve iki gündür var ve kırmızı sonra bazen kahverengi de negatifi görmeyi bünyem kaldırmaz artık :( ya annem beni 3 aylıkken öğrenmiş biraz daha bekleseydin doğardım zaten dedim :) o kadar umursamazmış eskiler yaa biz düşündükçe olmuyor ...

Cnm yerleSme kanaması olabilir çünkü bana olmuştu 4 gün falan kahve rengi görmüştüm adet sandım ama hamileydim o zaman
Canım bi de bişey sorucam yaa kasıklarımda batma oluyor kramp giriyor ve zaten 3 gün önce kramp girdi ve akıntıyla hafif pembe kan geldi. Kalçama vuruyor ağrı oturamıyorum bile belim de hafif ağrı var sadece ama adet olurum diye düşünüyorum. Adete girince kasık ağrısı olmuyor bende gerçi adetim ağrısız geçer bir yerim ağrımaz. Kafam karıştı yine :( sabah ilk idrarla test yapayım evde var zaten bir test çubuğu :KK61:

Back
X