- 25 Şubat 2017
- 5.293
- 24.425
- 548
Benimde adetime 11 gun var benimki bu aralar bazen geçiyor günlerim o yüzden kendime umit vermek istemiyorum geçen ay test yaptım geçince sonra negatif çıkınca çok üzüldüm çünkü gerçekten çok umitlenmistim. Dusunmemek en iyisi son bi haftadır benimde elim sürekli karnimda çok istediğim için mi olmuyor acaba ben 4 yıllık evliyim eşim önceden fazla istemiyordu ama şimdi oda istiyor. Ben inofolik 3 ay kullancam doktorum kullan hamile kalacaksın dedi kesin bir dille yani işe yarar dedi kullancam inşallah mide bulantısı yapıyo dediğin gibi inşallah fayaa verir öyle umit ediyorum biraz araştırdım hamile kalan olmuş bu ilaçla ve sadece vitamin oldugü için devler karşılamıyor. Soğan Kuru yaptım bu ay tam bitiremesemde baya yaptım inşallah mutlu haberler alırız cnm seni takipteyim mutlu haberlerini bekliyorum bu ay ınsallhİnofolic e gelince bugün bir kutu bitirdim yurt dışında olduğum için burda nasıl bulacağımı bilmiyorum. Yakında buraya gelecek olanlar var adetime de 11 gün var eğer hamile kalmazsam belki getirtirim. Bende daha önce dört kere klomen tedavisi oldum. Ama maalesef sonuç alamadık.. dediğin gibi inşallah mutlu haberler alırız.. son günlerde karnıma dokunarak uyuyorum ve bugün istemsizce elim karnımda fotoğraf çekildim hamile gibi.. Allah gerçeklerini yaşatsın inşallah. Rüyamda da doktordan hamile haberi alıyordum telefonda. Biliyorum hepsi psikolojik ama insanın da elinde değil ki..