- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç günün geçtiKizlar olmasa bu kadarda cikmazdi diye kendimi kandiriyorumsizce yok mu
Gecmedi kiz 5 gunum kaldiKaç günün geçti
Aaa valla hamilesin kiz yoksa kar beyaz oluyo boyle olmuyo kendimden biliyom test yapa yapa anam agladiKizlar olmasa bu kadarda cikmazdi diye kendimi kandiriyorumsizce yok mu
Ayyyyyy varsa olurum bennAaa valla hamilesin kiz yoksa kar beyaz oluyo boyle olmuyo kendimden biliyom test yapa yapa anam agladivar bemce hadi insallah bakalim
![]()
Insallah vardir canm Mevlam hayirlisini versnAyyyyyy varsa olurum benn
Kiyamam insallah olur hayirlisiyla var gibi ama yine de bilemeyiz. Sogan kuru filan yaptin mi canimAyyyyyy varsa olurum benn
Sogan kuru 2gun yapabilmistim mide rhaytsizligim oldgu icin fenalastim mecbur biraktim devam edemedimKiyamam insallah olur hayirlisiyla var gibi ama yine de bilemeyiz. Sogan kuru filan yaptin mi canim
Bugun 8 gün gecikme 2 gündür lekelenme var adetim gelmedi hala gelecekse gelsin artık![]()
ama leke var giricem biliyorum daha önce de böyle oldu bugun yine akıntıyla kan vardı canım yaa ...Canim neden test yapmıyorsun 8 gün az değil bence yap ben olsam çoktan yapmıştım
Ama canım yerleşme adet başlangıcında oluyor diye biliyorum benimki 8gun oldu ve iki gündür var ve kırmızı sonra bazen kahverengi de negatifi görmeyi bünyem kaldırmaz artıkCnm yerleSme kanaması olabilir çünkü bana olmuştu 4 gün falan kahve rengi görmüştüm adet sandım ama hamileydim o zaman
Kız işte çift çizgiiii hamile değilmisinKizlar olmasa bu kadarda cikmazdi diye kendimi kandiriyorumsizce yok mu
Ayyy 2. Testmde çift cikti inanmiyorm bi yanlslk yoktur insallah yaKız işte çift çizgiiii hamile değilmisin
Kız hemen sabah kan ver yaaa süper yA çok mutlu oldum vallahi kendim çift görmüş kadar sevindimAyyy 2. Testmde çift cikti inanmiyorm bi yanlslk yoktur insallah ya
Tam koyu gormeden inanmam mtlka yanlistirr gibi geliyo soktayimKız hemen sabah kan ver yaaa süper yA çok mutlu oldum vallahi kendim çift görmüş kadar sevindim
İnşallah vardır amin amin![]()
Hayırlıyla vardır yAvrum sabah kan ver çıkar zaten kanda güzel haberlerini ver inşallah Allah'ın izniyle :)Tam koyu gormeden inanmam mtlka yanlistirr gibi geliyo soktayim
Canım bi de bişey sorucam yaa kasıklarımda batma oluyor kramp giriyor ve zaten 3 gün önce kramp girdi ve akıntıyla hafif pembe kan geldi. Kalçama vuruyor ağrı oturamıyorum bile belim de hafif ağrı var sadece ama adet olurum diye düşünüyorum. Adete girince kasık ağrısı olmuyor bende gerçi adetim ağrısız geçer bir yerim ağrımaz. Kafam karıştı yineCnm yerleSme kanaması olabilir çünkü bana olmuştu 4 gün falan kahve rengi görmüştüm adet sandım ama hamileydim o zaman
Ayyy 2. Testmde çift cikti inanmiyorm bi yanlslk yoktur insallah ya
Ayy umutlanmak istemiyorum yaa bi net gorsemde rhatca sevinebilsem Allah im yaaBebisin yola cikmis annesi![]()