Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hep beraber hamile kalırız kaç yaşındasın
ins cnm... ben 25 yasındayımm bugun 15. gunum son gunumm ıns faydasını gorcess sende yapıosun dımı kürü?
iki bardak klorsuz suyu ( hazır su) kaynatın içine orta boy yemeklık soğanın en dıs kabugunu soyup 4 e bolup atın 5 dakıkada oyle kaynatın tencerenın agzı kapalı sekılde.... sonra sabah veya aksam veya oglen ac karnına ıcın yemekten 10 dk once NOT: kürü uygulamak ıcın aradan en az 5 saat gecmıs olması lazım inş faydasını gorursunuz arkadaslar....
arkadaşlar ne kaybedersiniz mutlaka deneyin derim ama kisti olanlar hariç tabi kızlar bebeğimin kalp atışına baktı doktor herşey yolunda dedi inanın her an dua ediyorum size hamile bayanın duası tutarmış rabbim sizede nasp etsin bu duyguyu
nası yani 5 saat kaynattıktan sonra mı ben şimdi adetin 3. günündeyim ne zaman başlıycam
merhaba canım soğan kürünü nasıl yapıyon anlat bende yapım benimde yumurtalar çatlamıyo
nası yani 5 saat kaynattıktan sonra mı ben şimdi adetin 3. günündeyim ne zaman başlıycam
iyi akşamlar kızlar ben 16 aydır 2. bebeğim için bekliyorum gecen ay 5 gün soğan kürü yaptım sonra hormon testi verecem belki etkiler diye bıraktım 5. gün sapsarı koyu bir akıntı geldi benden....bugün adetin 28. günü bugün adet olmayı bekliyordum akşamüstü test yaptım ikinci çizgi çok silik sekilde çıktı...ama ben halal inanamıyorum..yarın kanda baktıracagım..bence sogan kürü Allahın izniyle bir mucize...
teşşekkürler canım yapılışını anladım ama kaç gün kullanacağım konusunda da yardımcı olurmusun daha önce okumuştum ama unuttum bulamıyorum bugün adetimin 2. günü kaçıncı günü başlayıp ne kar süre kullanacağım??
orta boy soğanın kabuğunu soyve 4 e böl. 2 buçuk su bardağı kaynar suya at ve 5 dk orta ateşte ağzı kapalı olarak kaynak.sonra ocaktan indir ve ağzı açık ılıması için bırak.içibileceğin kadar ıldıktan sonra süz ve iç.
bu günde iki kez yapılacak ve adetin 7. günü başalyıp 15 gün devam edilecek günde iki kez ve her defasında taze hazırlanacak.hiç bir yan etkisi yok evli bekar herkes yapabilir.faydasını gören çokkkk