- 28 Mayıs 2011
- 6.689
- 12
rica ederim incir kürünü sormuşsunteşekkür ederim
incir kürüne soğan kürün bittikten bi sonraki ay başla kist varken yapılmıyo çünkü rabbim sağlık versin herkeze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim incir kürünü sormuşsunteşekkür ederim
Slm arkadaşlar
bende geçen ay kullandım soğan kürünü.. özenerek uyguladım.. Sat 30 nisan ama hala gelen giden yok 9 gün geciktim.. 2. Gün kanda negatif çıktı.. Dün yani 8. Gün ise idrarda negatif... Eğer hamile değilsem.. Soğan kürüne rağmen niye hala adetim gelmedi... Lütfen yardım edin..
Bu arada soğan kürünü 3. Deneyişim ama ilk ikisini özensiz ve eksik yaptım.. Ona rağmen ilkinde adet 1 gün öncesinde gelmişti.. Ikincisinde ise 9. Gün de olsa adetim gelmiişti.. Ikincisinide zaten 1 hafta anca kullandım... :44: :26: :18:
arkadaşlar benimde soğan kürüm bitti ama halen adet olmadım.burdan okuduğum kadarıyla kürden sonra gecikme yaşanıyormuş.haylkırıklığı yaşamamak içinde test yapmadım henüz.bide benim tomografi çektirmem gerekiyormuş ama budurumda gidip onuda çektiremiyorum ya hamileysem diye..inşaallah öyledir dua edin...
ya bende anlamadım neden geciktiğini... önceki yaptıklarımda ki özensiz olmasına rağmen adetim gelmişti... şimdi ise bu gün 10. gün hala yok.. inşallah hamilesindir.. belirtin varmı bende bi sürü mesela demin içim bile bulandı...
bende pek belirti yok adet olucakmışım gibi ama.göğüslerde hiç ağrı sızı filan yok normalde adet olacağım zaman ilk o başlardı.sağ kasığımda arada bir ağrı girip çıkıyor bide belim ağrıyor..soğan kürü boyunca akıntım azdı yokta diyebilirim yani bugün arttı biraz ama sarı gibi..ümitlenmekte istemiyorum bazen adetlerimin bi kaç gün geciktiği oluyordu..
evet arkadaşım ben bu ayda soğan kürü deneyip öbür ayda incir kürüne başlayım dedim,sen incir kürünü ne zaman ve nasıl deneyeceksin...