Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar benim 12 gün bitti soğan küründe bakalım 3 gün kaldı..adet olursam incir kürüne hemen başlayabilirmiyim yoksa bi hafta falan bekleyimmi bilgisi olan varmı?
tabi inşallah hamile kalayımda incire gerek kalmaz.inşaallah tüm isteyenlere Allah tez vakittte hayırlı evlat nasip eder..

Ben adetin 7. günü başladım (bittikten sonraki 7. gün olması gerekiyormuş ama galiba) soğan kürüne, bitti.İnşallah faydasını görürüm.En azından zamanında ve kendiliğimden adet adet olsam bari.Ben de hiç akıntı yapmadı ama..Öyle 15 gün içtim durdum ve bolca soğan koktum :)):KK9:

Slm arkadaşlar
bende geçen ay kullandım soğan kürünü.. özenerek uyguladım.. Sat 30 nisan ama hala gelen giden yok 9 gün geciktim.. 2. Gün kanda negatif çıktı.. Dün yani 8. Gün ise idrarda negatif... Eğer hamile değilsem.. Soğan kürüne rağmen niye hala adetim gelmedi... Lütfen yardım edin..

Bu arada soğan kürünü 3. Deneyişim ama ilk ikisini özensiz ve eksik yaptım.. Ona rağmen ilkinde adet 1 gün öncesinde gelmişti.. Ikincisinde ise 9. Gün de olsa adetim gelmiişti.. Ikincisinide zaten 1 hafta anca kullandım... :44: :26: :18:

merhaba bende sogan kurune baslamak ıstıyorum bıttıkten sonrakı 7. gunmu yoksa adetın 7. gunumu baslanıyor anlayamadım. bırde hamıle kalmıs kullnanların cogu benım kürü kullanma amacım sadece kistlerden kurtulmak suan ıcın bebk dusunmuyorum acaba sogan kurunu kullansam hamıle kalırmıyım dıana 35 kullanıyrm ama yınede tereddutteyım.

Slm arkadaşlar
bende geçen ay kullandım soğan kürünü.. özenerek uyguladım.. Sat 30 nisan ama hala gelen giden yok 9 gün geciktim.. 2. Gün kanda negatif çıktı.. Dün yani 8. Gün ise idrarda negatif... Eğer hamile değilsem.. Soğan kürüne rağmen niye hala adetim gelmedi... Lütfen yardım edin..

Bu arada soğan kürünü 3. Deneyişim ama ilk ikisini özensiz ve eksik yaptım.. Ona rağmen ilkinde adet 1 gün öncesinde gelmişti.. Ikincisinde ise 9. Gün de olsa adetim gelmiişti.. Ikincisinide zaten 1 hafta anca kullandım... :44: :26: :18:

bunu soğan kürü yaptığımda ben de yaşadım
hatta ocak ayıydı burada yapan bika arkadaş da benim gibi olmuştu..
10 gün gecikmişti adetim kan testi idrar testi hepsi negatifti
10 günden sonra doktora gittim yumurtanın çatlamayıp kiste dönüştüğünü söyledi
adetle atarsın demişti öyle de oldu..farlutalla adet oldum ve adetin 3. günü doktora gittiğimde kist gitmiş demişti

hadi ya üzüldüm şimdi çok geçmiş olsun... o zaman fazla heveslenmesem iyi olacak.. bir arkadaşta geç döllenme olabilir demişti.. oyüzden bekliyordum... dr a gideyim bari en kısa zamanda.. çok teşekkür ederim..

arkadaşlar benimde soğan kürüm bitti ama halen adet olmadım.burdan okuduğum kadarıyla kürden sonra gecikme yaşanıyormuş.haylkırıklığı yaşamamak içinde test yapmadım henüz.bide benim tomografi çektirmem gerekiyormuş ama budurumda gidip onuda çektiremiyorum ya hamileysem diye..inşaallah öyledir dua edin...

arkadaşlar benimde soğan kürüm bitti ama halen adet olmadım.burdan okuduğum kadarıyla kürden sonra gecikme yaşanıyormuş.haylkırıklığı yaşamamak içinde test yapmadım henüz.bide benim tomografi çektirmem gerekiyormuş ama budurumda gidip onuda çektiremiyorum ya hamileysem diye..inşaallah öyledir dua edin...

ya bende anlamadım neden geciktiğini... önceki yaptıklarımda ki özensiz olmasına rağmen adetim gelmişti... şimdi ise bu gün 10. gün hala yok.. inşallah hamilesindir.. belirtin varmı bende bi sürü mesela demin içim bile bulandı...

ya bende anlamadım neden geciktiğini... önceki yaptıklarımda ki özensiz olmasına rağmen adetim gelmişti... şimdi ise bu gün 10. gün hala yok.. inşallah hamilesindir.. belirtin varmı bende bi sürü mesela demin içim bile bulandı...

bende pek belirti yok adet olucakmışım gibi ama.göğüslerde hiç ağrı sızı filan yok normalde adet olacağım zaman ilk o başlardı.sağ kasığımda arada bir ağrı girip çıkıyor bide belim ağrıyor..soğan kürü boyunca akıntım azdı yokta diyebilirim yani bugün arttı biraz ama sarı gibi..ümitlenmekte istemiyorum bazen adetlerimin bi kaç gün geciktiği oluyordu..

bende pek belirti yok adet olucakmışım gibi ama.göğüslerde hiç ağrı sızı filan yok normalde adet olacağım zaman ilk o başlardı.sağ kasığımda arada bir ağrı girip çıkıyor bide belim ağrıyor..soğan kürü boyunca akıntım azdı yokta diyebilirim yani bugün arttı biraz ama sarı gibi..ümitlenmekte istemiyorum bazen adetlerimin bi kaç gün geciktiği oluyordu..

aynen bende umutlanmak istemiyorum ben bi de 2. gün kan testi bile yaptırdım ama negatifti.. bende adet gibi sancı uzun zamandır var.. adet gününden 1 hafta öncesinden başladı.. göğüs ağrısı su içme bel ağrısı vs. ama kanda cıkmayınca dedim artık hastalık bari olmasa...

benim adet halen gelmedi galiba bu soğan düzenli adeti düzensizleştiriyor diye düşünmeye başladım.bugün idrar testi yaptım negatif.yarın nasip olursa kan testi yapıcam dua edin inşaallah hayırlı haberler aliyim.
ftmkrks senin ne oldu adet oldunmu merak ettim..

bugün kırmızı kartı yedim yanii adetim başladı olmadı bu ayda ama hayırlısı olsun napalım kısmetten öteye geçilmiyor..incir kürüne başlayacam inşallah..Rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun inşaallah.

sorma arkadaşım benimde geldiler malesef,ama pes etmeyecegim,dün gittim soğanlarımı aldım,iri iri seçtim,kürümüze devam,:KK68:

evet arkadaşım ben bu ayda soğan kürü deneyip öbür ayda incir kürüne başlayım dedim,sen incir kürünü ne zaman ve nasıl deneyeceksin...

evet arkadaşım ben bu ayda soğan kürü deneyip öbür ayda incir kürüne başlayım dedim,sen incir kürünü ne zaman ve nasıl deneyeceksin...

ben incir kürüne başladım.burda yazılan gibi yaptım önce yani 2.5 su bardağı suya 14 15 tane incir koyup kaynattım ama sonuç olarak içmeye su kalmıyorki yarım bardaktan az kaldı.bende bir yerde okuduğum gibi yapıyorum yani 2.5 su bardağı suya 9 10 tane koyup 7 dakika kaynatıp ılıyınca bir bardağa yakın içiyorum kalanıda akşam yemekten önce içiyorum.umarım bu hayırlı evlatlarımız olmasına vesile olur sonuçta verende vermeyende Allah.O dilerse olur.kısmetten öteye geçilmiyor.

slm kızlar,nu ay soğan suyu kürünü uyguladım ,adetim 26-27günde geliyordu,bu defada yine 27 günde geldi,geldi ama felaket geldi,kan kaybından gidebilirim,aşırı kanamam var,hiç böyle olmamıştım,sizdede böle mi oldu,

canım benim adet olmam gereken günden 3 gün gecikmesine rağmen diğer adetlerim gibi hiç artış yokyani.zaten soğan kürü kullandığım sıralar bile beyaz akıntımda artış olmamıştı..her şey gayet normal bende:)

X