Teşekkür ederim ... İçim rahatladı :)
benimde öyle oldu canım
ins biz elimizden geleni yapıyoruz canım gerisi rabbim biliyor zamanını ins hamilesindir yarın kan testi yaptır
erken olmazmı kan testi için? 20 nisandı son adet tarihim düz hesap yapıyorum siklusum şaştı 13 günlük gecıkme sonrası cokta anlamıyorum aslında:)
7şubat
20mart
20 nisan
netten baktımda bu hesaplayıcıyı kullanamazsın diye ezikledi beni :)
hayır canım idrarda erken olur ama kanda çıkar
canım çok tesekkür ederim ins bu topik hepimize ugur getirip hayır olacak allah ın izniyle az kaldı canım yarın namazını da kılıp dua ederiz senin yazdıgın sürelerden okuyalım sonra da
seni de yazayım canım
HOSGELDIN CANIM hayirli ugurlu olsun senin icinde burasi
Beybisimin izni olursa seni kendi topiğimdeki listeye alabilir miyimkendi durumuma yakın gördüğüm için takip etmek isterim de, tabi sen de kabul edersen
baya baya topik kardeşliği kurduk zaten
erken olmazmı kan testi için? 20 nisandı son adet tarihim düz hesap yapıyorum siklusum şaştı 13 günlük gecıkme sonrası cokta anlamıyorum aslında:)
7şubat
20mart
20 nisan
inşallah canım hepimize uğur getirsin topiğimizevt sureleride okuyalım ayarlarız onlarıda
ALLAH ALLAAAAAAAAAAAAH hepimiz burdayıs my babyciimide yazın eski arkadaşlarıda yazalım hepsi gelsiin
hepimize uğur getirsin hadi bakalım ilk hamile kimolacak????
öyle oldu valla... ekleyebilirsn aynı anda iki topikte listelenmenin sakıncası yok bnm açımdan
kızzzz ezikmiyizz bizzz...
amin inşallah canım sen bitirdin herhalde tefriciye yi pek bi rahatlamış gördüm senibakalım listenin ilk hamişi kim olucakkkk bende merakla bekliyorumm... pofff 3 yıl oldu bnmde bekletmesin artık gelsin bebişimm... ilk zamanlar buraya girdiğimde 3 4 yıl yazanlar ne tuhaf gelmişti 3 yıl ne zordur fln dedim ama beterin beteri vardır hep böyle düşünmek lazım ki umudumuzu kaybetmeyelim.
ayy yokk olma işte adet diyorumm 9 ay olma canımm bnm..
bilmiyorumm bitmicek gibi ama yarın akşama kdr bakalım ne kadr okuyacağım
bişey dicem anneme falan versem olmaz mı birazcık :)
7şubat
20mart
20 nisan
canım sıkma kendini bu kadar isterseniz çarşamba günü duamızı edelim kızlar annenede verebilirsin canım olur tabii neden olmasın ama oda bize dua etsiiiin tamammı ellerindn öperim annenin
kızlar..sabah sabah uyandım ve farenjit oldum sanırım ya da anjin.. ama ov. günlerime 1 hafta kaldı. bişey olmaz dimi? ne önerirsiniz :2:
merhaba kızlar bi sorum olacaktı : ovulasyon tarihini adetin ilk gününden itibaren mi yoksa son gününden itibaren mi hesaplamaya başlıyoruz ben ilk günden itibaren hesapladım dı ama nette son gün yazıyo aklım karıştı şimdi yanlış mı yaptım ben hesaplamayı