ben de geldimbeni de ekleyin listeye
SAT: 28 nisan 2013
BAT:25 Mayıs 2013
4 gün kaldııııheyecanlı bekleyişeee
Kizlar keyifler nasil neler yaptiniz bugun
bugun ben bir ovi testi yaptim dunkunnen koyu cizgiyle karsilasdim yine Allaha tevekkul ediyorum artik ne olucaksa olsun ama gebelik testi neqatif
Mrb arkadaslar..benimde son adet tarihim mayis 11....bi sonraki adet tarihim 15 haziran...(ortalamayi soyluyorum cunku son iki adetim epey duzensiz oldu)mayis 16sindada sogan kurune basladim Allahin izniyle...bugun kurde 5.gunum..saracoglunun sitesinde sikca sorulan sorular bolumunde okudum..kendisi eger kist yoksa bu kuru gunde bir kez aksam 15 gun boyunca uygulamaninda faydasi olicagni yazmis..bende sabah cok midemi bulandirdigi icin gece birbucuk su bardagi icrek uygulamaya calisiyorum..ayni zamanda ovulasyn testidr aldim onuda adetim biter bitmez yapmaya basladim.dolu dolu cift cizgiyi gorene kadar hergun yapmayi dusunuyorum insallah.dualarinizda benide unutmayin..bu arada yasim 25 8aylik evliyim..iki uc aydir bebek dusunmeye basladik..zaten ne zaman bebek dusunmeye basladik benin adetimin duzeni bozuldu..umarim bu kur ise yarada kucaklarimiz bos kalmaz..rabbim isteyen herkese versin insallah
Eklerim canim bence sogan kurunu birakma dylarim hep sizinle strese giriyorsan olmaz stresi birakmak lazim cunku adeti etkiliyor canim
Yeni topiğiniz hayırlı olsun. Arkadaşlar diğer topigede yazmıştım.bende intihap var.Maydonoz suyu kullandım. soğan kürü,nün daha iyi olduğunu içini temizlediğini duydum, kullanmaya başladım 1 haftaya yakın kullanıyorum dün ve bugün kasıklarımda korkunç bir ağrı ve kasılma var,Kullanan arkadaşlar bu durum normal mi ?
Aynen cnm doktorda muayne etti bi sorun olmadigni stresten yada mevsimsel olabilceni soledi..sen beni ekle ben gelismeleri aktarcam insallah..bu arada ovulasyon testleri hakkinda bilginiz varmi ben adetimin 7gunu yani bittigi gun yapmaya basladim 7.8.10.gunler yaptim 7.gunku testte ikinci cizgi koyuydu baya yani c kismi kadar degildi ama baya belirgindi 8.ve 10.gunlerde cizginin koyulugu biraz daha azaldi..yani adetimin 6..7..gunlerinde yimurtlamis olabilirmiyim..gerci 24-36 saat icinde oluyomus yumurtlama..oda 8.9.gunu oluyo..sogan suyunun etkisiyle erken yumurtlamid olabilirmiyim bilgisi olan varsa bana uardm edebilirmi..gerci bu konu icin ayri topikler var ama ben konusu acilmisken bi danisiyim size dedim..becerebilseydim testlerin fotosunu koycktim ama beceremedim
Eki Görüntüle 716538 Eki Görüntüle 716539 Bende bu kur sayesinde ilk ayda hamile kaldim binlerce kez sukur rabbime ve iste benim sogan cucugum annesi onun gobusunu yesin
merhaba cnm, şu söylediğin "eğer kist yoksa günde 1 kere" ben görmedim, gözümden kaçtı heralde. öyle yazdığına emin misin? çok gerilerde aralarda değilse ben de girip sss'den tekrar bakayım. öyleyse o şekilde yaparım ben de.
merhaba cnm, şu söylediğin "eğer kist yoksa günde 1 kere" ben görmedim, gözümden kaçtı heralde. öyle yazdığına emin misin? çok gerilerde aralarda değilse ben de girip sss'den tekrar bakayım. öyleyse o şekilde yaparım ben de.
evettt bende okudummm canımm. hatta ileri derecede pko yoksa günde 1 kere yeterli olucaktır demiş.
ona güvenerek bnde de kist veya başka bişey omadıgı içn 1 kere yaptım
oyyy oyyyy bu resim öyle şey ifade ediyorki kelimeler anlatamaz. sağlıkla gelsin inşallah hilalcim sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik ?
bombaa gibi yalnız duayı yetiştirmeye çlşıyorum habire ben daha çokk var yaa 800 ü duruyor nerdeyse :S
bgn sabah hiç okuyamadım şimdi oturdum başına bakalım bi yandan sizle yazışır bi yandan okurum artık uykum gelesiye
evettt bende okudummm canımm. hatta ileri derecede pko yoksa günde 1 kere yeterli olucaktır demiş.
ona güvenerek bnde de kist veya başka bişey omadıgı içn 1 kere yaptım
Ayyy hadi insallah :):)hatta ben bugunude degerlendirmeye gidiorum opuyorum sizi:)yarin geri gelicem insallahCanim soganda erken yumurtlama oluyor o gunleri değerlendir canim
Ayyy hadi insallah :):)hatta ben bugunude degerlendirmeye gidiorum opuyorum sizi:)yarin geri gelicem insallah
Keyifler iyi arkadasim bugün kürlerle uğrastım sogan pekmez cörekotu yağı bide aralarında 2şer saat olsun dedi hocamız soğan kürü beni zayíflatmasın yaa ben zaten 50kiloyum
Keyifler iyi arkadasim bugün kürlerle uğrastım sogan pekmez cörekotu yağı bide aralarında 2şer saat olsun dedi hocamız soğan kürü beni zayíflatmasın yaa ben zaten 50kiloyum