sogan kürü kullananlar

beybisim, mesajlaşmada bi sorun mu oluşuyor acaba anlamadım cnm, bir de burdan yazayım emin olmak için, konu dışı oluyor ama takipçiler kusura bakmasın artık, mesajını bekliyorum cnm yardımcı olmaya çalışıcam inşallah bekliyorum.

ay neguzel bizim kizlar toplandik toplandiik qaliba bende duaya700 kaldi e bi gozum burda bi gozu duada bitiririm herhalde

yaa peki sonuç???

canımm sonuç olarak ilk soğan kürümde hamiş olmadım bu ay2. kürü yapmam gerekiyordu ama yapamadım ne bileyim içemedim midem bulandı keyfim olmadı derken geçti gitti günler. şimdi 25 mayıs adet bakalım olursam yine 2. kür yapıcam 10 gün günde 1 kere içicem yine. bende sss bölümünde okudum çünkü ama sayfa arkadaşın dediği gibi hiç aklımda yok

ay neguzel bizim kizlar toplandik toplandiik qaliba bende duaya700 kaldi e bi gozum burda bi gozu duada bitiririm herhalde

bütünn kızlar toplandıkkk toplandıkkk :d sercemcimm sen yarın adet olmaa yaa
ben bu duayı bitiremem diye çok korkuyorummm :26: çarşambaya sarkar bide Allah ım sen yardım et bitireyim

icinemi dogdu canim adet olurmuyum sence bence yarin gelmez insallah hic gelmez insallah 9 ay gelmez.. bitireesek carsamba olurmu acaba? :26:

icinemi dogdu canim adet olurmuyum sence bence yarin gelmez insallah hic gelmez insallah 9 ay gelmez.. bitireesek carsamba olurmu acaba? :26:

ayy yokk olma işte adet diyorumm 9 ay olma canımm bnm..
bilmiyorumm bitmicek gibi ama yarın akşama kdr bakalım ne kadr okuyacağım
bişey dicem anneme falan versem olmaz mı birazcık :)

ayy yokk olma işte adet diyorumm 9 ay olma canımm bnm..
bilmiyorumm bitmicek gibi ama yarın akşama kdr bakalım ne kadr okuyacağım
bişey dicem anneme falan versem olmaz mı birazcık :)

ben bilmiyorumki canim hisarbuseliye sor istersen ama bence olmaz cunki sonda namaz var nebiliyim bide arkadaslara sor istersen

Merhaba kızlar bende sogan kürünü 2. kez deniyorum ilkinde ilk kürü yapıp bırakmıstım. şimdi bastan basladım ilk kür cumartesi günü bitti duanıza katılmak ıstedım ama 20 mayıs bat tarıhım oldugu ıcın katılmamıstım.adette olmadım bugun 6 aydır felan istiyoruz benide alırmısınız listeye. kadınlar kulubune takılmıcam dıye kendıme söz versemde adetim gecikir gecikmez burda alıyorum solugu 43:

ne demek canım yazarım listeye hosgeldin burya gelen kopamıyor burdan

ne demek canım yazarım listeye hosgeldin burya gelen kopamıyor burdan

Teşekkür ederim :) çok umutlanıyorum buraya takılınca 2 ay önce 13 gün gecikti negatifi görmekte yetmedi umudumun sönmesine okadar vahimdi yani durum.:)

Rabbim en hayırlı zamanda vericektir hepimize inşallah..

ins canım umut biterse zaten yasayamayız her ay umutla bekliyoruz bebişlerimizi peki belirti var mı

ins canım umut biterse zaten yasayamayız her ay umutla bekliyoruz bebişlerimizi peki belirti var mı

soganın bitmesine 3 4 gün kala içerken cok zorlandım mıdem felan kalktı.birde adet donemım yaklasınca hep sıvılce olur bende bu seferde sıvılceler oldu ama alerji gibi küçük küçük kabardı suratım soganda yapabılıyor sivilce. aslında belırtıde olabılır olmayadabılır cınsınden durumlar acaba dusunce gucumden ıstedıgım ıcınkı boyle oluyor dıye aksıne sartlandırıyorum kendımı.aksam mıdem bulandı bısey yıyemedım ve uyumus kalmısım içimden bi ses acabamı derken diğeri dun gece cok gec yattın uyucan tabi diyor, diğeride aksama kadar mıdeyı abur cuburla alt ust ettın bulanıcak tabi diye bastırıyor

rahımde yara ıcın ılac kullanıyodum ve ılıskı yasaktı. ve cok nadır oldu bu ay soganıda dıger aylara yatırım dıye ıcıyordum inşallah tez vakıtte guzel haberler verırız. bugun öglen olucam sandım agrı geldi gitti.

Beybisimin izni olursa seni kendi topiğimdeki listeye alabilir miyim kendi durumuma yakın gördüğüm için takip etmek isterim de, tabi sen de kabul edersen
baya baya topik kardeşliği kurduk zaten

canım allah yardımcımız olsun ins hamilesindir kendini de sartlandırma kendimizi dinledikçe belirti çıkıyor

canım allah yardımcımız olsun ins hamilesindir kendini de sartlandırma kendimizi dinledikçe belirti çıkıyor

Amin canım inşallah şifa olsun içtiğimiz soganlar. aynen öyle aramak istersem daha bisürü belirti sıralayadabilirim var yani o potansiyel

Amin canım inşallah şifa olsun içtiğimiz soganlar. aynen öyle aramak istersem daha bisürü belirti sıralayadabilirim var yani o potansiyel

ins biz elimizden geleni yapıyoruz canım gerisi rabbim biliyor zamanını ins hamilesindir yarın kan testi yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…