sogan kürü kullananlar

merhaba kızlar bi sorum olacaktı : ovulasyon tarihini adetin ilk gününden itibaren mi yoksa son gününden itibaren mi hesaplamaya başlıyoruz ben ilk günden itibaren hesapladım dı ama nette son gün yazıyo aklım karıştı şimdi yanlış mı yaptım ben hesaplamayı

ilk gununden ıtıbaren hesaplanır cnm sen ınternete aldanma:KK34:

ovulasyon tarihi adetin ilk gününden hesaplanıyor :KK49:

İnşallah bir nebzede olsa size umut olur diye yazıyorum...5-6 ay önce adet düzensizliği ile doktora gittiğimde bana ani kilo aldığım için yumurtalıklarımın tembelleştiğini yağ bağladığını pkolu olduğumu söyledi böyle bebeğimin olması çok zor dedi.dünya başıma yıkıldı hemen ertesi hafta başka bir doktora gittim ve bana öyle saçma şey olmaz sadece bir kaç kilo vermem gerektiğini söyledi tam olarak pko bile değilsin dedi ve ben o gazla 2.5 kilo verdim ve birde soğan suyuna başladım sadece 1 ayda verdiğim 2.5 kilo ve soğan suyu ie meleğime hamile kaldım :) şuan 10 haftalık hamileyim kızlar canı gönüden dua ediyorum Rabbim hepinizin göbüşlerini bu küçük bebişlerle doldursun inşallah sakın soğan suyundan vazgeçmeyin ve umudunuzu yitirmeyin....

İnşallah bir nebzede olsa size umut olur diye yazıyorum...5-6 ay önce adet düzensizliği ile doktora gittiğimde bana ani kilo aldığım için yumurtalıklarımın tembelleştiğini yağ bağladığını pkolu olduğumu söyledi böyle bebeğimin olması çok zor dedi.dünya başıma yıkıldı hemen ertesi hafta başka bir doktora gittim ve bana öyle saçma şey olmaz sadece bir kaç kilo vermem gerektiğini söyledi tam olarak pko bile değilsin dedi ve ben o gazla 2.5 kilo verdim ve birde soğan suyuna başladım sadece 1 ayda verdiğim 2.5 kilo ve soğan suyu ie meleğime hamile kaldım :) şuan 10 haftalık hamileyim kızlar canı gönüden dua ediyorum Rabbim hepinizin göbüşlerini bu küçük bebişlerle doldursun inşallah sakın soğan suyundan vazgeçmeyin ve umudunuzu yitirmeyin....

canim sagol Allah bebeyini korusun iyiki yazmissin benim bu aralar kafam cok karisik bebekle ilgili acaba olmuyucakmi diye cok kafama takiyorum iste Allah verince oluyor ben dusunsemde fayda etmiyor yuce rabbim bizleride sevindirsin kisa zamanda :KK49:

canim sagol Allah bebeyini korusun iyiki yazmissin benim bu aralar kafam cok karisik bebekle ilgili acaba olmuyucakmi diye cok kafama takiyorum iste Allah verince oluyor ben dusunsemde fayda etmiyor yuce rabbim bizleride sevindirsin kisa zamanda :KK49:

canım lütfen umudunuzu kaybetmeyin ve bol bıl dua edin ben her namazımda dua ettim yalcardım Rabbime çok şükür kabul etti dualarımı Rabbim sizede nasip edecektir inşallah ğönlünüzü ferah tutun

cnm kaç kiloydun ??? kaç kilo fazlayken söyledi doktor sana cnm ???

HERKES SALI AKŞAMA KADAR 1111 ADET OKUYACAK DÖRDÜMÜZ İÇİN

Aşağıda önce kendi adımız sonra anne adımız yazıyor.söylerkende ''bahar kulundan olma aypara kuluna'' gibi söyleyin yani ben
öyle duymuştum hatta neden sadece anne adı oluyor dediğimde çünkü babasının kim oldugunu sadece annesi bilir
dediler çok şaşırmıştım...

SERCEM...............adı:AYPARA anne adı:Bahar
MYBABY24...........adı:MUTLU anne adı:Fatmana
HİSARBUSELİK......adı:MÜJDE anne adı:GüIer
BEYBİSİM............adı: ZELİHA anne adı:Türkan

^^^^^^RABBİM SEN DUALARIMIZI KABUL ET^^^^^BİZLERE hayırlı sağlıklı sıhhatli allaha kul peygamberimize ümmet olacak.
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak.
vefalı,güzel ahlaklı,güzel huylu,anne baba kardeş sevgisi olan. eli ayagı düzgün, aklı yerinde, hiçbir azası eksik olmayan
kendi güzel,yüzü güzel,huyu güzel,bahtı güzel,kaderi güzel yazılı ömrü uzun evlat sahibi olmayı nasip et ALLAH'ım..
analı babalı büyütmeyi nasip et.....sen bizim için hayırlısıyla ver rabbim ve isteyen herkese. AMİN

dua olarak ne okuyosunuz kızlar?bu arada hem soğan hem ovulasyon testi yapan varmı aranızda??

canım bu listedekiler adeti gelmek üzere olanlar yeni listede yapılacak
4444 ü paylaştık 4 kişi hepimiz için okuyoruz
yeni listeye katılmak istersen yazarısın canm

dua olarak ne okuyosunuz kızlar?bu arada hem soğan hem ovulasyon testi yapan varmı aranızda??

adetimin 7.8.ve 10.gunlerinde yoaptıgım ovulasyon testlerini eklorum..aynı zamnda soğan suyunada başladım..t cızgısı c kadar olmasada baya bı koyu renkte ucundede ozellikle 7.gunumde baya bı koyuydu...ben zaten 6.gun adet goruyorum..adet bıter bıtmesmı yumurtladım acaba..yada tamamen koyulaşmasını c cızgısını gecmesını mı beklmem lazım :S:Eki Görüntüle 716941 Eki Görüntüle 716942

cnm kaç kiloydun ??? kaç kilo fazlayken söyledi doktor sana cnm ???

canım ben 2011 ekimde 58 kilo ile evlendim 1 yılda 7-8 kilo aldım 65 e çıktım doktor bana bunu söylediğinde 65 kiloydum ani kilo alışı yumurtalıkları etkilemiş olabilir dedi ve sadece 2.5 kilo verdim 62,5 oldum...

canım bu listedekiler adeti gelmek üzere olanlar yeni listede yapılacak
4444 ü paylaştık 4 kişi hepimiz için okuyoruz
yeni listeye katılmak istersen yazarısın canm anladım canım tabı olabılır katılabılırım bende 4444 ne oluyo..bılmedıım ıcın soruyorum 4444 tane salatı tefriciyemi çekiyoruz yani..

tamam öyle ztn cnm nette de son adet tarihini giriyorsun yani başladıgı tarih oluyor o :)
sen mi yanlş anladın acaba
son adet tarihi dediği başlangıcı yani dogrumu anladım :44:

canım başladığı tarih son adet tarihimi oluyo anlamadım aklım karıştı ama ben adetimin başladığı tarihten itibaren hesapladım dogru mu yapmışım

Ben de soğan kürü uygulayalı 1 sene oluyor
Tam yeniden başlayacaktım ki adet oldum :KK1:
İşin komik yanı şu
1 senedir 1 buçuk ayda bir adet oluyorum
size göre düzenli olmayabilir, ama benim düzenim böyle oldugu için bir rahatsızlık duymadım
Ama sivilcelenme başladıgı için yeniden sogan kurune girişecektim ki
tam 1 ayda adet oldum :KK1:
niye böyle oldu anlamadım...
Sivilcelerim de kendiliginde geçti
Esrarengiz güçlerin etkisi altındayım :KK1:

canım ben 2011 ekimde 58 kilo ile evlendim 1 yılda 7-8 kilo aldım 65 e çıktım doktor bana bunu söylediğinde 65 kiloydum ani kilo alışı yumurtalıkları etkilemiş olabilir dedi ve sadece 2.5 kilo verdim 62,5 oldum...

hemen hemen durumumuz aynı :) şimdi kilo alma zamanı boşverrr :emir_bebek: sonra veririz kiloları :KK49:

canım 4444 salat ı tefriciye diye bir dua var onu okuyoruz 3 5 satırlık bir dua.yasin kitaplarında var

canım başladığı tarih son adet tarihimi oluyo anlamadım aklım karıştı ama ben adetimin başladığı tarihten itibaren hesapladım dogru mu yapmışım

aynen sana internette son adet tarihini soruyor ya
o da işte adetinin başladıgı gün oluyor tatlım
ilk günden hesaplamakla dogru yapmışsın
mesela benim 26 nisan son adet tarihim bu şeklde çıkıyor;
Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 06 Mayıs 2013 - 16 Mayıs 2013 günleri arasında
Tahmini Yumurtlama Tarihi: 11 Mayıs 2013, Cumartesi
Sonraki Adet Tarihi: 25 Mayıs 2013, Cumartesi

geldimi adetin kızzz... :26:
nerelerdesinn canım
duaya benim son 500 kaldı kızlar habire okuyorum elimde tesbih
ama baya vakit alıyormuş yetişirmi ki akşama

X