- 30 Nisan 2013
- 224
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar bi sorum olacaktı : ovulasyon tarihini adetin ilk gününden itibaren mi yoksa son gününden itibaren mi hesaplamaya başlıyoruz ben ilk günden itibaren hesapladım dı ama nette son gün yazıyo aklım karıştı şimdi yanlış mı yaptım ben hesaplamayı
İnşallah bir nebzede olsa size umut olur diye yazıyorum...5-6 ay önce adet düzensizliği ile doktora gittiğimde bana ani kilo aldığım için yumurtalıklarımın tembelleştiğini yağ bağladığını pkolu olduğumu söyledi böyle bebeğimin olması çok zor dedi.dünya başıma yıkıldı hemen ertesi hafta başka bir doktora gittim ve bana öyle saçma şey olmaz sadece bir kaç kilo vermem gerektiğini söyledi tam olarak pko bile değilsin dedi ve ben o gazla 2.5 kilo verdim ve birde soğan suyuna başladım sadece 1 ayda verdiğim 2.5 kilo ve soğan suyu ie meleğime hamile kaldım :) şuan 10 haftalık hamileyim kızlar canı gönüden dua ediyorum Rabbim hepinizin göbüşlerini bu küçük bebişlerle doldursun inşallah sakın soğan suyundan vazgeçmeyin ve umudunuzu yitirmeyin....
canim sagol Allah bebeyini korusun iyiki yazmissin benim bu aralar kafam cok karisik bebekle ilgili acaba olmuyucakmi diye cok kafama takiyorum iste Allah verince oluyor ben dusunsemde fayda etmiyor yuce rabbim bizleride sevindirsin kisa zamanda
İnşallah bir nebzede olsa size umut olur diye yazıyorum...5-6 ay önce adet düzensizliği ile doktora gittiğimde bana ani kilo aldığım için yumurtalıklarımın tembelleştiğini yağ bağladığını pkolu olduğumu söyledi böyle bebeğimin olması çok zor dedi.dünya başıma yıkıldı hemen ertesi hafta başka bir doktora gittim ve bana öyle saçma şey olmaz sadece bir kaç kilo vermem gerektiğini söyledi tam olarak pko bile değilsin dedi ve ben o gazla 2.5 kilo verdim ve birde soğan suyuna başladım sadece 1 ayda verdiğim 2.5 kilo ve soğan suyu ie meleğime hamile kaldım :) şuan 10 haftalık hamileyim kızlar canı gönüden dua ediyorum Rabbim hepinizin göbüşlerini bu küçük bebişlerle doldursun inşallah sakın soğan suyundan vazgeçmeyin ve umudunuzu yitirmeyin....
dua olarak ne okuyosunuz kızlar?bu arada hem soğan hem ovulasyon testi yapan varmı aranızda??
dua olarak ne okuyosunuz kızlar?bu arada hem soğan hem ovulasyon testi yapan varmı aranızda??
cnm kaç kiloydun ??? kaç kilo fazlayken söyledi doktor sana cnm ???
canım bu listedekiler adeti gelmek üzere olanlar yeni listede yapılacak
4444 ü paylaştık 4 kişi hepimiz için okuyoruz
yeni listeye katılmak istersen yazarısın canm anladım canım tabı olabılır katılabılırım bende 4444 ne oluyo..bılmedıım ıcın soruyorum 4444 tane salatı tefriciyemi çekiyoruz yani..
tamam öyle ztn cnm nette de son adet tarihini giriyorsun yani başladıgı tarih oluyor o :)
sen mi yanlş anladın acaba
son adet tarihi dediği başlangıcı yani dogrumu anladım :44:
ilk gununden ıtıbaren hesaplanır cnm sen ınternete aldanma
canım ben 2011 ekimde 58 kilo ile evlendim 1 yılda 7-8 kilo aldım 65 e çıktım doktor bana bunu söylediğinde 65 kiloydum ani kilo alışı yumurtalıkları etkilemiş olabilir dedi ve sadece 2.5 kilo verdim 62,5 oldum...
hemen hemen durumumuz aynı :) şimdi kilo alma zamanı boşverrr sonra veririz kiloları
canım 4444 salat ı tefriciye diye bir dua var onu okuyoruz 3 5 satırlık bir dua.yasin kitaplarında vardua olarak ne okuyosunuz kızlar?bu arada hem soğan hem ovulasyon testi yapan varmı aranızda??
canım başladığı tarih son adet tarihimi oluyo anlamadım aklım karıştı ama ben adetimin başladığı tarihten itibaren hesapladım dogru mu yapmışım
canım listede benim yaşımı ekleyebilirsin 26 yaşındayım ben
ayy ççok iyi ettin bu temiz sayfayı açmakla tazecikk
bizde tazecik hamile haberimizi burdan payşaşırız inşallahh