İnşallah bir nebzede olsa size umut olur diye yazıyorum...5-6 ay önce adet düzensizliği ile doktora gittiğimde bana ani kilo aldığım için yumurtalıklarımın tembelleştiğini yağ bağladığını pkolu olduğumu söyledi böyle bebeğimin olması çok zor dedi.dünya başıma yıkıldı hemen ertesi hafta başka bir doktora gittim ve bana öyle saçma şey olmaz sadece bir kaç kilo vermem gerektiğini söyledi tam olarak pko bile değilsin dedi ve ben o gazla 2.5 kilo verdim ve birde soğan suyuna başladım sadece 1 ayda verdiğim 2.5 kilo ve soğan suyu ie meleğime hamile kaldım :) şuan 10 haftalık hamileyim kızlar canı gönüden dua ediyorum Rabbim hepinizin göbüşlerini bu küçük bebişlerle doldursun inşallah sakın soğan suyundan vazgeçmeyin ve umudunuzu yitirmeyin....
adetimin 7.8.ve 10.gunlerinde yoaptıgım ovulasyon testlerini eklorum..aynı zamnda soğan suyunada başladım..t cızgısı c kadar olmasada baya bı koyu renkte ucundede ozellikle 7.gunumde baya bı koyuydu...ben zaten 6.gun adet goruyorum..adet bıter bıtmesmı yumurtladım acaba..yada tamamen koyulaşmasını c cızgısını gecmesını mı beklmem lazım :S:Eki Görüntüle 716941 Eki Görüntüle 716942
bilmem ki beybisim bende korkuyorum hep acaba üstüne görürmüyüm diye
annem hamile oldugunu öğrenmiş sonra kanaması başlamış 1 ay sonra
doktora gitmişler korkmuşlar çok babamla düşüyor mu diye
annemde yazık ne bilsin adet oldugunu yanıan bişey de almamış iç çmaşırına koycak
orda öyle kötü gelmişki hastanede rezil olmuş birden gelince
artık bi eczaneden almışlar neyse doktor demiş ki hanım sen baya adet oluyorsun korkulcak bişey yok bebk iyi
sonra diğer ay anneme yine aynısı olmuş bu sefer doktora gitmemişdemiş adet oluyorum
sonrada birdaha gelmemiş adeti
kimi kadın var 9 ay üstüne görüyo bilmem ki canım
mesela ben adet dönemi herhangi bi ilaç içeceğim zaman ne olur olmaz diye illa test yaparım
geldimi adetin kızzz... :26:
nerelerdesinn canım
duaya benim son 500 kaldı kızlar habire okuyorum elimde tesbih
ama baya vakit alıyormuş yetişirmi ki akşama
ay canim ne guzel resimlere bak ne hos SAGLICAKLI BUYUSUN minik kusumuz sen nasilsin nasil gidyo karin buyudumu kizzzzzzz fark ediliyomu?
ay bende öyle ilaç falan almıyorum benimde ablam 1 ay üstüne gördü gögüslerim agrıyor arada midem bulanıyor gögüslerimde bayagı büyüdü
bilmiyorum canım sogan kürü geçen ay sizlede paylasmıstım kahverengi leke gelmişti adet oluncada demekki içim temizlenimiş dedim ama bazen acaba diyorum canım
hayir gelemedi canim benim de 600 kalmis amma esimle bir is icin ugrasiyoruz aksam okuyucam bakalim yetisdire bilecekmiyim yalniz basima
İyiyiz teyzesi cok sukur bi skintimiz yok karnim hafiften belli oluyor artik sen nasilsin bakalimmmmmmmmmmmmm
hımm test yap ne olur ki kafan rahatlar canım :)
seninde vamış kız baya ozaman duasını namazını yarına bıraksak olmaz mı bnde yetiştirmeye çlşıyorum dilim damağım kurudu yeminle
bayada zaman alıyormuş.. senin adet gelmez inşallah hiç... beybisim ve hisarbuseliğe de soralım da olmadı duasını yarın yaparız
gelmez insallahda dua yarida kalmaz sen kacini yaptin kaci kaldi bugun? sorma valla cok zaman aliyo esim bana bukadar duami olur diyo bazen bir yandan ona yardim ediyorum bir yandan yaziyorum bir yandanda okuyorum iste bugun aksama braktim okumayi bakalim hayirlisi insallah
400 kaldı iştee ama bilmiyorum bitmez gibi
canımmm maşallah sizee
inşallah bizimde olur bebişimiz bizde aynı duyguyu paylaşırız canımm
sana bişey sorcam adet olmadan 2 3 gün önce hiç kasıklarında agrı batma filan oldu mu senin ?
ooooo masallah baya irellemissin ama bence yarina kalicaz
kızlar benimde 300 kaldy isterseniz yarın yaparız duayı
canim benim sat 10 martti bat 15 nisandi ben 5 nisanda silik cizgiyi gordum 10 nisanda bende adet sancilari basladi 3 4 gun adet sancisi cektim batmalarda oluyordu tam adet gunumde bu agrilar bitmisti
yok yaa daha çok var kızz
bencede hisarbüselik de gelsin o da tmm derse öyle yaparız
hımm anladım canım bnmde adetime 3 4 gün varda herhangi bişey hissetmiyorum o yüzden sordum
hamileyken genelde kasık batması adet yaklaşırken oluyormuş da bende yok demekki yine hamiş listesine adım yazılmayacak
yok yaa daha çok var kızz
en cok bende kalmis kocisin isleri olmasaydi bitirirdimde neyse bugun bana diyoki yardim etmezsen bana seni sogan kulubune birdaha birakmamadini yalnis biliyosun dedim orasi kadinlar kuru canim aciyim bak ismini sende gor dedim acdim hani kadinlar kuruydu diyor kadinlar kulubuymus sordu bana? bende sen sogan kulubu dersen olacagi buydu dedim
bencede hisarbüselik de gelsin o da tmm derse öyle yaparız
evet bence o bitirir bugun onda hic kalmaz
hımm anladım canım bnmde adetime 3 4 gün varda herhangi bişey hissetmiyorum o yüzden sordum
hamileyken genelde kasık batması adet yaklaşırken oluyormuş da bende yok demekki yine hamiş listesine adım yazılmayacak