• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sogan kürü kullananlar

fönceki yıllarda fshım 15 lerdeyedi ama bu ay 10 a düşmüş hormon değerlerimi söyledim gebe kalamıyorum 5 yıldır dedim bunu yazmış

bende ona karar veremedim adetim 3 gün önce btti 5 gün sürüyor.şyarın başlasammı

fönceki yıllarda fshım 15 lerdeyedi ama bu ay 10 a düşmüş hormon değerlerimi söyledim gebe kalamıyorum 5 yıldır dedim bunu yazmış

anladım canım yani ne bileyim sitede öyle yazıyor ama sana bire bir böyle demiş vardır herhalde bi bildiği istersen 10 g
n sonra başla bilemedim bende :26:

Kız sen döndün mü :37: biz de hatunu sporda sanıyoruz :1: senin farklı eylemler içinde olman gerekmiyo muydu cnm bu saatlerde :52:

ayy yok vatandaşlık duygularım hat safada canım :72:
ama bebişim içinde çalışıcam tabii o da önemliiii :27:

Önemli tabiisiii , ben sıramı savdim, herifi uyuttum, bacaklar silkelendiii, eylem sırası sizde :27: annelik duyguların kabarsin şimdi de bakalım :9:

Bacım noldu , eylem dedim koştun gittin zahir :52: Uyudun mu kız yoksa, insanın adı çıkacağına :1:

Önemli tabiisiii , ben sıramı savdim, herifi uyuttum, bacaklar silkelendiii, eylem sırası sizde :27: annelik duyguların kabarsin şimdi de bakalım :9:

Bacım noldu , eylem dedim koştun gittin zahir :52: Uyudun mu kız yoksa, insanın adı çıkacağına :1:

Kizzz uyumadim valla yaaa uykucu şirin yaptiniz benii ;))) ayyy annelik dedin yaa icim tuhaf olduu ne guzel bi diygudur histir allahim bizede nasip et bu duyguyu yasamayi en guzel sekilde

Hehhehe :1: an itibariyle uykucu sirin tahtimi sana devretmis bulunmaktyim :)) eee artik sen düsun folicasitim :1: garfield mi derler ne derler bilmem

Yok uyumadim da yataktayim cepten giriyom geç geliyo bildirim :37: ama uyusam yeridir saat 04:51.. asya da geldiğine göre haadi bana iyi geceler :54: vatan size emanet :72:
Yaa ama yaa ben seni tongaya dusurdum sandin yanilmisim. Uyumamissin kizz:( hadi sana iyigecelrr ozaman canimm...merak etme sen T.C bizimdir :72:

Gece kuslari nerde bakalimmm :ssz: dünden beri iyi kaynamışsınız gene .. ben tr saatine gore erken geldim simdi heralde dimi yoksa bacaklar duvardayken mi yakaladim siziii:27::33: aman tek oyle olsun, durmak yok, gece sporuna devam :9: :32:

Kuşun biri yuvaya döndü an itibariyle :)bacaklar yerde bugun folikasitcim hergün hergün havaya dikilmezki canım bizimkide can dimi :)

sanada iyigecelerr canımm hisrbuselik ve asyacan nöbeti unuttu merak ediyorum hisarcıgımı:26:

Kiim demiiiiişşşş :) hisarın devamsızlıgı artıyor benden demesi :))

Yok uyumadim da yataktayim cepten giriyom geç geliyo bildirim :37: ama uyusam yeridir saat 04:51.. asya da geldiğine göre haadi bana iyi geceler :54: vatan size emanet :72:

Ben geldim diyemi gidiyosun ama :(

Kuşun biri yuvaya döndü an itibariyle :)bacaklar yerde bugun folikasitcim hergün hergün havaya dikilmezki canım bizimkide can dimi :)

Kiim demiiiiişşşş :) hisarın devamsızlıgı artıyor benden demesi :))

Ben geldim diyemi gidiyosun ama :(
Ayyy hg bizim gizzz... Ben hisari merak ettim en son bi kasik agrim var demisti insallah iyidir.

Folic sen geldin diye gitti kacirdin kizcagizi :1::1::1::1:

Ayyy hg bizim gizzz... Ben hisari merak ettim en son bi kasik agrim var demisti insallah iyidir.

Folic sen geldin diye gitti kacirdin kizcagizi :1::1::1::1:

Batı yakındı dimi hisarın inşallah bebiştendir kasık agrısı agrıta agrıta yerleşir inşallah :)

Farkittim ben gelince gitti :( ne ettimki ben ona bi köşede uslu uslu okurdum gıkın cıkmazıdı :( açeydim gollarımı getme deyeydiiiimm :(:( :1::1::1::1::1:

Buarada hosbuldum kısçem 2 dir hb demeden konuya dalıyorum iyce yordamsızlıgım cıktı benimce cıx cıx cıx :1::1::1::1:

Back