Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yorulmak yok
ne yorgunlugu canım dipçik gibiyimm
bende ona karar veremedim adetim 3 gün önce btti 5 gün sürüyor.şyarın başlasammı
fönceki yıllarda fshım 15 lerdeyedi ama bu ay 10 a düşmüş hormon değerlerimi söyledim gebe kalamıyorum 5 yıldır dedim bunu yazmış
hee gece yeni başlıyor.gece kuşu seniiiii
ben yatıyorum zaten 4,5 saat sonra kalkcam(((
ii geceler bebek
ben mi canım :)Kız sen döndün mü biz de hatunu sporda sanıyoruz senin farklı eylemler içinde olman gerekmiyo muydu cnm bu saatlerde
ben mi canım :)
Sen tabi ayol
ayy yok vatandaşlık duygularım hat safada canım
ama bebişim içinde çalışıcam tabii o da önemliiii
Önemli tabiisiii , ben sıramı savdim, herifi uyuttum, bacaklar silkelendiii, eylem sırası sizde annelik duyguların kabarsin şimdi de bakalım
Bacım noldu , eylem dedim koştun gittin zahir Uyudun mu kız yoksa, insanın adı çıkacağına
Hehehrhehe senn uyudun herhalde
Yaa ama yaa ben seni tongaya dusurdum sandin yanilmisim. Uyumamissin kizz hadi sana iyigecelrr ozaman canimm...merak etme sen T.C bizimdirYok uyumadim da yataktayim cepten giriyom geç geliyo bildirim ama uyusam yeridir saat 04:51.. asya da geldiğine göre haadi bana iyi geceler vatan size emanet
Gece kuslari nerde bakalimmm dünden beri iyi kaynamışsınız gene .. ben tr saatine gore erken geldim simdi heralde dimi yoksa bacaklar duvardayken mi yakaladim siziii aman tek oyle olsun, durmak yok, gece sporuna devam
sanada iyigecelerr canımm hisrbuselik ve asyacan nöbeti unuttu merak ediyorum hisarcıgımı:26:
Yok uyumadim da yataktayim cepten giriyom geç geliyo bildirim ama uyusam yeridir saat 04:51.. asya da geldiğine göre haadi bana iyi geceler vatan size emanet
Ayyy hg bizim gizzz... Ben hisari merak ettim en son bi kasik agrim var demisti insallah iyidir.Kuşun biri yuvaya döndü an itibariyle :)bacaklar yerde bugun folikasitcim hergün hergün havaya dikilmezki canım bizimkide can dimi :)
Kiim demiiiiişşşş :) hisarın devamsızlıgı artıyor benden demesi :))
Ben geldim diyemi gidiyosun ama
Ayyy hg bizim gizzz... Ben hisari merak ettim en son bi kasik agrim var demisti insallah iyidir.
Folic sen geldin diye gitti kacirdin kizcagizi