- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
- 113
çok güzel canım degerlendir bugun ve yarınins bu ay gelir melegin senin doktor da herkese pko diyor heralde
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Anne Adayı[/td]
[td]Yaşı[/td]
[td]Son Adet Tarihi[/td]
[td]Beklenen Adet Tarihi[/td]
[td]Kürün Kaçıncı ayı[/td]
[td]Durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]folikasitka[/td]
[td]32[/td]
[td]16 Mayıs[/td]
[td]15 Haziran[/td]
[td]2.[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]beybişim[/td]
[td]27[/td]
[td]12 mayıs[/td]
[td]9 haziran[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]serçem[/td]
[td]23[/td]
[td]24 mayıs[/td]
[td][/td]
[td]1.[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nrhs[/td]
[td][/td]
[td]1 mayıs[/td]
[td]1 haziran[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Aybuke07[/td]
[td][/td]
[td]28 nisan[/td]
[td]25 mayis[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mybaby[/td]
[td]26[/td]
[td]26 nisan[/td]
[td]25 mayıs[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nukra[/td]
[td][/td]
[td]13 mayıs[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrenecrin[/td]
[td]25[/td]
[td]11 mayıs[/td]
[td]15 haziran[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]angelnese[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]5 haziran[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hisarbuselik[/td]
[td]29[/td]
[td]4 mayıs[/td]
[td]4 haziran[/td]
[td]2[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]asyacan42[/td]
[td]27[/td]
[td]23 mayıs[/td]
[td]26 haziran[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ferideei[/td]
[td]24.5[/td]
[td]28 nisan[/td]
[td]27 mayıs[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nar tanesii[/td]
[td]28[/td]
[td]28 nisan[/td]
[td]24 mayıs[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
kızlar ben 27 yasındayım bebegimin yolunu 4 senedir bekliyorum evimizin nesesi biran önce gelmesini istiyorum sizde sogan kürü kullanıp bebeginizi bekliyorsanız gelin beraber umutla bekleyelim
pazar gününe gelmezse yumurtlamam pazartesi asilama olcak bu ay 3-4mayis gibi
canlarım ben size durumumu anlatayım ben dra gittigimde hiç birsey yoktu sebepsiz inferlite demişti sonra klomen+çatlatma ignesi 3 ay kullandım sonra yumurta çatlamadı kist olustu dogum kontrol hapı verdi
sonra benim ilaçlardan fsh yükselmiş dr birsey olmaz deyip asılama yaptı fsh 19 iken nasıl tutsun
sonra benim yumurtalıklar ilactan tembellik olustu dokturu iyi seçin bence benim yumurtalıkları mahvetti ilaçlar
pazar gününe gelmezse yumurtlamam pazartesi asilama olcak bu ay 3-4mayis gibi
abarttığın iyi olmuş, yoksa gerçekten umursamıyorlar, bend e öyle yapmıştım, ultrasonda alttan bakacak, yumurtalıklarının büyüyüp büyümediğini, enfeksiyon olup olmadığını yoklayacak, yumurtalıklarında enfeksiyon vars ailaç verceek tedaviye başlayacak, yoksa çok şanslısın, direk yumurtanın büyüyüp büyümediğine göre ilişki zamanını söyleyecek, söylemezse sen açık açık sor, benimki söylememişti, ben açık açık sordum, ne zaman ilişki olmalı dedim:26:
434 çıkmıstı canım
canım 2 test sonucunu yazıyorum frklı frklı olan
bnm tsh 1.95 ve 2.07 çıkmış
lh 4.75 ve 5.21
prolaktn 13.66 ve 375 saırım bunun değerlendirmesi frklı normal değer aralıgı
e2 53 ve 44
hani bunlar benm normal oldugu söylenen değerler hiçbirinin yaında da yüksek veya düşük demiyor canım
Aybüke canım alttanmı bakıcaksınız ultrasonla dıye sordum karından bakıcam dedi.karından neye bakıyorlar acaba? gerçekten abartmak gerekiyor yani.
Beybişim senin değerin yanında benimki devede kulak kalmış bea :)
Mybaby senin değerlere görede prolaktinim ve E2 düşük pazartesi ne dicek bakalım. sen nasılsın buarada safak dogan güneşmi diyoruz agrın sancın felan varmı?
bugünü yarınıdamı değerlendireyim ama çatlamış yok olmuş yumurta dedi dr. ben çalışmalarımızın bittiğini sanıyordum ooof
ovulasyon testide artık silik çıkıyo 2gündür
herhalde canımm pkocu dr. mybabyciim güzel bi terim kullanıyo benim dr.a
doktorum bana asilama olacagin icin ve asit vajinada oldugu icin bi sorun olmaz yani hamilelik olusur asitle temasa gecmez cünkü asilamayla baya bi yol katletmis olacak spermler dei. kafam karisti tabi yapsam zarari olmaz herhaldeaşılamadan evvel yap bari bu suyu en azında yıka vajinayı
kızlaar adet görenler sat ve batını söylesinler degiştirelim canlarım haziran a ins hamile yazarız oyyyy oyyyyyy oyyyyy
Canlar ben adet oldum tarihimi dehisdir bebisim bitsin kur yapicam hayirlisi insallah.. basqa doktur yazdiklarini yapacam bakalim telf girdim okuyamadim herkesi opuyorum
canım ins hayırlısı olur herseyi yasayan biri olarak destek olurum size
selam arkadaşlar.bende soğan kürü sayesinde hamile kalanlardanım.
selam arkadaşlar.bende soğan kürü sayesinde hamile kalanlardanım.
sana bi sorum olcak canim
asilama nezaman yapilioyr yani kacinci gün??
ben 13.gün gittigimde catlamis iptal oldu
catlamadan kac gün önce asilaama yaparlar??
cok sordum ya:26:
anammm çatalmışsa değerlendir kız sen bgnü yinede ne olur olmazz hehe hadi bakalım güzel haberleri siz verirsinz inşallahkızlar bugün benim çılgın dr.a gittimbaktı yumurtan çatlamış hayırlısı olsun dedi şimdi ben napayım ilişkiye gerek varmı yokmu bıktım artık ilşkiden valla aaaaa pkomuyum diye sormadım bu sefer bak çatladı dedi yaa çok sevindim ondan unuttum inşallah kalırım kızlar buayyy
canım akkışkan sıvı içinde kılcal kan pıhtısı geldi wc den sonra ayıptır sölemesikız tam oldunmmu adet işaret demişsin ama? eminmisin?
Kızlar bu aralar halsizdim çarşamba günü ateşim 40 dereceyi gecti igne yaptılar:( tahlil yaptılar kan idrar temiz cıktı şükür ama iyileşemiyorum :-( çok halsizim kürlerimide yapamıyorum
Canlar ben adet oldum tarihimi dehisdir bebisim bitsin kur yapicam hayirlisi insallah.. basqa doktur yazdiklarini yapacam bakalim telf girdim okuyamadim herkesi opuyorum
çok geçmiş olsun, hayırlısı olsun , Allah büyük, benimle senin belirtilerin aynıydı yaaaaaa, ben de mi hamiş değilim acaba? yarın adet günüm beklemekten başka çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?