Cnm ben uyguluyorum hala 6 günüm kaldı bitick inşAllah. Ama bende öyle akıntı faln olmadi sadece kasık bel ve karn ağrısı baya vardı. Dualarınızı eksik etmeyin. Ben kullan derim çünkü çok kişi kullanıp olumlu sonuç almış ama oyle kullanp.yarida bırakma sakin sabir vr dua ile olmayack sey yok. İlk ay kullanp olmadi diye pes etme devm etBende basliycam sogan kurune guzel haberler alan var mi bize de umut olur
Valla canım adaçayı içiyorum oda iyi diyorlar surekli icmene gerek yok aksam normal çay yerine mesela yada biberiye çayı ben çörekotu bal kürü de uyguladm kac gun ama ona adetin 2. Günü baslayp 12. Günü bitiriyrsnCok saol canim bende bugun basladim insallah olur sen yanin da baska birsey de uyguluyo musun
Cok saol canim insallah en kisa zaman da olur hepimizin senden guzel haberleri bekliyorum en kisa zaman daValla canım adaçayı içiyorum oda iyi diyorlar surekli icmene gerek yok aksam normal çay yerine mesela yada biberiye çayı ben çörekotu bal kürü de uyguladm kac gun ama ona adetin 2. Günü baslayp 12. Günü bitiriyrsn
Amin canım inşAllah sende uygula ihmal etmeCok saol canim insallah en kisa zaman da olur hepimizin senden guzel haberleri bekliyorum en kisa zaman da
Basladim canim insallah guzel sonuclar aliriz simdilik sadece sogan suyu iciyorum ben bakalim hayirlisiAmin canım inşAllah sende uygula ihmal etme
Canım ben başladım 8 9 gün kullandım ama midemi çok bulandiriyor ayrıca çalıştığım için düzenli yapamadım soğuk olmucak ılık sıcak aarası olucak o yüzden her yerde de yapamıyorum günde iki kez yapamadımBende basliycam sogan kurune guzel haberler alan var mi bize de umut olur
kızlar selam. pco luyum. ben de 7 gündür soğan kürü kullanıyorum. son 3-4 gündür şeffaf su gibi akıntım vardı. dün gece afedersiniz ilişkiden sonra peçeteye kahverengi leke gelmiş. sizce kistler mi temizleniyor, yoksa yumurtlama günüm mü bilemedim. böyle olan var mı ?
soğan kürü yaptığım ay klomen kullanmıştım. aynı ay hamile kaldımSogan.kuruyle.mi hamile.kaldiniz
soğan kürü yaptığım ay klomen kullanmıştım. aynı ay hamile kaldım
inşallah hamile kalırsın canım sen de... Allah isteyen herkese nasip etsinBende iki gun oldu iciyorum canim kahverengi.lekeler geliyo bizede dua et ne olur.
inşallah hamile kalırsın canım sen de... Allah isteyen herkese nasip etsin
canım sonuç aldın mı ?Merhaba, 3 buçuk yıldır çocuk istiyoruz. 2 kürtaj, bir de kimyasal gebelik yaşadım. Pko hastasıyım. Soğan kürünün methini çok duydum ama bir türlü denemeye cesaret edememiştim. Bugün ilk günü bakalım. İsteyen herkese Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
canım sonuç aldın mı ?
Rabbim bu ay nasibini verdin insAllah tesekkur ederik cevap icin.Soğan kürü ile kistler gitti. Ama hamilelik olmadı. Bu ay yeniden klomen+çatlatma iğnesi denedik. Ben de proaktif yüksekliğine sebep olmadı.Hayırlısı bakalım
Rabbim bu ay nasibini verdin insAllah tesekkur ederik cevap icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?