sogan kürü kullananlar

kızlar iyi aksamlar canlarım kayınvaliden geldim mantıyı çok kaçırmısım valla bu arada birsey farketdiniz mi topikte

Beybişim gerek kalmadı bugun adet oldum ilk batı gecen bendim sanırım 1 de 1 fire :) Kısmetse 2. küre artık dualarım sizinle inşallah halay bası olamadım ama sondanda eklenebilirim hazirana belki :)

canım hayırlisi olsun insallah haziran annesi olacaz hakkımızda hayırlısı

canım sogan kürü kullanıyor musun

ins gelmez bat ekliyorum canım

İnşallah canım yarından ıtıbaren bal tarcın cörekotuna baslıcam sogana kadar, ovulasyon testlerınden almayıda dusunuyorum bu ay :) yılmadan devam Rabbim ol desin oluversin inşallah :)

aysecim bu konuyu nasıl tasıyabilirim bi fikrin var mı kuzum

taşınmışızzz hayırlıı olsnn artık sivilceli yüzler yokk iyi olmuşş canımm benim ohh bee

kizlar agrilarim her saat de bir artiyor gelicek gibi karalar

canım napıyon devam mı agrılar ?
bende de böle hafiften bi yoklama var
hani ben geliyorum haberin olsun cinsinden der gibi

helal sana arkadaşım hiç bozma moralini dediğin gibi durmak yok
bizde anne olacağız inşallah ve burda yolumuza beraber devam edeceğiz

dün sohbet koyuymuş kaçırdım.ben o zaman derin uykudaydım

evett kaçırdınızzz olsun yine yaparızz siz isteyin yeter şekerlerr

İnşallah canım yarından ıtıbaren bal tarcın cörekotuna baslıcam sogana kadar, ovulasyon testlerınden almayıda dusunuyorum bu ay :) yılmadan devam Rabbim ol desin oluversin inşallah :)

hadiiii kızlaaaar bu ay elimizden gelen herseyi yapıyoruz sonra allah a bırakıyoruz kandile kadar da dua belirleyelim kandili de dolu dolu geçirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…