kizlar insallah hamile olur kimse listemiz bos gibi duruyor bu ay kim hamile kalsa halay yapicaz ilk hamile kalanida halay bascisi yapicaz kizlarda oyle demis bende katiliyorum buna
kandile bir dua listesi hazırlayalım kızlarla konusalım ne güzel olur biribirimize dua ederiz süper
evet bnmde hıc calısasım yok:)ben nasıl mezun oldum bu tembellıkle bılmyorum :)Ama ılahıyat bnı zorluyor arapcadan kaldım ..hıc bılmıyom napım:)ısletmede zordur ..yanı en azından calısmak gerekır :)Allah kolaylık versın cnm ..kandılde daha farklı seyler yaparız ıns..bıgun once lıste yaparız kılınacak namazlar okunacak dualar falan ...Hayırlısı
ben her zaman hazirim canim
hadi bakalım hepimiz hazırız yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop bebişimiz olacak
canım folikasitkadan haber var mı nasıl oldu acaba merak ettim agrılı mı oldu ki gelmedi
evet hergune bir hamis adayi olsun istiyorum hergun hamileyim yazilsin bura vay be ne hayel kurdum ama
ins o zaman da keseyi gördün mü kalp atısını duydun mu diye sorarız ne kada güzel olur
kizlar cok hossunuz sizi takip ediyorum dualarda süper oluyor ama yanlis yerdesiniz
gebelik bölümüne gelsenizde bende sizi herseferinde aramasam???
o bölümde daha cok kisi olursunuz diye düsünüorum
bende dualara katilmak istiyorum
canim hos geldi hamilemisin bitanem? konuyu acan bebisim goturur bizi oralara hamilelerin yanina birgun sagol canim dualarimiz bir olunca hersey guzel olucak zaten Allah kabul etsin katil tabi neden olmasin
yok canim keske hamile olsam. merakimdan hamilelik takvimi yapmistim sileyim dedim izi kaldi
Insaallah ne okumaya karar verdiniz bellimi????
biz dun duamizi bitirdik namazdarimizi kildik simdi bekliyoruz bakalim adet olmazsak yine basliyicaz sende katilirsin
kizlar cok hossunuz sizi takip ediyorum dualarda süper oluyor ama yanlis yerdesiniz
gebelik bölümüne gelsenizde bende sizi herseferinde aramasam???
o bölümde daha cok kisi olursunuz diye düsünüorum
bende dualara katilmak istiyorum
bende bi kac dua önerisinde bulunurum. aralarindan seceriz. ben simdi bi ev i temilemem lazim sonra yine gelebilirsem gelirim Insaallah
görüsmek üzere. buarada ben ayse 28yasindayim 5 sene den beri evliyim 2010da 7haftalik bebegimin kalbi durdu kürtaj oldum 1yil korundum o günden bu güne gebe kalmak icin ugrasiyorum. gecen ayda laparoskopi ve histereskopi oldum yani rahimfilmi vs. haziranin 5 kadar asilama olacagim Allah nasip ederse.
kisaca özetledim canim
görüsürüz
canım hosgeldin öncelikle nasıl gelecem oraya