hayirli ugurlu olsunSelam arkadaşlar bende soğan kürüne başlamayı düşünüyorum ama tüp bebek tedavim sonuçlandıktan sonra hastalandım ve kan sulandırıcıları çok içtiğimden adetim bir türlü bitmek bilmedi..hep leke halinde devam ediyor ve okuduğum kadarıyla adet bitiminden 7 gün sonra başlanıyormuş..adetim nezaman biter bilmiyorum sabırsızlanıyorum başlasammı acaba.
ahahhaha babuşkacılar sizi :))) kakarin kakarinnnnn :81::81::81::81::81:
ben biraz takıntılıyımdır kelimelere ya çok gıcık olurum ya çok gülerim
nedense bu babuşka beni güldürdü sercemcim
bilmiyorum kullanmadım işteheralde gec yumurtladin bu ay neden ovi kullanmadin? :26: bu ay
babusqaya neye gidiyorsun kizzzzz? banada anlat rusca yaz anlamadim cunki okudum o babuska sana ne yapicak acaba:26:
yirim sizin babuşkanızı yaaa çok şekersiniz nedense bana bi komik geldi bu babuşka kelimesiii
yok canım pko sadece hamile kalayım diye yapıyorum inşallah işe yararhoşgeldin iyiakşamlar
demekki geçen ay için iyice temizlenmiş ki bu aya bişey kalmamış
pko varmı sende ?
Hamile kalmak için mi yaptın ?
ilahi kiz sercem ben bile güldüm cok tatlisin yaa Allah da seni guldursun
Canim babuşka bişey yapmayacak bana это биоэнергетика милая, ты слышала помоему да, вот по этому мы субботу хотим туда если в пятницу буду месячно. Если не буду тагда тест я буду делать
yok canım pko sadece hamile kalayım diye yapıyorum inşallah işe yarar
öncelikle hoşgeldin arkadaşım
hayırlısı olsun tüp bebek denemen için
adet bitiminden 2 3 gün sonra başlanıyor canım
başlasanmı bilemiyorum yeni tüp bebek denemişsinz bilmiyorum ki istersen bu ay dinlendir kendini diğer aya başla
atesini ol bari sabahdan belki gec yumurtlamissindir tatlim :26: fos filan cikmaz boyle soyleme :44: hamile kalicaksin bebek cikicak ordan bebeeeeeekbilmiyorum kullanmadım işte
adetim biter bitmez geldi akıntı ve agrı
eger ozmn yumurtlama olduysa bu ay da fos çıkacağım ben
bakalım 2 hfta sonra göreceğiz artık ne oldu bitti içerde
ilahi kiz sercem ben bile güldüm cok tatlisin yaa Allah da seni guldursun
Canim babuşka bişey yapmayacak bana это биоэнергетика милая, ты слышала помоему да, вот по этому мы субботу хотим туда если в пятницу буду месячно. Если не буду тагда тест я буду делать
1 yıldır istiyoruz canım inşallah en kısa zamanda olur eşim de ben de tedavi oluyoruzanladınmı sercem babşka napcak folikasite :))))
kızz sende türkçe anlamıyon şu harflere bak bu karmakarışık harfleri anlıyon valla helal olsun
Ee tmm ozaman canım inşallah tez zamanda gelir bebişin
ne zmndır istiyorsun herhangi bi sorun varmı snde veya eşinde ?
anladınmı sercem babşka napcak folikasite :))))
kızz sende türkçe anlamıyon şu harflere bak bu karmakarışık harfleri anlıyon valla helal olsun
ee tmm ozaman canım inşallah tez zamanda gelir bebişin
ne zmndır istiyorsun herhangi bi sorun varmı snde veya eşinde ?
atesini ol bari sabahdan belki gec yumurtlamissindir tatlim :26: fos filan cikmaz boyle soyleme :44: hamile kalicaksin bebek cikicak ordan bebeeeeeek
anladim canim insallah teste 2 cizgi cikarda babuskaya ihtiyac kalmaz
Merhaba;benim yengem 4 yıllık evli ilk bir sene çoçuk istemedi.sonra istedi fakat çikolata kisti olduğundan olmuyordu.yaklaşık 4-5 özel hastaneye gittik yumurtalığıda almaları gerektiğini kistin tamamen yumurtayı sardığını söyledi.daha sonra şişlide bir doç.doktor kisti alacağını ve yumurtalığa vermeyeceğini söyledi aynenede öyle oldu.daha sonra kontrollere gitti ve şimdi hamile bu ay bebeğimiz doğacak hayırlısı.yengem doktora soğan meselesinide sordu doktor her bitki her insana aynı etkiyi vermez ya tepki verir daha kötü olursan demiş.kızmış.
Amin cnm insallah .. hepimiz anne olacagiz bir gun insallah.. mybaby daha once hic ates olcmeyi denemedin mi kuzum sen? Bi bak sabah erken uyanabilirsen bence de..
Kizlar ben geldim
Ben hala adet olmadim
Galiba hamileyim dua edin kizlar
hiç denemedim canımm
hadi onuda deneyim napayım
yaaaaa testtt istiyoruzzzzzzz senden artıkkkkkkkkkkkkk
Persembe size haber vercem yarin misafirlerm gelcek persembe rahatim direk kan verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?