- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BİLMİYORUM ki , adı summer eve ydi sanırsam, bakalım, bu aydan da pek ümidim yok ama
doktor verdi canım, iltihabik bir surum yaşıyorum da ilaç milaç kullandımb ir sürü, bakteri önleyici mi düzeltici mi artık neyse bilmiyorum, içinde özel bir solüsyon var,
aaaa kız nasıl bi yumurtan var senin
tamam ordanda soriyim bir ben bugun karbonatli suyu yapsam olurmu?canım bak kk de ovulasyon testi ile hamilelik diye bir topik var yaz oraya kızlar hemen cevaplıyo sor bakalım sonrada yaz buraya merak ettim
tamam ordanda soriyim bir ben bugun karbonatli suyu yapsam olurmu?
bilmiyorumki olurmu 2 gün evvel sen 2. çizgiyi görmüştün bişey olmasın
hadi kızlar siz adete bir gün kala nasıl oyor
bir soru daha eyer ben oruc tutarsam 7 gun bir ziyani olmazki?benim yumurta zamani ondan sordum? bebek tutnmussa bir ziyani olmazki:26:
canım ben adet öncesi krem kıvamında akıntım olur su gibi olmaz.kızlaaar adetm yarın akıntım su gibi geliyor ne acaba hamilelik olabilir mi
yazmayı unutmuşum cnm evet 1 hafta boyunca sabah akşam, sonra 3 ay boyunca sadece akşamları.. soğuk diyor Saraçoğlu, taze hazırlamana gerek yok, tabi toplu yapın da demiyor litre litre
evet cnm soda aynı, kızıl karopkada satılıyor ya kamoklarda сода işte bu
Kızlar preesed ne ayol :26: nasıl bişey, yeniyo mu, içiliyo mu, sürülüyo mu ne işe yarıyo :26:
Canım akıntı oldugunu soylemıssın bendede cok erken basladı ama seffaf degıldı ılk baslarda anlamadım nedir yaa
Mrb arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım, daha doğrusu aylardır sizi takip ediyorum ama üye olup yazmak kısmet olmamıştı. Neredeyse hepinizi yakından tanıyorum, dualarınıza amin diyorum. Rabbim yürekten yapılan bu duaları geri çevirmeyecektir inşALLAH...Kendi hikayeme geleyim...
Arkadaşlar ben pko hastasıyım, bu illeti yaklaşık 6-7 yıldır çekiyorum. Çeşitli ilaçlar kullandım ama etkisi geçici oldu, 1 yıllık evliyim, 8 aydır çocuk düşünüyoruz ama kısmet olmadı. Ben de soğan kürünü denemeye karar verdim. Normalde evlendiğimden bu yana hep 32-33 günde hasta oluyorum, küre başladığım ilk ay 30. günde olmuştum ve gözlerime inanamadım ve sonrasında 2. küre başladım, onu da uyguladım, yine adetim tam gününde geleceğini beklerken aradan tam 43 gün geçmesine rağmen hala hasta olamadım. İlk defa evlendiğimden bu yana başıma böyle bişy geliyor. 1 hafta geçince kan ve idrar testi yaptırdım, sonuç negatifti. Aradan 1 hafta geçti ama hala gelen giden yok. İlk hafta gecikince o kadar umutlanmıştım ki , hayal kırıklığına uğradım. Şimdi ise adeti söktürmesi için 3. soğan kürüme başladım 3 gündür. 2 gündür gögüslerimde ağrı var ama canım çok sıkkın, ne yapacağımı bilmiyorum, soğan suyunu şifa niyetine içimiştim ama neden böyle oldu ? Bi yandan da korkuyorum, normalde kürün düzenlemesi lazım ama bende bu ay böyle oldu, hala hiç bi hastalık belirtisi yok, ayrıca bende kist falan da yoktu, soğan suyu kist vs yapmış olamaz değil mi, yardımcı olursanız çok sevinirim....
ben 4 ay kullandım soğan kürünü canım aynı zamanda eşimde keçiboynuzu kürünü kullandı yani anlayacağın bize faydası olmadı inşallah size olur.3 yıldır bebek bekliyoruz aşılama,tüp,hsg çok uğraştık hala da uğraşıyoruz bende yeni üyeyim arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.
teşekkür ederim cevabın için tüplere de baktırdım ne bende ne eşimde sorun yok deniliyor izmir den batma na kadar gittim canım artık tıkandım kaldım ne yapacağım bilmiyorum
arkadaşlar adetim daha gecikmedi bugün adet olmam gerekiyordu dün gece çok sancım oldu bugün iki tane test yaptım ikisindede 2. çizgi böyle çıktı sizce ümitlenmelimiyim yoksa çizgi çok mu silik kafayı yicem
ayy bence ümitlenmelisin
valla bana da ümitlenmeliyim gibi geliyo ama aksi durumda yıkılırım onun için yarın doktora gidiyim ben en iyisi. bu şüpheden kurtulayım :)
bencede git git kan testi yaptır ama sana şunu diyip bu kk nın hamilelik kısmını baya okudum bebiş oldugu halde tek çizgi çıkıyor bu yanıltıcı ama
ama yoksa silik çizgi bile çıkmıyor bence ümitlennnn ve yarınnn bizede haber ver
arkadaşlar adetim daha gecikmedi bugün adet olmam gerekiyordu dün gece çok sancım oldu bugün iki tane test yaptım ikisindede 2. çizgi böyle çıktı sizce ümitlenmelimiyim yoksa çizgi çok mu silik kafayı yicem
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım, Allah hakkımızda hayırlısını versin tabi, sadece merak ettiğim şu, hani soğan kürü normam döngüyü düzene sokana kadar düzensizlik yapar mı, ilk defa böyle oluyor çünkü, eğer yapmazsa hamile olabilir miyim, hiç bilmiyorum işte.. :S