Gebeliğe Hazırlık Sogan kürü kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kullandım ve oldu çok şükür.İbrahim saraçoğlunun soğan kürü tarifini uygulamıştım.ve o ay hamile kaldım.bende de pko vardı 1.5 sene hamile kalamamıştım.

sogan suyu adet duzensizligine iyi geldigi icin bazen gebelik icin şans yaraabiliyor ama esinizinde dr a gitmesi lazim

Soğan suyunun düşük yaptığını dumuştum ama bebek yaptını ilk defa duyuyorum
Dur daha neler duyacaksın geodal
Ciddimi? Saracoglunun tarifi ve cok unlu :) ise yaradigini bizzat bi arkadasim soledi:) 4 cocugu var suanda:)

Soğan suyunun düşük yaptığını dumuştum ama bebek yaptını ilk defa duyuyorum
Dur daha neler duyacaksın geodal

Doktoru felan boşver soğan var mı soğan:)
bilmeyebilirsin ama dalga geçmen hoş değil. sağlık programlarında hamilelik için önerilen ilk şey soğan suyu diyebilirim. bende işe yaramadı soğan suyu sayesinde hamile kalan çok

Merhaba, bende de polikistik over var ergenliğe girdiğimden beri adetim hep düzensizdi evlendikten korunmadığım halde aylarca çocuğumuz olmadı. Doktora gittiğimde KLOMEN adında yumurtlamaya yardımcı ilaç verdi kullandım 3 kez ve bir ay ara vermek kaydıyla 6 ay kullandım ama işe yaramadı bende bitkisel kürlerde aldım soluğu. Soğan suyu da dahil bir çok şeyi denedim bana faydası olmadı ama olmayacak diye şart yok. Pkoda kilo almamak lazım kilona dikkat edersen zaten adetinde düzenliymiş düzenli yumurtlama olduktan sonra olur Allahın izniyle... eşimde test yaptırmıştı onda bişey çıkmamıştı şükür. Keçiboynuzu özü içiriyordum sürekli onada. Velhasıl 2 kez hamile kaldım kaybettim. Şuan 3.ye hamileyim. İnşallah sağ salim kavuşuruz.. darısı bizm durumumuzda olan bebiş dileyen herkese Allah sağlıklı sıhhatli salih evlatlar nasip etsin. Sende mucizene kavuş inşallah tez vakitte :)

Allah razi olsun insallah sende bebisini kucagina saglikli birsekilde alirsin

tavsiye ederim ben ıctım sogan suyunu bir hafta o ay hamile kaldım tadıda oyle fena degil ıcılıyor ılık ic bence cok kotu degıl

bilmeyebilirsin ama dalga geçmen hoş değil. sağlık programlarında hamilelik için önerilen ilk şey soğan suyu diyebilirim. bende işe yaramadı soğan suyu sayesinde hamile kalan çok
kendimle dalga geçiyorum :)
soğan fikri ilginç geldi:) belki ondan

Allah razi olsun insallah sende bebisini kucagina saglikli birsekilde alirsin
Cnm benim bir kizim var 11 yasinda hic cocuk dusunmemistik yaz ayina kadar.. agustostan sonra dusunmeye basladik hic bir sorun yoktu ama ben yine de beklemek istemedim sogan suyu yaptim adet bitiminden 7 gun sonra ac karnina sabah aksam ayri ayri haslayip iciyorsun (soganin kabugunu soymadan kabuklariyla beraber) ondan sonraki ay hamile kaldim bende kadinlar kulubunden okumustum iltihap ve akinti icin yaptim zaten sogan antibiyotik ozellige sahip bir zarari olmaz bence bir dene istersen insallah en kisa zamanda hamile kalirsin

Ay soğan suyuna bile hurafe diyecekler neredeyse

Arkadaşım gerçekten işe yarıyor, denemelisin mutlaka. İbrahim Saraçoğlunun tarifi var nette bak nasıl yapıldığına.

Soğan-sarımsak doğal antibiyotiklerimiz.

Ben tüylenme ve sivilce şikayetiyle gittim doktora. Polikistik over teşhisi kondu. D...35 verdi doktor ama 4 gün içebildim reflüye sebep oldu

Şimdi ben de soğan kürü yapsam işe yarar mı ya acaba
Tadı çok kötü mü
Kaç gün yapılıyor ne zaman başlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…