Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende yeni negatif sonuç aldım.şimdi 3. denemeden önce soğan kürü yapıcam.ne zaman başlıyoruz.kaç gün yapıyoruz.birde yumurtalıklarımda yine kist varmış ve yapışıklık.benim tüplerim ameliyatla bağlanmıştı.bir zararı olmaz dimi.
kızlar bende yeni negatif sonuç aldım.şimdi 3. denemeden önce soğan kürü yapıcam.ne zaman başlıyoruz.kaç gün yapıyoruz.birde yumurtalıklarımda yine kist varmış ve yapışıklık.benim tüplerim ameliyatla bağlanmıştı.bir zararı olmaz dimi.
Arkadaşlar ben incir kürü uyguladım, merak edenler için aktarayım. Tüp bebek tedavim negatif sonuçlandıktan sonra hemen incir kürüne başladım, tedavim sırasında yumurta rezervim çok yetersiz kaldı, sadece 5 yumurta oluştu ve 1 yumurtam kullanılabilir durumdaydı. İncir kürünün yumurta rezervini ve kalitesini artırdığını duyunca, hemen uygulamaya başladım. 1 ay aralıksız aksatmadan yaptım. Ama ben her sabah aç karnına 1 bardak içtim, ikiye, üçe bölmedim, 1 ay sonra yani dün kontrole gittim, dr. yumurtalarımın gayet iyi olduğunu söyledi. Şu an 8-10 yumurta çıkabilecek gibi dedi. Yumurta problemimiz olmayacak dedi. Bende önümüzdeki ay tedaviye başlayınca ilaçlarda verilince daha iyi bir sonuç çıkacağına şimdiden inandım. tedaviye kadar bir ay daha incir kürüne devam edicem, Paylaşmak istedim. Tabii kesin sonuç yumurtalar toplandıktan sonra ortaya çıkacak... o zamanda paylaşırım ... sevgiler...