Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben incirleri 8-9 dakika kaynatılıyor biliyorum 20ddakika nerden çıktı..
bende bir kaçgündür incir kürü yapıyor ama öyle 15adet incir koymuyorum 7-8 adet küçük küçük bölüp koyuyorum tadıda iğrenç oluyor ve çok az kalıyor sanırım kapak kullanmadığımdan suyu buharlaşıyor ama 15 adetle mi yapsam
15 gündür incir kürünü uyguluyorum ve kasıklarımda sancılar yaptı yada yumurta büyüyor hiç böyle bişi olmamıştı ya bana yan tepti yada gerçekten mucize kasılmada oluyor..hissediyorum...
selam, incir küründen sonra bende de aynı şeyler olmaya başladı, sol kasığımda bugün bir hareketlilik var, ağrı girip çıkıyor, bunu iyiye yoralım değil mi? sende durum nasıl arkadaşım???
demek kı yumurtaların baya buyudu ondan agrı yapıyo bende bugun sogan kurune basladım daha sonra ıncır kuru yapıcam ınsaaııah
kızlar sizde kasılmalar ne zaman oldu bende incir kürü yapıyorum badenur artık senin dediğin gibi yapıyorum ağzı kapalı tencerede yapıyorum gerçekten suyu buharlaşmıyor teşekür ederim
ben bu ay bu incir kürüne çok inanıyorum bu ay olmazsa artık tüp bebebeğe gidecem
Bende incir kürünü bir ay deneyebildim.Bahçeci Kliniğinde Murat Bey bana kesmemi söyledi. Nedenide hipoglisemi problemim olmasıydı. Ama kızlar tanıdığım birinin hatta aşılama ve tüp bebek deneyip başarılı olmayıp bu kürle 3.ayında normal yoldan hamile kaldı
demek kı yumurtaların baya buyudu ondan agrı yapıyo bende bugun sogan kurune basladım daha sonra ıncır kuru yapıcam ınsaaııah
pcos lumusun soğan kürünü deniyorsun
bende pcosluyum ve çok zor içiyorum bugün 4.gün ve kusmağa başladım allah yardımcımız olsun nedir bu çektiğimiz eziyet yaaaaaaaaaaaa
15 gündür incir kürünü uyguluyorum ve kasıklarımda sancılar yaptı yada yumurta büyüyor hiç böyle bişi olmamıştı ya bana yan tepti yada gerçekten mucize kasılmada oluyor..hissediyorum...