Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Soğan Kürü,İncir Kürü,Bal Tarçın Çörek Otu,Arı Poleni
- Konu Sahibi CuteMom
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arkadaşlar bende incir kürüne başladım inşallah işe yarar ben 2,5 subardağına 7tane incir ortanan kesip atıyorum 6dk kaynatıyorum sonra içine taze havuçu parçalayıp atıyorum onuda 4 dk kaynatıyorum yumurtanın çatlaması için miş bende 1aşılama yaptırdım tutmadı tüplarim tıkalıydı açık ameliyat geçirdim açıldı 20 kadarda kist oluşmuş onları patlattılar şuan sorun yok ama genede olmuyor allah herkesin gönlüne göre versin meleklerine kavuştursun
NAAGıHAN bende ballı çörekotlu tarçınlı kür,incir kürü ve aradada civanperçemide kaynatıp içiyorum .
bunların hepsi destekliyici ürünler tek bildiğim soğan kürü ile incir kürü bir arada yapılmıyor oda soğan kürü sanırım rahimin içini bir nevi temizliyor incir kürüü ise kaliteli yumurtayı ve hatta fazla yumurta yapılmasını sağlıyor
bunların hepsi destekliyici ürünler tek bildiğim soğan kürü ile incir kürü bir arada yapılmıyor oda soğan kürü sanırım rahimin içini bir nevi temizliyor incir kürüü ise kaliteli yumurtayı ve hatta fazla yumurta yapılmasını sağlıyor
arkadaşlar bende incir kürüne başladım inşallah işe yarar ben 2,5 subardağına 7tane incir ortanan kesip atıyorum 6dk kaynatıyorum sonra içine taze havuçu parçalayıp atıyorum onuda 4 dk kaynatıyorum yumurtanın çatlaması için miş bende 1aşılama yaptırdım tutmadı tüplarim tıkalıydı açık ameliyat geçirdim açıldı 20 kadarda kist oluşmuş onları patlattılar şuan sorun yok ama genede olmuyor allah herkesin gönlüne göre versin meleklerine kavuştursun
canım 7 incir az, 15 incir olmalı ... bu karışımın tam tarifi için "mucize iksirler ibrahim saraçoğlu" yaz, google'den bul. orada açıklamalı olarak tarif var...
badenur bende incir kürünün 10.günündeyim bayağıda düzenli yapıyorum ama kasıklarımda ağrı falan yok niye acaba bende işe yaramadımı ?
canım, benim kasıklarımda iki üç gün bir hareketlilik oldu. Nasıl anlatsam, kramp gibi bir ağrı girip çıktı, ara ara oldu, önce sağ kasığımda, sonra sol kasığımda oldu... Şu an yok mesela ... bence tam yumurtlama dönemine rastlıyor bu ağrılar, yumurtaların büyüdüğüne inandım ben... bence inanarak uygulamaya devam edelim...
- 7 Şubat 2008
- 2.461
- 170
- 363
canım ben varım incir kürü kullandım ben ilaçsız adet olmam ama bu ay adet olcam galiba bugün bişeyler geldi ve daha bir kez uyguladım 7 günlük aradayım etkisi kesinlikle var benden söylemesi herkese tavsiye ediyorum ama kistleriniz varsa önce soğan sonra incir tabi ilk önce dua
zamanını yazan yokmu kızlar ya ne zaman başladınız benim adetime 10 gün var şimdi başlasam olurmu
selam canım adet bıtımınden 7 gun sonra baslanıyo