Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benımde yumurta rezervım az 1 denemede 4 yumurtam oldu 2 transfer sonuc negatıf 2 de farklı protokol uygulandı ayrıca ıncır kuru bu sıteden ogrendıgım cıvan percemı çakşır otu ve hatıt suyunu ıctım 1 5 ay kadar yumurta sayım 8 oldu 4 tane transfer ettıler sonuc pozıtıf cıktı ama gelısmedıler kurtaj oldum nısanda 3 denemeyı yapıcaz su andada bunlara ek bal polen tarcın corek otunu yapıyorum 20 gundur artık gerısı allahın takdırı ne dıyelım...Canlarım benım yumurta sayım dusuk bana sogan kuru ıyı gelır mı?yasım 33 bana da yardım edın.Tsk.
kızlar merhaba benım de yumurta sayım az ıncır kurunu denıcem moralım yukseldı ya ınsallah cogalır hepınıze tesekkurler acaba sperm sayısını en ıyı ne yukseltır esıme yapım
Bayanlar bitkisel kürleri (soğan incir, bal, polen gibi) deneyip faydasını gören var mı aranızda ???
15 gündür incir kürünü uyguluyorum ve kasıklarımda sancılar yaptı yada yumurta büyüyor hiç böyle bişi olmamıştı ya bana yan tepti yada gerçekten mucize kasılmada oluyor..hissediyorum...
selaammm hadi inşallah incirler işe yaramıştır arkadaşım. Allah gönlüne göre versin. canı yürekten diliyorum hepimiz için... birşey sormak istiyorum. incirleri 20 dk. kaynatınca suyu azalıyor. bir kaç yudumcuk kalıyor. Ben bir noktada hatamı yapıyorum. 2.5 bardak su değil mi? neden bu kadarcık kalıyor anlamadım.
benmi yanlış biliyorum acaba kızlar yaa
canım ben çok düzenli olmasa da incir kürü ve bal karışımlı kürden uyguladım. Eşimin 6 ay önce sperm sayısı 4 milyon civarındaydı. Larginin diye bir vitamin ile Klomen tablet kullandı,58 milyonla mikro yaptırdık. Şu anda gebeyim.