.ya hayııır..40 ından sonra hamile kalmaya çabalayanlar var bu sayfada o sandım..benim yaşım 45...iki oğlum var üniversiteye gidiyorlar...ama bir bebişim olursa eh artık bu yaştan sonra sanmam da ama olursa iyi olurdu be:)düzenli adet görüyorum ama yıllardır çocuk olmuyor..hamile kalamıyorum..
Merhaba balım bende bu ay incir kürü denemek istiyorum bugün adetimin 3. günü başlasam olurmu hemen kahvaltı yaptım işe geliyorum diye ama alıp hemen kaynatma imkanım var hemen şimdi başlamak istiyorum yardım et nolur 10. ayım bu ayda olmadı ve bu kür mucize gibi herkeste olumlu olmuş. ve bide yumurtlamama 2 hafta var ya devammı edicem o olunca da nasıllll
prolaktin yüksekse olmuyormu yaaa benim çok yüksek değil normal değerin çok az üzerinde hatta sınırda
Sağol canım ama soğan geç başlanıyo heralde diye incir için heveslendim sabrım kalmadı artık. Off kafam çok karıştı ama yüksek değil aslında prolaktin normal değerin en üst değerinde sadece oda aylar önce öleydi d.k. hapını yeni bırakmıştım dr bundan olabilir demişti 6-7 ayı bulur gebe aklman en erken dedi üzerinden 10 ay geçti eski testti o yapsammı ki yaaa
insan özlüyor bebeği yaa:)sokakta annelerin kucağında bir kaç aylık bebekleri görüyorum böyle tombul tombul minik minik elleri ayakları bir sevesim geliyor anlatamam ama tanımıyoruz birbirimizi yanlış anlaşılır diye korkuyorum mazallah çocuk hırsızı falan sanırlar diye..gerçi bu yaştan sonra torun sevmeliyiz artık ama ona çooook var..benim oğlanlarım var 30 undan aşağı evlenmezler kızım olsaydı belki şimdi evlenmişti..benim yaşımdaki akranlarım çoktaaan torun sahibi oldu..ya işte benimki özlem,bebek kokusunu özledim...
He aynen ben daha 26 1 yildir evliyim 3 aydir denioruz olmadi burda da bunlari okuyunca bende tapim bakarsin sevep olur dedim hayirlisi dicem baslicm dua edicem rabbime gerisi rabbime kalmis....sen grcekten istermisin bu yastan sonra cocugunda varmis
iyi ozaman kokmazsa sorun yokama sabah akşam düzenli olması gerekiyor öğrendiğim gibi
yapıcam aslında çok sabırsızımdır bilion mu ilaç falan hiç kullanamam ya bırakırım ya düzenli içmem
inş.bunda öle olmazda allahın izniyle önümüzdeki ay regl olmambence sende düzenli yapaydın
erken kalkıp mesela sabahları
bende hic bir sorun yoktu gecen doktora gittim kist iltihap v,s sadece adetim düzensiz ve 35 40 arasinda adet oluyorum onun icin hayit hapini Verdi bende alip icmedim.cunku icenler memnun degilmisbu ayda incire basliyalim bakalimm
bende yarın soğan kürüne başlıcam bakalım sonra olmazsa incire başlıcam
rabbim inş.gerek bırakmadan verir.bende de kiçbiri yok çok şükür adetim de çok düzenli
Bu sabah mercimegimi gordum
MasaAllah 5+4 2 hafta sonrada kalp atislarina bakacazsu anda hucrelerini gorduk kesenin icinde nokta noktaydi Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin...pasama kardes geliyo InsaAllah
benim nickime baksana bi kafayi yedim incir incir diyekeske incirin yanina havucuda ekleseymisim
ben dün adet olunca incire basladim artik hayirlisi diyelim
Bu sabah mercimegimi gordum
MasaAllah 5+4 2 hafta sonrada kalp atislarina bakacazsu anda hucrelerini gorduk kesenin icinde nokta noktaydi Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin...pasama kardes geliyo InsaAllah
insan özlüyor bebeği yaa:)sokakta annelerin kucağında bir kaç aylık bebekleri görüyorum böyle tombul tombul minik minik elleri ayakları bir sevesim geliyor anlatamam ama tanımıyoruz birbirimizi yanlış anlaşılır diye korkuyorum mazallah çocuk hırsızı falan sanırlar diye..gerçi bu yaştan sonra torun sevmeliyiz artık ama ona çooook var..benim oğlanlarım var 30 undan aşağı evlenmezler kızım olsaydı belki şimdi evlenmişti..benim yaşımdaki akranlarım çoktaaan torun sahibi oldu..ya işte benimki özlem,bebek kokusunu özledim..
ay canım çok sevindim inş.hayırlısı ile
kucağına da alırsın.darısı bize aminnnnnnnnnnnn
bnde bunları denedim ve çok şükür hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?