- 2 Ekim 2020
- 990
- 527
- 53
Eylulun 30 unda adetim bitti nezaman baslamaliyimDiyorum ya ben öyle yaptım 10 aylık oğlum şuan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eylulun 30 unda adetim bitti nezaman baslamaliyimDiyorum ya ben öyle yaptım 10 aylık oğlum şuan
Adet bittikten sonra 4. Gün başladım ben normalde 2. Gün başlanması gerekiyo.Tam olarak nasıl yaptınız yardımcı olur musunuz bana da![]()
Adetin bittikten sonra 2. GünEylulun 30 unda adetim bitti nezaman baslamaliyim
Ee yarin baslasam olurmu dger aymi baslimAdetin bittikten sonra 2. Gün
Ben geç kaldım 4. Gün başlamıştım
İnşallah hayırlısı ve sağlıklısı ile gelir bebişiniz en kısa zamanda
Olur herhalde canım denemekten zarar gelmez benimkide yumurtlama gününe denk gelmişti zaten bişey olmadı korkmaEe yarin baslasam olurmu dger aymi baslim
2 defa ac karnamiOlur herhalde canım denemekten zarar gelmez benimkide yumurtlama gününe denk gelmişti zaten bişey olmadı korkma
Rica ederim bende zamanında çok arandım buralarda çok iyi anlıyorum hepinizi cevap da alamıyodum bi çok soruya çıldırıyodumÇok tşk ederim canım![]()
Evet canım sabah akşam2 defa ac karnami
Tamam canim yarin adetim biteli 7. Gunu yarin basliycam internette okudum oyle yziyodu oyuzdn baslamadim bn 7. Gunu bkledimEvet canım sabah akşam
Sabah içemiyosan öğlen iç ama kaynadıktan sonra ılık iç hemen
Soğutma soğursa ısıtıp içme sakın zararlı
Ben çalışıyodum akşam aç karna bide yatarken aç karna içtim fırsatım olmadıgı için
Vesile diyorum ya tedbir bizden takdir Allah'tandır inşallah olur hayırlısıyla![]()
Anladım canım diyorum ya korkma dene bişey olmaz allahın izniyleTamam canim yarin adetim biteli 7. Gunu yarin basliycam internette okudum oyle yziyodu oyuzdn baslamadim bn 7. Gunu bkledim
Cok istiyorum 2 aydir dniyoruz olmuyo eşim korkuyo acaba bisymi vr diye hep diyorum korkma olcak insallah ztn 3 aylik evliyim dha bndeAnladım canım diyorum ya korkma dene bişey olmaz allahın izniyle
Hep dua et inanarak![]()
AmanınnnCok istiyorum 2 aydir dniyoruz olmuyo eşim korkuyo acaba bisymi vr diye hep diyorum korkma olcak insallah ztn 3 aylik evliyim dha bnde
Insallah olurAmanınnnkorkma kız daha çok erken ben 5 sene bekledim
Stres de etkiler
Emin ol içini rahat tut ben çok gördüm stres yapıp tedavi göreni sonra olmuyo aman banane diyip kendiliğinden hamile kalanı çok stres yapma sakınn
Daha yenisiniz korkmayın![]()
İnşallah canım ben hep dua ediyorum isteyipde olmayanlara görüncemde 10 yıldır olmuyo ama onun eşi inanmıyor kürlere ilaçlara içmiyo oda tek başına kullanınca bi işe yaramıyoInsallah oluryarin adetim biteli 7 gun olcak yarin basliycam ac karnina icicem
Esimin bisry kullanmasi gerekiyomuİnşallah canım ben hep dua ediyorum isteyipde olmayanlara görüncemde 10 yıldır olmuyo ama onun eşi inanmıyor kürlere ilaçlara içmiyo oda tek başına kullanınca bi işe yaramıyo
Rabbim sağlıklı sını hayırlısını versin isteyen herkese inşallahhh![]()
Kuzum sorunu varmı bilmiyorum kiEsimin bisry kullanmasi gerekiyomu
Bana tüp bebek bile zor demişlerdi kürü ve onları kullandım Rabbimin mucizesi işte oldu kendiliğindenEsimin bisry kullanmasi gerekiyomu
Insallah bisey yokturda olur hemencecikBana tüp bebek bile zor demişlerdi kürü ve onları kullandım Rabbimin mucizesi işte oldu kendiliğinden
İnşallah canım hayırlısını ve sağlıksını iste herzaman unutmaInsallah bisey yokturda olur hemencecik![]()