• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜ İLE HAMİLE KALANLAR?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam olarak nasıl yaptınız yardımcı olur musunuz bana da 🙏🏻😔
Adet bittikten sonra 4. Gün başladım ben normalde 2. Gün başlanması gerekiyo.
Sabah akşam yemeklerden yarım saat önce içmem gerekiyodu ama ben çalıştığım için akşam işten gidince aç karnına bide yatarken aç karnına içtim
Yemeklik soğanın dış kabuğunu soyup 1.5 su bardagı kaynayan suyun içine attım 5 dk kaynattım süzdürüp ılımasını bekledim ılıyınca içtim..
15 gün boyunca yaptım bunu
Yumurtlama gününe denk gelir muhtemelen bişey olmaz merak etme benimde denk gelmişti yinede içmiştim ve çok şükür hamileyim rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah bebeklerini...
Eskiden cevaplamışım canım buldum yine 🤗
Umarım isteyen herkese nasip olur bu duygu hayırlısı ile

2 defa ac karnami
Evet canım sabah akşam
Sabah içemiyosan öğlen iç ama kaynadıktan sonra ılık iç hemen
Soğutma soğursa ısıtıp içme sakın zararlı
Ben çalışıyodum akşam aç karna bide yatarken aç karna içtim fırsatım olmadıgı için
Vesile diyorum ya tedbir bizden takdir Allah'tandır inşallah olur hayırlısıyla 🤲

Evet canım sabah akşam
Sabah içemiyosan öğlen iç ama kaynadıktan sonra ılık iç hemen
Soğutma soğursa ısıtıp içme sakın zararlı
Ben çalışıyodum akşam aç karna bide yatarken aç karna içtim fırsatım olmadıgı için
Vesile diyorum ya tedbir bizden takdir Allah'tandır inşallah olur hayırlısıyla 🤲
Tamam canim yarin adetim biteli 7. Gunu yarin basliycam internette okudum oyle yziyodu oyuzdn baslamadim bn 7. Gunu bkledim

Anladım canım diyorum ya korkma dene bişey olmaz allahın izniyle
Hep dua et inanarak 🥰🤗💕
Cok istiyorum 2 aydir dniyoruz olmuyo eşim korkuyo acaba bisymi vr diye hep diyorum korkma olcak insallah ztn 3 aylik evliyim dha bnde

Cok istiyorum 2 aydir dniyoruz olmuyo eşim korkuyo acaba bisymi vr diye hep diyorum korkma olcak insallah ztn 3 aylik evliyim dha bnde
Amanınnn 🥰 korkma kız daha çok erken ben 5 sene bekledim
Stres de etkiler
Emin ol içini rahat tut ben çok gördüm stres yapıp tedavi göreni sonra olmuyo aman banane diyip kendiliğinden hamile kalanı çok stres yapma sakınn
Daha yenisiniz korkmayın 💕

Amanınnn 🥰 korkma kız daha çok erken ben 5 sene bekledim
Stres de etkiler
Emin ol içini rahat tut ben çok gördüm stres yapıp tedavi göreni sonra olmuyo aman banane diyip kendiliğinden hamile kalanı çok stres yapma sakınn
Daha yenisiniz korkmayın 💕
Insallah olur :( yarin adetim biteli 7 gun olcak yarin basliycam ac karnina icicem

Insallah olur :KK43: yarin adetim biteli 7 gun olcak yarin basliycam ac karnina icicem
İnşallah canım ben hep dua ediyorum isteyipde olmayanlara görüncemde 10 yıldır olmuyo ama onun eşi inanmıyor kürlere ilaçlara içmiyo oda tek başına kullanınca bi işe yaramıyo
Rabbim sağlıklı sını hayırlısını versin isteyen herkese inşallahhh 🥰🤲🤲

İnşallah canım ben hep dua ediyorum isteyipde olmayanlara görüncemde 10 yıldır olmuyo ama onun eşi inanmıyor kürlere ilaçlara içmiyo oda tek başına kullanınca bi işe yaramıyo
Rabbim sağlıklı sını hayırlısını versin isteyen herkese inşallahhh 🥰🤲🤲
Esimin bisry kullanmasi gerekiyomu

Esimin bisry kullanmasi gerekiyomu
Kuzum sorunu varmı bilmiyorum ki
Hastaneye gitmedin sanırsam daha
Benim eşimde ileri hareket morfoloji ne ararsan düşüktü ersağ gıda takviyeleride kullandık biz
Ben pkoluydum
Soğan kürü hem yumurtlamaya hemde iltihaba iyi geliyo kadınlarda
İltihab varsa sende ondanda olmaz belki temizler seni kür oluverir bakarsın inşallah
Bi istersen dene kürü yine olmazsa hastaneye gidersin kontrole eşinle

Back
X