• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜ İLE HAMİLE KALANLAR?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım amin ,, yumurtalıklar iyi calissn dye bal ,çörek otu tarçın da yiyodm ben onu da dene istersen.. adetn düzenli değilse yumurtlama günlerini de kaçırıyor olabirlsn internette ovalusyon testleri satılıyor yumurtlama gününü net olarak bilip ona göre deniyosn.
Soğan kürüyle beraber bal çörekotu tarçınında yapabilirmiyim. Sen öylem yaptın

Teşekkürler cevabın için Allah kucağına sağlıklı şekilde almayı nasıp etsin darısı başımıza 😊
İki ay soğan kürü yaptım. İlk ay 15 gün sonraki ay 10 gün. 2. Ayda kaldım. Aynı zamanda adetimin ilk 10 günü sabah adaçayı, akşam civanperçemi +Aslan pençesi+çoban çantası çayı demledim ve içtim.

İki ay soğan kürü yaptım. İlk ay 15 gün sonraki ay 10 gün. 2. Ayda kaldım. Aynı zamanda adetimin ilk 10 günü sabah adaçayı, akşam civanperçemi +Aslan pençesi+çoban çantası çayı demledim ve içtim.
Sonraki ay adet bitikten sonramı 10 gün yaptın? Bende bu ay yaptın soğan kürünü 11 gün yaptım biraz korktum açıkçası 15 güne tamamlamadım çunkü herhangi birşeyim yok kist falan . Ozaman bu ay gene kullanayım burda senin dediğin çaylardan bulamam ada çayı içerim birde çörek otu kürünü deneyeceğim inşallah olur. Sıkıldım artık çok sağol 🙏🏻

Sonraki ay adet bitikten sonramı 10 gün yaptın? Bende bu ay yaptın soğan kürünü 11 gün yaptım biraz korktum açıkçası 15 güne tamamlamadım çunkü herhangi birşeyim yok kist falan . Ozaman bu ay gene kullanayım burda senin dediğin çaylardan bulamam ada çayı içerim birde çörek otu kürünü deneyeceğim inşallah olur. Sıkıldım artık çok sağol 🙏🏻
Her ikisinde de adetin 7. Günü başladım

Kızlar soğan küründen dolayı adeti geciken var mı aranızda

Kızlar pkoluyum kilo yok tüylenme yok adetim düzenli
Sadece yumurtalarımda pko var
Soğan kürü kullanıp hamile kalan arkadaslar nasıl ne kadar süre içtiniz
Akıntınız oldumu
Lütfen yardım edin forum forum gezmekten bi hal oldum gercekten ya
Allah rızası için cevaplayın :110:
Hamile kalmak için uğraşıyorum
Bu yüzden soğan kürü deniyorum bugun 4. Günüm
Selam canım gebeliğin hayırlı olsun.. bende de sendeki gibi pko varmış hiç bi belirtim yok ama sol yumurtalıkda var dedi doktor.. 5 gün soğan kürü yaptım bende baş ağrısı yaptı dayanılmaz bıraktım ovulasyonla takip ettim 25. Gün yumurtlama oldu hepsi bu ay oldu şimdi batı bekliyorum inşallah gebelik vardır.. sen soğan kürüyle mi kaldın neler yaptın?

Selam canım gebeliğin hayırlı olsun.. bende de sendeki gibi pko varmış hiç bi belirtim yok ama sol yumurtalıkda var dedi doktor.. 5 gün soğan kürü yaptım bende baş ağrısı yaptı dayanılmaz bıraktım ovulasyonla takip ettim 25. Gün yumurtlama oldu hepsi bu ay oldu şimdi batı bekliyorum inşallah gebelik vardır.. sen soğan kürüyle mi kaldın neler yaptın?
Evet canım ama ben gıda takviyeleri de kullandım
Hayıt otu ekstraktı
Omg3
3 ay kullandım aralıksız 3. Ay 15 gün soğan kürü yaptım ve şimdi allahın izniyle oğluşum olcak
Rabbim isteyen herkese saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Evet canım ama ben gıda takviyeleri de kullandım
Hayıt otu ekstraktı
Omg3
3 ay kullandım aralıksız 3. Ay 15 gün soğan kürü yaptım ve şimdi allahın izniyle oğluşum olcak
Rabbim isteyen herkese saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Oo maşallah sağlıkla kucağına al.. bu dediğin takviyeleri doktor mu verdi sen kendin mi aldın?

Yumurtlama günleri içtinmi canım yumurtlama gününden kaç gun sonra bıraktın bide pko varmıydı sende kusura bakma cok sordum
Yeni gördüm canım sorularını kusura bakma. Adet bittikten bir gün snra başladım 15gun içmek gerekiyordu ben 12 gün icmstm yani dolayısıyla yumurtlama gününde de içtim.pko da yoktu bnde

Back
X