• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜ İLE HAMİLE KALANLAR?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl yaptın cnm benim bu gün adetimin 5. Günü
Adet bittikten sonra 4. Gün başladım ben normalde 2. Gün başlanması gerekiyo.
Sabah akşam yemeklerden yarım saat önce içmem gerekiyodu ama ben çalıştığım için akşam işten gidince aç karnına bide yatarken aç karnına içtim
Yemeklik soğanın dış kabuğunu soyup 1.5 su bardagı kaynayan suyun içine attım 5 dk kaynattım süzdürüp ılımasını bekledim ılıyınca içtim..
15 gün boyunca yaptım bunu
Yumurtlama gününe denk gelir muhtemelen bişey olmaz merak etme benimde denk gelmişti yinede içmiştim ve çok şükür hamileyim rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah bebeklerini...

Kızlar pkoluyum kilo yok tüylenme yok adetim düzenli
Sadece yumurtalarımda pko var
Soğan kürü kullanıp hamile kalan arkadaslar nasıl ne kadar süre içtiniz
Akıntınız oldumu
Lütfen yardım edin forum forum gezmekten bi hal oldum gercekten ya
Allah rızası için cevaplayın :110:
Hamile kalmak için uğraşıyorum
Bu yüzden soğan kürü deniyorum bugun 4. Günüm
Canım bunu denediğin ay mı hamile kaldın ? Ben de dokuzuncu gün içiyorum

Kızlar bende PKO yok ama olsun olmasın, özellikle Pko su olan bayanlara C life macun çok öneriyorlar. Ben denemeye karar verdim size de söylemek istedim.

Kızlar pkoluyum kilo yok tüylenme yok adetim düzenli
Sadece yumurtalarımda pko var
Soğan kürü kullanıp hamile kalan arkadaslar nasıl ne kadar süre içtiniz
Akıntınız oldumu
Lütfen yardım edin forum forum gezmekten bi hal oldum gercekten ya
Allah rızası için cevaplayın :110:
Hamile kalmak için uğraşıyorum
Bu yüzden soğan kürü deniyorum bugun 4. Günüm
İNŞ EN YAKIN ZAMANDA HAMİLE KALIRSIN BENDE 1,5 YILDIR İSTİYORUM AMA OLMUYOR BENİMDE YUMURTALARIMDA SIKINTI VAR O YÜZDEN ADETLERİN DÜZENSİZ İLAÇ FALAN KULLANIYORUM İLAÇ KULLANIRKEN SOĞAN KÜRÜNÜDE UYGULAMAK İSTİYORUM NASIL YAPTIĞINI ANLATABİLİR MİSİN İNŞ EN YAKIN ZAMANDA ALLAH NASİP EDERDE BEBEĞİNİ SAĞSALİM ALIRSIN KUCAĞINA

İNŞ EN YAKIN ZAMANDA HAMİLE KALIRSIN BENDE 1,5 YILDIR İSTİYORUM AMA OLMUYOR BENİMDE YUMURTALARIMDA SIKINTI VAR O YÜZDEN ADETLERİN DÜZENSİZ İLAÇ FALAN KULLANIYORUM İLAÇ KULLANIRKEN SOĞAN KÜRÜNÜDE UYGULAMAK İSTİYORUM NASIL YAPTIĞINI ANLATABİLİR MİSİN İNŞ EN YAKIN ZAMANDA ALLAH NASİP EDERDE BEBEĞİNİ SAĞSALİM ALIRSIN KUCAĞINA
Canım ben hamile kaldımmm oğlumu kucagıma aldımmm
4 aylık bi oğlum vaarr
Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Hayırlı sağlıklı evlatlar
Ben çalısıyodum o dönem normalde sabah akşam yemeklerden 20 dk önce aç karna yani içilmesi gerekiyor
Yemeklik beyaz soğanın kabuğunu soy 2 bardak suyu kaynat kaynarken soğanı at suya ağzı kapalı 5 dk kaynat sonra altını kapat ılıyınca iç canım ama ben hayıt otu ekstraktı omg 3 te kullandım ondan önce 2 ay devamlı 3. Ayda hem onları kullandım hemde adetim bittikten sonra 2. Gün soğan kürüne başladım 15 gn kullandım düzenli akşam yemekten önce ve yatarken çalışmıyosan öğlen yemektem önce ve akşam yemekten önce içebilirsin

Canım ben hamile kaldımmm oğlumu kucagıma aldımmm
4 aylık bi oğlum vaarr
Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Hayırlı sağlıklı evlatlar
Ben çalısıyodum o dönem normalde sabah akşam yemeklerden 20 dk önce aç karna yani içilmesi gerekiyor
Yemeklik beyaz soğanın kabuğunu soy 2 bardak suyu kaynat kaynarken soğanı at suya ağzı kapalı 5 dk kaynat sonra altını kapat ılıyınca iç canım ama ben hayıt otu ekstraktı omg 3 te kullandım ondan önce 2 ay devamlı 3. Ayda hem onları kullandım hemde adetim bittikten sonra 2. Gün soğan kürüne başladım 15 gn kullandım düzenli akşam yemekten önce ve yatarken çalışmıyosan öğlen yemektem önce ve akşam yemekten önce içebilirsin
canım kusura bakma tarihe dikkt etmemişim yeni zannetim :) cok sevindim allah inş isteyen herkese nasip eder 2 bardak suda kaynatıyordun ya onu iki seferde mi içiyordun ikinci kez içtiğinde suyu ısıtıyor musun tekrar yoksa günde iki kere baştan mı yapıyordun

canım kusura bakma tarihe dikkt etmemişim yeni zannetim :) cok sevindim allah inş isteyen herkese nasip eder 2 bardak suda kaynatıyordun ya onu iki seferde mi içiyordun ikinci kez içtiğinde suyu ısıtıyor musun tekrar yoksa günde iki kere baştan mı yapıyordun
Canım onu hep tek sefer kaynatıp içmelisin
Yani o kaynattıgını 1 su bardagı içiceksin istersen 1 bucuk su bardagı suda kaynat sen ama 1 su bardagı iç sabah 1 soğan kaynat akşam ayrı 1 soğan soguyunca içme sakın
Tekrar ısıtma kaynat iç akşam yeni soğan kaynat iç

Canım bende pko yok ama bir düşüğüm oldu, düşük sonrası bir süre hamile kalamynca soğan kürü denedim.(akintim zaten hep vardı)) . Adetimn 7 inci günü başlayıp 13gun kullandım .akintm resmen su gibi akıyordu (afedersiniz) lavaboda. iltihabimi götürdü yani bendeki.Sonrasında hamile kaldım şükür. Rabbim sana da nasip etsin inşallahhhhhh
Kuru nasil yaptin

Canım onu hep tek sefer kaynatıp içmelisin
Yani o kaynattıgını 1 su bardagı içiceksin istersen 1 bucuk su bardagı suda kaynat sen ama 1 su bardagı iç sabah 1 soğan kaynat akşam ayrı 1 soğan soguyunca içme sakın
Tekrar ısıtma kaynat iç akşam yeni soğan kaynat iç
Kabuguylami kaynatiyoruz

Ben pko hastasıyım iki sefer çatlatma iğnesi vuruldum glifor ve folik asit kullanıyorum bu ay femara kullanıp catlatma iğnesi oldum fakat yine hastalandım bir kere daha kullanıp catlatma iğnesi olacağım bu süreçte incir kuru soğan suyu gibi şeyler tüketip hamile kalan var mı var ise nasıl tüketmem ve ne kadar tüketmem gerekiyor soğan suyu ve kuru inciri yardımcı olur musunuz

Ben pko hastasıyım iki sefer çatlatma iğnesi vuruldum glifor ve folik asit kullanıyorum bu ay femara kullanıp catlatma iğnesi oldum fakat yine hastalandım bir kere daha kullanıp catlatma iğnesi olacağım bu süreçte incir kuru soğan suyu gibi şeyler tüketip hamile kalan var mı var ise nasıl tüketmem ve ne kadar tüketmem gerekiyor soğan suyu ve kuru inciri yardımcı olur musunuz

Canım bende 4 defa aşılama oldum tutmadı

Sonra ersağ dan omg 3 ve hayıt ekstraktı kullandım 2 Ay 3. Ay soğan kürüde yaptım şuan oğlum 10 aylık çok şükür
Soğan kürünü daha öncede yapmıstım işe yaramamıştı
O kullandıklarımla yaptım bide
Gerçi hepsi vesile herşey Allahın takdiri
Umarım sen ve tüm isteyenlere nasip eder rabbim hayırlı sağlıklı bebişler 🥰
Artı eşimde de sorun vardı oda bi kaç şey kullandı yine ersağ
Bi ablanın tavsiyesiyle kullandık inanmadım ilkten denemek istedim iyiki de denemişim
Tüp bebek bile zor bu durumda dediler bize rabbim uğraştırmadı tüp bebek tedavisiyle çok şükür
5 yıl sonra bu vesileyle oldu

Back
X