Nasıl yaptın cnm benim bu gün adetimin 5. GünüCanım yaptım ben onu şükür hamileyim
Oğlum olcak allahın izniyle teşekkür ederim cevabın için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yaptın cnm benim bu gün adetimin 5. GünüCanım yaptım ben onu şükür hamileyim
Adet bittikten sonra 4. Gün başladım ben normalde 2. Gün başlanması gerekiyo.Nasıl yaptın cnm benim bu gün adetimin 5. Günü
Ay ne güzel maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinCanım yaptım ben onu şükür hamileyim
Amin canım rabbim sana ve isteyen herkese saglıklı evlatlar nasip etsin inşallahAy ne güzel maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin![]()
Canım bunu denediğin ay mı hamile kaldın ? Ben de dokuzuncu gün içiyorumKızlar pkoluyum kilo yok tüylenme yok adetim düzenli
Sadece yumurtalarımda pko var
Soğan kürü kullanıp hamile kalan arkadaslar nasıl ne kadar süre içtiniz
Akıntınız oldumu
Lütfen yardım edin forum forum gezmekten bi hal oldum gercekten ya
Allah rızası için cevaplayın
Hamile kalmak için uğraşıyorum
Bu yüzden soğan kürü deniyorum bugun 4. Günüm
Evet canım o ay hamile kaldım inşallah rabbim sana ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bebekleriniziCanım bunu denediğin ay mı hamile kaldın ? Ben de dokuzuncu gün içiyorum
İnşallah canım inşallahEvet canım o ay hamile kaldım inşallah rabbim sana ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bebeklerinizi
İNŞ EN YAKIN ZAMANDA HAMİLE KALIRSIN BENDE 1,5 YILDIR İSTİYORUM AMA OLMUYOR BENİMDE YUMURTALARIMDA SIKINTI VAR O YÜZDEN ADETLERİN DÜZENSİZ İLAÇ FALAN KULLANIYORUM İLAÇ KULLANIRKEN SOĞAN KÜRÜNÜDE UYGULAMAK İSTİYORUM NASIL YAPTIĞINI ANLATABİLİR MİSİN İNŞ EN YAKIN ZAMANDA ALLAH NASİP EDERDE BEBEĞİNİ SAĞSALİM ALIRSIN KUCAĞINAKızlar pkoluyum kilo yok tüylenme yok adetim düzenli
Sadece yumurtalarımda pko var
Soğan kürü kullanıp hamile kalan arkadaslar nasıl ne kadar süre içtiniz
Akıntınız oldumu
Lütfen yardım edin forum forum gezmekten bi hal oldum gercekten ya
Allah rızası için cevaplayın
Hamile kalmak için uğraşıyorum
Bu yüzden soğan kürü deniyorum bugun 4. Günüm
Canım ben hamile kaldımmm oğlumu kucagıma aldımmmİNŞ EN YAKIN ZAMANDA HAMİLE KALIRSIN BENDE 1,5 YILDIR İSTİYORUM AMA OLMUYOR BENİMDE YUMURTALARIMDA SIKINTI VAR O YÜZDEN ADETLERİN DÜZENSİZ İLAÇ FALAN KULLANIYORUM İLAÇ KULLANIRKEN SOĞAN KÜRÜNÜDE UYGULAMAK İSTİYORUM NASIL YAPTIĞINI ANLATABİLİR MİSİN İNŞ EN YAKIN ZAMANDA ALLAH NASİP EDERDE BEBEĞİNİ SAĞSALİM ALIRSIN KUCAĞINA
canım kusura bakma tarihe dikkt etmemişim yeni zannetim :) cok sevindim allah inş isteyen herkese nasip eder 2 bardak suda kaynatıyordun ya onu iki seferde mi içiyordun ikinci kez içtiğinde suyu ısıtıyor musun tekrar yoksa günde iki kere baştan mı yapıyordunCanım ben hamile kaldımmm oğlumu kucagıma aldımmm
4 aylık bi oğlum vaarr
Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Hayırlı sağlıklı evlatlar
Ben çalısıyodum o dönem normalde sabah akşam yemeklerden 20 dk önce aç karna yani içilmesi gerekiyor
Yemeklik beyaz soğanın kabuğunu soy 2 bardak suyu kaynat kaynarken soğanı at suya ağzı kapalı 5 dk kaynat sonra altını kapat ılıyınca iç canım ama ben hayıt otu ekstraktı omg 3 te kullandım ondan önce 2 ay devamlı 3. Ayda hem onları kullandım hemde adetim bittikten sonra 2. Gün soğan kürüne başladım 15 gn kullandım düzenli akşam yemekten önce ve yatarken çalışmıyosan öğlen yemektem önce ve akşam yemekten önce içebilirsin
Canım onu hep tek sefer kaynatıp içmelisincanım kusura bakma tarihe dikkt etmemişim yeni zannetim :) cok sevindim allah inş isteyen herkese nasip eder 2 bardak suda kaynatıyordun ya onu iki seferde mi içiyordun ikinci kez içtiğinde suyu ısıtıyor musun tekrar yoksa günde iki kere baştan mı yapıyordun
Kuru nasil yaptinCanım bende pko yok ama bir düşüğüm oldu, düşük sonrası bir süre hamile kalamynca soğan kürü denedim.(akintim zaten hep vardı)) . Adetimn 7 inci günü başlayıp 13gun kullandım .akintm resmen su gibi akıyordu (afedersiniz) lavaboda. iltihabimi götürdü yani bendeki.Sonrasında hamile kaldım şükür. Rabbim sana da nasip etsin inşallahhhhhh
Kabuguylami kaynatiyoruzCanım onu hep tek sefer kaynatıp içmelisin
Yani o kaynattıgını 1 su bardagı içiceksin istersen 1 bucuk su bardagı suda kaynat sen ama 1 su bardagı iç sabah 1 soğan kaynat akşam ayrı 1 soğan soguyunca içme sakın
Tekrar ısıtma kaynat iç akşam yeni soğan kaynat iç
Ben pko hastasıyım iki sefer çatlatma iğnesi vuruldum glifor ve folik asit kullanıyorum bu ay femara kullanıp catlatma iğnesi oldum fakat yine hastalandım bir kere daha kullanıp catlatma iğnesi olacağım bu süreçte incir kuru soğan suyu gibi şeyler tüketip hamile kalan var mı var ise nasıl tüketmem ve ne kadar tüketmem gerekiyor soğan suyu ve kuru inciri yardımcı olur musunuz
Ben kabuksuz yaptım kabuğuyla acı bi tadı oluyoKabuguylami kaynatiyoruz
Ise yariyomu kabuksuzBen kabuksuz yaptım kabuğuyla acı bi tadı oluyo
Diyorum ya ben öyle yaptım 10 aylık oğlum şuanIse yariyomu kabuksuz
Tam olarak nasıl yaptınız yardımcı olur musunuz bana daDiyorum ya ben öyle yaptım 10 aylık oğlum şuan