- 4 Şubat 2019
- 253
- 203
- 53
- 26
Teşekkür ederim yarın başlayayım hemenCanım yumurta geliştirmek için incir kürünü uygula ve tabi havuç suyuyla birlikte incir kürü geliştiriyor o yumurtalıklar çatlamasa kiste dönüştürür bunun yanında havuç suyu da içip çatlatıyormuş oda
Şu an hamileyim sukur.. ama işte rabbim herkesi bir şekilde sınıyor. Kimine hemen veriyo düşükle sınıyor, kimini geciktryor. Düşük daha kötü amaAyy öyle de daha zor Rabbim bi daha göstermesin canım inşallah bu sefer hamile kalıp bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın iyi yönü de var bak en azından sen hamile kalabiliyorsn
Aldım ama bir türlü yumurtlayamadimSağol canım amin ,, yumurtalıklar iyi calissn dye bal ,çörek otu tarçın da yiyodm ben onu da dene istersen.. adetn düzenli değilse yumurtlama günlerini de kaçırıyor olabirlsn internette ovalusyon testleri satılıyor yumurtlama gününü net olarak bilip ona göre deniyosn.
Soğan kürünü dene öyle ovalusyonu da yap rabbim nasip eder inşallah bu ayAldım ama bir türlü yumurtlayamadimartık bitkisel denicem folik asitte kullandım ama hep kocaman bir çizgi
Çok sağol canim aminnnn . Rabbim ısteyen herkese iclerindede bana versin insallah .Sende sağlıkla hayırlısıyla kucağına al bebisini inşallahSoğan kürünü dene öyle ovalusyonu da yap rabbim nasip eder inşallah bu ay
Bırakma soğan kurune devam et mutlaka canım.. benim arkadaşm var pko lu 5 yıldır çocuğu olmuyordu.. soğan kürü kullandi iki ay.ovalusyon testi de aldı hamile şu an çok şükür .. kesinlikle mucize bu soğan kürü... Arkadaşmda daha önce 3gun denems bırakms falan kullanması için ben ısrar ettim baya öyle düzenli kullanmaya başladı .ilk ay olmadı ikinci ayda devam etti sogan kurune.ovalusyon testiyle beraber rabbim nasip ettiBende pkoluyum 6 aydır deniyoruz ağır pkoluyum hemde tüylenme vs adet ilaç kullanmadan olmuyorum sogan suyu nasıl çare olur mu bilmiyorum 3 gün içtim midem yandı bir daha içemedim biktim artık tek çizgi görmekten
Aminn inşallahhh sağol canımmmmÇok sağol canim aminnnn . Rabbim ısteyen herkese iclerindede bana versin insallah .Sende sağlıkla hayırlısıyla kucağına al bebisini inşallah
Ne guzel ya darisi bizlere olsun inşallahBırakma soğan kurune devam et mutlaka canım.. benim arkadaşm var pko lu 5 yıldır çocuğu olmuyordu.. soğan kürü kullandi iki ay.ovalusyon testi de aldı hamile şu an çok şükür .. kesinlikle mucize bu soğan kürü... Arkadaşmda daha önce 3gun denems bırakms falan kullanması için ben ısrar ettim baya öyle düzenli kullanmaya başladı .ilk ay olmadı ikinci ayda devam etti sogan kurune.ovalusyon testiyle beraber rabbim nasip etti
Aminnnnnnn inşallahhhhhhhNe guzel ya darisi bizlere olsun inşallah
Amin canım inşallahCanım bende pko yok ama bir düşüğüm oldu, düşük sonrası bir süre hamile kalamynca soğan kürü denedim.(akintim zaten hep vardı)) . Adetimn 7 inci günü başlayıp 13gun kullandım .akintm resmen su gibi akıyordu (afedersiniz) lavaboda. iltihabimi götürdü yani bendeki.Sonrasında hamile kaldım şükür. Rabbim sana da nasip etsin inşallahhhhhh
Doktora gittinmi canım sen hiçBende 8 aydr evliyim 5. Ayımda kullandım 15 gün düzenli soğan kuru malesef hala yok bisey
Bir daha git benceDoktora gittiğimde daha 3 aylık evliydim pek ciddiye almadı onun içinkarından muayeneyle baktı tertemiz yumurtaliklarin dedi kan degerlerime hormonlara da baktı onlarda çok iyi cıktı. Geriye tek bisey kalıyor benim âdetlerim aşırı aşırı şiddetli ağrıyla geçiyor bayılıp kusmali yerden yere atıyorum kendimi resmen inliyorum hiçbi doktor bulamadı nedenini gizli farkedilmeyen bisey var. Yada sorun eşimde
Ben kullandığım ay kaldimAmin canım inşallah
Kullandıgın aymı hamile kaldın canım yoksa sonralardamı
Yumurtlama günleri içtinmi canım yumurtlama gününden kaç gun sonra bıraktın bide pko varmıydı sende kusura bakma cok sordumBen kullandığım ay kaldim
bir sene dolmadan herhangi bi işlem yapmıyorlarBenimde 8 ay olcak yok gitmedim eşim erken diiyp duruyor rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum bu ay ama
Bende bi senelik evliyim derim nerden bilecekler sankibir sene dolmadan herhangi bi işlem yapmıyorlar
:d BENDE OYLE DEMSTİMMMBende bi senelik evliyim derim nerden bilecekler sanki ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?