• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜ İLE HAMİLE KALANLAR?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy öyle de daha zor Rabbim bi daha göstermesin canım inşallah bu sefer hamile kalıp bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın iyi yönü de var bak en azından sen hamile kalabiliyorsn
Şu an hamileyim sukur.. ama işte rabbim herkesi bir şekilde sınıyor. Kimine hemen veriyo düşükle sınıyor, kimini geciktryor. Düşük daha kötü ama 🙁hamile kalmanın sevincini yaşarken elinden kayıp gitmesi..

Sağol canım amin ,, yumurtalıklar iyi calissn dye bal ,çörek otu tarçın da yiyodm ben onu da dene istersen.. adetn düzenli değilse yumurtlama günlerini de kaçırıyor olabirlsn internette ovalusyon testleri satılıyor yumurtlama gününü net olarak bilip ona göre deniyosn.
Aldım ama bir türlü yumurtlayamadim 🤣 artık bitkisel denicem folik asitte kullandım ama hep kocaman bir çizgi

Bende pkoluyum 6 aydır deniyoruz ağır pkoluyum hemde tüylenme vs adet ilaç kullanmadan olmuyorum sogan suyu nasıl çare olur mu bilmiyorum 3 gün içtim midem yandı bir daha içemedim biktim artık tek çizgi görmekten
Bırakma soğan kurune devam et mutlaka canım.. benim arkadaşm var pko lu 5 yıldır çocuğu olmuyordu.. soğan kürü kullandi iki ay.ovalusyon testi de aldı hamile şu an çok şükür .. kesinlikle mucize bu soğan kürü... Arkadaşmda daha önce 3gun denems bırakms falan kullanması için ben ısrar ettim baya öyle düzenli kullanmaya başladı .ilk ay olmadı ikinci ayda devam etti sogan kurune.ovalusyon testiyle beraber rabbim nasip etti

Bırakma soğan kurune devam et mutlaka canım.. benim arkadaşm var pko lu 5 yıldır çocuğu olmuyordu.. soğan kürü kullandi iki ay.ovalusyon testi de aldı hamile şu an çok şükür .. kesinlikle mucize bu soğan kürü... Arkadaşmda daha önce 3gun denems bırakms falan kullanması için ben ısrar ettim baya öyle düzenli kullanmaya başladı .ilk ay olmadı ikinci ayda devam etti sogan kurune.ovalusyon testiyle beraber rabbim nasip etti
Ne guzel ya darisi bizlere olsun inşallah 🙏

Canım bende pko yok ama bir düşüğüm oldu, düşük sonrası bir süre hamile kalamynca soğan kürü denedim.(akintim zaten hep vardı)) . Adetimn 7 inci günü başlayıp 13gun kullandım .akintm resmen su gibi akıyordu (afedersiniz) lavaboda. iltihabimi götürdü yani bendeki.Sonrasında hamile kaldım şükür. Rabbim sana da nasip etsin inşallahhhhhh
Amin canım inşallah
Kullandıgın aymı hamile kaldın canım yoksa sonralardamı

Bende 8 aydr evliyim 5. Ayımda kullandım 15 gün düzenli soğan kuru malesef hala yok bisey

Doktora gittiğimde daha 3 aylık evliydim pek ciddiye almadı onun için :D karından muayeneyle baktı tertemiz yumurtaliklarin dedi kan degerlerime hormonlara da baktı onlarda çok iyi cıktı. Geriye tek bisey kalıyor benim âdetlerim aşırı aşırı şiddetli ağrıyla geçiyor bayılıp kusmali yerden yere atıyorum kendimi resmen inliyorum hiçbi doktor bulamadı nedenini gizli farkedilmeyen bisey var. Yada sorun eşimde

Doktora gittiğimde daha 3 aylık evliydim pek ciddiye almadı onun için :D karından muayeneyle baktı tertemiz yumurtaliklarin dedi kan degerlerime hormonlara da baktı onlarda çok iyi cıktı. Geriye tek bisey kalıyor benim âdetlerim aşırı aşırı şiddetli ağrıyla geçiyor bayılıp kusmali yerden yere atıyorum kendimi resmen inliyorum hiçbi doktor bulamadı nedenini gizli farkedilmeyen bisey var. Yada sorun eşimde
Bir daha git bence
Canım

Bende 4 aşılama sonrası soğan kürü ile gebe kaldım. Umarım herşey yolunda gider. Bebeğin kesesini gördük. Kalp atışını da nasip eder Allah sağlıkla.
Herkes mutlu olsun. Herkes sağlıkla gebe kalsın inşallah.

Back
X