- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
- Konu Sahibi ezgi eylul
-
Bende şu an içiyorum o ağrılar bende de oluyor :)Kasik agrisi bendede oldu canim, hatta sogam suyunu icme suresi bittigi aksam baya fazlalasmisti. Nedenini bilemiyorum. Ama ictigimdede arada hafif agrilar oluyodu. Tahminimce 13. Gunuydu yurtlamam da
Bendede ağrı oluyor bazen yumurtaliklarim ağrıyor ama hafifBende şu an içiyorum o ağrılar bende de oluyor :)
Peki ne kadardır bebek deniyordunuzMerhaba, 15 gün boyunca ictim. Ve bende korkuyodum ya bu sürecte hamile kalirsam veya yumurtlama olursa sogan küründen dolayi, hamilelik gerceklesemezse diye. Fakat yumurtlama dönemimden 2 gün sonra tahminimce 15 e tamamladm. Fakat emin değilim, demek stedigim yumurtlama döneminize denk geldiginde de bırakmayın. Kullandigi ilk ay hamile kalanlarda cok var, sonraki ay hamile kalanlarda
7 aydir deniyoduk canimPeki ne kadardır bebek deniyordunuz
Ben içerken ilişki esnasnda sağ kasığm ağrıdı 1 günsonra geçti kasklarda ağrı yapyo arada gerçekten ben korkmştm siz korkmayn okudukça normal oldğnu anladmBende şu an içiyorum o ağrılar bende de oluyor :)
İnsallah canım senin de gönlündeki olur .Sonucu üzücü olmuştekrarı olmaz inşallah soğan kürü uygulayıp hamile kalan kişiler yazdıkça bende çok umutlanıyorum umarım güzel sonuçlar alırız
İnşlh hayırlısı olur sonucu mutlaka haber verirmisin merak ediyorum ben bugün 9. Günü tamamladımKızlar ne durumdasınız sogan kurunde kacinci gundesiniz. Benim 13. Gunde bitti kaldı 2 gün adete 8 gün cok heyecenliyim
Kızlar ne durumdasınız sogan kurunde kacinci gundesiniz. Benim 13. Gunde bitti kaldı 2 gün adete 8 gün cok heyecenliyim
Tabiki hemen haber veririmİnşlh hayırlısı olur sonucu mutlaka haber verirmisin merak ediyorum ben bugün 9. Günü tamamladım
Bizde henüz 3 aydır deniyoruz bakalım inşallah insan çok sabırsız oluyor bu süreçte7 aydir deniyoduk canim
Benm 1 Eylül’de olacakEn yakın bat kimin kızlar
Regl bittikten 2 gün sonra başlamalısınız ( regli bitiminden sonra 7 gün içinde başlanması gerekiyor) sabah akşam aç karnına taze yapıp içmelisiniz. Uygulama süresi 15 gündürSoğan kürüne ne zaman başlayıp kaç gün
Sonra bırakmalıyız?
Ben 4 yıllık evliyim hiç korunmadım 2 aşılamam 1 tane tüp bebek denemem var ve negatif eşimde de bende de hiç bir sorun yok bu ay ilk defa soğan suyu kürünü deniyorum 12. Günündeyim rabbim bana da tüm isteyenlere de hayırlısıyla nasip eder inşlh söylediklerin umut oldu banaBende soğan kürü uygulayıp 2 ay sonra hamile kalmıştım. Kullandığım sürede ne ağrı ne farklı bir durum oluşmadı. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin
Ne zaman kullanmıştın soğan suyunu yeni miBen 4 yıllık evliyim hiç korunmadım 2 aşılamam 1 tane tüp bebek denemem var ve negatif eşimde de bende de hiç bir sorun yok bu ay ilk defa soğan suyu kürünü deniyorum 12. Günündeyim rabbim bana da tüm isteyenlere de hayırlısıyla nasip eder inşlh söylediklerin umut oldu bana
Benim dün bitti ve son bir haftadır kasiklarimda bacaklarımda ve belimde ağrı var dunde 1 damla kahverengi akinti geldi bidaha gelmedi bembeyaz akıntı oluyor, adetime 5 gün var acaba tuttumu bu aySoğan kürü biten var mı ben 12. Günündeyim ağrı akıntı hiç bir şey hissetmedim normal mi
Seni ümitlendirmek istemem ama benim içimden geçen inşlh hamilesinBenim dün bitti ve son bir haftadır kasiklarimda bacaklarımda ve belimde ağrı var dunde 1 damla kahverengi akinti geldi bidaha gelmedi bembeyaz akıntı oluyor, adetime 5 gün var acaba tuttumu bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?