- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
- Konu Sahibi ezgi eylul
-
Ne zaman sonra hamile kaldılar ilk denemedemiBende şu an soğan suyu içiyorum 6. günümdeyim bebek için değil de adet düzensizliği için içiyorum bide enfeksiyon vs için. Sorun eşimde olmasa bebek için içebilirsiniz ama inşallah ile yarar. Teyzem ve bir arkadaşım soğan suyundan sonra hamile kaldı
Sonucu üzücü olmuşBen faydasını gördüm canım .adet bıttıkten hemen sonra başladım 1hafta sabah akşam içtim .sabahları ayrıca Zeytınyagında bekletılmıs kuru incir de yedim ve o ay ilk denemede hamile kaldım .sonuc olarak 8.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım çünkü bebegımın kalp atışı yoktuyeniden hamıle kalmak istiyorum ve kesınlıkle yine soğan kürünü uygularım
Evet stres çok etkiliyormuş ama düşünmeden de yapamıyoruz inşallah işe yarar güzel haberlerini alırızBende mayısta kürtaj oldum boş keseden dolayı ve 2 haftada cabuk toparladım doktorda şaşırdı ve hiç korunmadan devam ettik bugüne kadar bence en büyük sebebi stres.Cunku bende hiç bir sorun yok hatta çok düzenli ama işte sabirsizım çok istiyorum.Bakalim bu sogan suyu yariyacakmi
İnşallah canımm inşallahh şifa olurBende sogan kurune basladim umarim devam edebilirim. Geçen ay kimyasal gebelik yasadim. Birde 2 sene önce düşük yapmistim. Insallah şifa olur.
Amin inşallah fayda edecek inanıyorumBenm bugünler yumurtlama günüm dün akıntım ve sağ kasık ağrm vardı tüm gün ilşki sırasndada sağ kasğm agrıdı bugün yokolduu ağrım az önce tkrr içtim soğan suyumu inş fayda edecek hepimize
Adet düzensizliği için arkadaşım içmişti bir süre ve artık hep düzenli olduğunu söylüyor umarım hepimizde faydası olurBende şu an soğan suyu içiyorum 6. günümdeyim bebek için değil de adet düzensizliği için içiyorum bide enfeksiyon vs için. Sorun eşimde olmasa bebek için içebilirsiniz ama inşallah ile yarar. Teyzem ve bir arkadaşım soğan suyundan sonra hamile kaldı
Senin ne kadar var dahaEvet stres çok etkiliyormuş ama düşünmeden de yapamıyoruz inşallah işe yarar güzel haberlerini alırız
Ah bir bilsemSenin ne kadar var daha
40 güne kadar regl olmak normalmiş 35 günde bir normal ve düzenli bana göre.Umarim olmazsın yaAh bir bilsemson 6 aydır falan 35 günde bir oluyorum ama benim pek düzenli değil eğer yine 35.günde olursam 27 Ağustos tabi inşallah gün 27sidir ve regl olmam
Waoww çok sevindim daha çok umutlandım hayırlı olsunMerhaba, ben soğan suyunu içtiğim ay hamile kaldım , yeni hamileyim
Ben hamile olduğunu öğrenmeden önce normalde olan ağrı ozaman yoktuAdet gününden önce gebelik belirtisi oluyor mu acaba. Benim adetten en az 10 gün önce göğüslerimde hassasiyet olurdu dokunamazdım ama şimdi hiç böyle bir durum yok. Gebelikte de göğüs hassasiyeti olduğu için benim umudum biraz kırılmaya başladı
Tesekkur ederim canım, 6 temmuzda icmeye basldim, 22 Temmuzda biraktim ve 2 Haziranda hamile oldugumu öğrendimWaoww çok sevindim daha çok umutlandım hayırlı olsun
Yaaa ne güzel maşallahhh tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba, ben soğan suyunu içtiğim ay hamile kaldım , yeni hamileyim
Benim de aynıVirüsten önce gittiğimde sadece 1 kere prolaktin yüksekliği çıktımştı ve dostinex vermişti kullanmam için adet olunca gel uygun tedavi başlayalım dedi ve sonra hastanelerde virüs olayları arttı hastaneden sıra alınmıyor artık randevulu sisteme geçildi adet zamanlarımda da doktorun günleri dolu oldu ve gidemedim tüm aksilikler peş peşe geldi ve bende artık anne olmak istiyorum herkes bir beklenti içinde ne zaman çocuk yapıyorsunuz sözleri beni bunalttı başlarda takmıyordum ama baktım gerçekten deniyoruz ve olmuyo artık takmaya başladım. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın çok üzülüyorum
Gerçekten miBen hamile olduğunu öğrenmeden önce normalde olan ağrı ozaman yoktu
Benim de aynı şekilde oldu. Şu an olmaması gerekir belki diye düşündüm. Adeti beklerken hastaneler kapandı. Soğan suyu içtim prolaktin yükseldi. Eşim yoktu. Bir sürü bir sürü şey. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahVirüsten önce gittiğimde sadece 1 kere prolaktin yüksekliği çıktımştı ve dostinex vermişti kullanmam için adet olunca gel uygun tedavi başlayalım dedi ve sonra hastanelerde virüs olayları arttı hastaneden sıra alınmıyor artık randevulu sisteme geçildi adet zamanlarımda da doktorun günleri dolu oldu ve gidemedim tüm aksilikler peş peşe geldi ve bende artık anne olmak istiyorum herkes bir beklenti içinde ne zaman çocuk yapıyorsunuz sözleri beni bunalttı başlarda takmıyordum ama baktım gerçekten deniyoruz ve olmuyo artık takmaya başladım. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın çok üzülüyorum
Umarım bizdede ise yararTesekkur ederim canım, 6 temmuzda icmeye basldim, 22 Temmuzda biraktim ve 2 Haziranda hamile oldugumu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?