Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur bitanem biraz inan farkediyordur da sen farkında değilsindir kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Gögüslerde nasıl br değişiklik yoksa hamişmisin canım inşallah..
hamilemisin selected inşallah
benim soğan kürüm yarın bitmesi gerekiyor ama yanlış soğan kullandığım için 2 gün daha kullanacağım
hayır canım keşkeeeeeeeeeeeee
aşılama sonrası 2kistim oldu şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum. yumrtlama dönemimde olduğumdan akıntım geliyor ama normalden çok farklı. koyu kahverengi bazende koyu yeşil gibi. soğandan sanıyom. inşlh geçiyodur. içeri akıcağına dışarı akıyo diyorum kendimce..
allah mı söyletti seni ne.. kısmetse bidahaki aya inşlh
aşılama sonrası 2kistim oldu şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum. yumrtlama dönemimde olduğumdan akıntım geliyor ama normalden çok farklı. koyu kahverengi bazende koyu yeşil gibi. soğandan sanıyom. inşlh geçiyodur. içeri akıcağına dışarı akıyo diyorum kendimce..
soğan kürünü fazla kullanmadım en fazla 5gün ama devamlı aynı saatte içmeye özen gösterdim. ilaçlarımdada bu konuda özenliyimdir.
beydam cım galiba küründe etkisi var haplarla karışıncamıdır bilmem epey karın ağrısı yaptı diye bıraktım. ama günlerdir karın ağrım devam ediyo. böyle sanki heran adet olacakmışım gibi ağrım var vede akıntılarım beni korkutmaya başladı. günde 2-3 kez bazen daha fazla sanki kanmış gibi geliyo. hani edet yeni başladığında gelirya o miktarda. ama belli yani adet değil, bu akıntı, rengi koyu kahverengi. dr umada ulaşamıyorum sorayım. korkmaya başladım acaba normalmi bu yaa offff... ne zor şeyler bunlar.. bu konuda fazla bilgimde yok.. insan yaşadıkça duydukça öğreniyo..
fakelove cim benim aşılamada 2 yumurtam gelişti. gonal-f iğnelerinden karnıma vurdum.(bu iğneleri bu 3.kullanışım daha önceki 2ay sadece iğne ve hap+doğal yolla denedik)aşılama sonrası progestron hapı kullandım sabah akşam.. sonra kontrolde kistim olduğunu gördü. kantesti yapılmadı(benim de istemek aklıma gelmedi üzüntüden, eve gelince dank etti) dra sorduğumda neden kist oldu yumurtam çatlamamışmı diye"hayır senin yumurtan çatlamıştı" dedi. bende pek anlamadım doğrusu:uhm: