Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bana kimse cevap vermicekmi benim soğan suyum bitti ama göğüslerim çok acıyo.ceylancım sende yeni bitirdn soğan suyunu sendede varmı böyle bişi
Bircancım günaydınlar evet tamamladığımdan beri bir hassasiyet hissetmiyorum devamlı dinlemedeyim kendiyim zaten ama bugünlerde midem çok bulanıyor ya üşüttüm ya da soğan suyu :1no2:
Öpüyorum seni...Hamile olma ihtimalin olmasın sakın:CüvCüv:
Ne sevinirim kaydirigubbakcemile3
kızlar saraçoğlu adet gününe 10 gün kala içmeye başlanır demiş.
ben ne zaman adet olacağımı bilmiyorum ki... adetlerim çok düzensiz,, bunu nasıl belirleyebilirim??
şimdi 15 günlük kürü uyguluyorum yarın son gün..
muhtemelen 14 aralık gibi adet olmam gerek ama kesin olurum diyemiyorum ki..
hem pcos için hem de adetlerim düzene girsin diye başladım ben soğana..
ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yardım edin....
Canım bu ay artık kullanmışsın. Bu ay dan sonra adet gününe dıkkat et. Öbür ay da aynı adet gününe 15 gün kala başla içmeye. Sonra diğer ay aynı güne 10 gün kala başlarsın yapmaya.
Saraçoğlu bana verdiği cevapta ilk ay adete 15 gün kala
2.ay 10 gün kala ve eğer uzun zmndır tedavı goruyorsan bir kac ay daha adete 10 gun kala devam et yazmış
Allah Şifa versin:teselli:
canım adetlerim çok düzensiz. Ne zaman olacağını bilmiyorum kii..Bilsem ona göre hesap yapıp başlayacağım..
ceylancım nerelerdesin merak ediyorum senii
canım demesi kolay ama olmuyo işte
bak ben olmadım
arkadaşın anlatmak istediğide o zaten
olsa tekrar başlasa günleri saymaya yok gelmio adeti hesapta yapamıo karışıo işte öyle dedğin gibi garanti olsa...oooo
Canım burdayım da her geldiğimde kimsecikler olmadığı için çıkıyorum Tşk ederim iyiyim sen nasılsın bugün Umutlarımın ertelediği bir gün yaşıyorum Test yaptım tek çizgi...Adetin 10 gün önce deniliyor da ya o dönemde hamile kalınırsa zararı olmazmı biri cevabını verirse sevnrim..Yarın Adet günümsenağlama