Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

Benimde bir sorum var adetime 8-9 gün var normalde soğan kürüne tekrar başlamam gerekiyordu. Fakat biz bebek için çalışma yaptık eğer hamile kalabildiysem soğan kürü zarar verir mi? Yapsam mı yapmasam mı ?

yok cnm bu soruyu ibrahim saraçoğlu na canlı yayında da sordular. hamile kalksanız dahi bişi yapmaz soğan suyu dedi. hatta internette bi yerlerde de okudum biş i yapmaz diye. ama yinede sen bilirsin. için rahat etmeyecekse adetin bittiktkten sonra başla..

bende içiyorum 6. günüm biraz akıntım var ama sol kasığımda zman zaman ağrı oluo.bizde çalşıoz bebek için bu arada. Rabbim kimsenin kucağınını boş bırakmasın

Evet bende bugün ilk soğan suyumu içtim tabiki tadı mükemmel değil ama katlanılmayacak gibide değil...Artık hayırlısı olsun inşallah..Rabbim şifasını versin

arkadaşlar bende pko hastasıyım yaklaşık 9 gün kadar soğan suyunu içebildim şehir dışına çıktığım için devam edemedim adetimde her zamanki gibi gecikti şuan bir gün kadar gecikti gebelik testi için erken sanırım dimi bide zaten gebelik belirtilerini taşımıyorum...( napsam ki bana yardım edin

arkadaşlar bişi sorcam soğan kürüne başlıcam şimdi pkoluyum ben. eşimede keçi boynuzu kürü yapıcam her ikisinede aynı gün mü başlamam lazım :P

Arkadaslar merhaba bende aranıza yenı katıldım. Sızlere bı sorum olacak gecen ay adetımın bıtımınden 7 gun sonra soğan kurune başladım fakat bu ay adetım 3 gun gecıktı test yapıyorum negetıf çıkıyor ve adetımle ılgılı hıcbır belırtı yok :50::50:(gogus sısmesı bel ve karın ağrısı) anlamadım gıttıı:37: hamılemıyım hayır :19: adetlımıyım hayır :19: lütfen bılgısı olan varsa cevaplasın :18::18::18:

inşallah öylesinidr canım ama ilk ay rahimi temizlediği için gecikme yapabilirmiş. 2. ay düzene girermiş adet :P

Ya ben 9 gündür soğan kürünü uyguluyorum fakat ne bi akıntı ne bi kan ne sancı hiçbişey yok. Sanki bi faydası yok gibi geliyor ve bırakmak istiyorum sanki.Sizce bırakayım mı yoksa devam mı edeyim.Bırakıp incir kürüne mi başlasam.Kafam karışık off offff :2: :26:

merhaba kızlar. uzun zamandır dışardan her şeyi takip ediyordum ama sorularıma cevap veremeyince bizzat sorayım dedim ve bu ilk yazım olacak hafif de heyecanlıyım :) önceki konuşulanlar arasında cevabı vardı belki de ama ben bulamadım herhalde. benim durumum şu ki: ben de 3-4 yıldır pcos hastasıyım ve doğum kontrol hapı kullanıyorum. bırakınca adet olamıyorum düzenli şekilde. diane 35 kullandım daha sonra doktorum ağır olduğu için yasmine geçmemi istedi. yasmin de bana çok fazla sivilce yapınca yazz kullanmaya başladım. memmnunum bi sıkıntım yok ama ilaç kullanmak istemiyorum herkes gibi ve soğan kürünü denemek istiyorum. yoğun zamanlardayım, yüksek lisans yapıyorum ve kpss ye hazırlanıyorum falan... bu dönemleri atlatıp öyle mi başlasam dedim ama bir de olumlu sonuç alırsam neden başlamak için bu kadar bekledim diye hayıflanmak da istemiyorum. bu kürü şimdi doğum kontrol hapına devam ederken içsem 1-2 ay mesela, sonra bıraksam hapı ve 1-2 sefer de hapsız yapsam olur mu sizce? hap sonuçta dışardan bi etki, benim normal adet döngüm değil ama yine de işe yarar mı? ve her yerde gördüğüm şey şu 1. kürü adet bitiminden 7 sonra yapmaya başlayacağız. 2. kürü 2. adet başlamadan 10 gün önce. e zaten 1. adet bitince 7 gün sonra küre başlayıp uygulayınca 2. adetin günü gelmiş oluyor. 10 gün önce nasıl başlanacak ki? demek istedikleri aslında 3. adet muhtemel tarihi öncesi 10 gün mü? yani ilk adet oldun, küre başladın. sonra onun sayesinde 2. adetini gördün ve 20 gün falan geçti yani 3. adetine 10 gün falan kaldı. o zaman mı yeni küre başlamalı?

biraz uzun yazdım kusura bakmayın, umarım izah edebilmişimdir sorularımı :) şimdiden çok teşekkürler.

Arkadaslar kisti olmayan ve pkolu olmayanlar bu kuru deneyebilirmi

Arkadaslar kisti olmayan ve pkolu olmayanlar bu kuru deneyebilirmiiiiii

inşallah öylesinidr canım ama ilk ay rahimi temizlediği için gecikme yapabilirmiş. 2. ay düzene girermiş adet :P

Benim adetim hep duzenliydi zaten ilk defa bir gecikme yasamistim.Sogan kuru kullandigim ayda.Ama malesef 3 gun gecikme sonucu siddetli bir agri ile acile gittim yumurtalik kistim patlamis ve aksamina hastalandim.neyse diger ay tekrar kure devam ettim ( adetten once 10 gunluk kur)o ay yine gecikti yine kist patlamis... ilk defa basima geldi bunlar...simdi incir kurunun 2. Evresindeyim bakalim ne olacak :44:

folik asit kullanırken soğan kürü kullanmışsın olumsuz bir şey yaşadın mı bende ikisini aynı anda yapsam mı diyorum

bende de pko var. şu an diane kullanıyorum da gelecek ay bırakacam artık bebek için. çarşamba günü gittim doktora pkodan dolayı hemen olmayabilir dedi. folik asit verdi başladım ona. şimdi ben soğan kürüne bu ay diane ile başlasam olur mu acaba. yoksa gelecek ay ilaç bitince mi yapsam

ben de soğan kürü yapcam ama sanki nette meme kisti olanlar kullanmasın gibi bişey okumuştum tekrar bulamadım yazıyı bilen varmı aranızda? Allah başka keder vermesin bir derdime derman olan öbürüne yan etki yapıyor ne yapamacağımı bilemiyorum artık:53:

Back
X