Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

Kızlar bence hepiniz bu tarz kürleri uygularken çok dikkatli olmalısınız. Kulaktan dolma bilgilerle uygulama yapmayın. İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinde yazılanları çok dikkatli bir şekilde okuyarak uygulayın. Forumda yazılanları okuduktan sonra bazı yanlış uygulamalar dikkatimi çekti. Bu konuda sizleri uyarmak istiyorum;
1- Soğan kürünü her seferinde taze hazırlayıp içmeniz gerekiyor.
2- Tadını güzelleştimek için içine hiçbir madde katmayınız. Çünkü bu etkin maddesini yok edebilir. Saf haliyle ve ılık içmelisiniz. Bir arkadaşımız çorbaya katıp içtiğini yazmış bu bence yanlış bir uygulama.
3- Aynı anda birden fazla kür uygulamayın. Özellikle incir kürüyle soğan kürünü aynı anda uygulamayın yazıyor Saraçoğlu'nun sitesinde.
4- Soğan kürüne adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlayınız diyor. Bu şu demek; adet bittikten sonra 7 gün beklemeniz lazım en az.
5- Soğan kürünü 15 günden fazla uygulamayın.
6- Öğlen içemeyenler sabah yine taze hazırlayarak içebilirler demiş Saraçoğlu.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ekleyeceğim bir şey olursa yazarım.
Sevgiler..

İ.saraçoğlunun sitesinden alıntıdır.

mrb hocamben sizi ekrandan takip ediyorum benim bir sorunum var bende polikistik over var sizin vermiş olduğunuz soğan kürü ve incir kürünü uyguluyabilirmiyim ikisi bir arada olurmu şimdiden teşekkür ederim lütfen cevap yazın cok acil çünkü beş yıldır evliyim ve çocuk istiyorum hangi ilacı kullansam hiç bir faydasını görmüyorum artık bıktım hap içmekten ve doktorlara gitmekten yardımınızı bekliyorum bayramınız mübarek olsun.iyi akşamlar.

Cevabı » Gizle

önce 15 gün günde 2 kez soğan kürünü uygulamanızı öneririm. Daha sonra 20-25 gün incir kürü uygulayınız. Aynı anda 2 kür uygulamayınız. 15 günlük ilk soğan küründen sonra, 4-5 ay, adet günlerinize 10 gün kala 10 gün soğan kürü uygulayıp kürleri sonlandırınız. Adetinize 10 gün kala incir kürünü kesip ertesi gün 10 günlük soğan kürüne başlayabilirsiniz. Sağlığınız daim olsun.
Prof. Dr. Ibrahim Adnan SARAÇOĞLU : Sıkça Sorulan Sorular

Bu arada daffodil_lament sağol verdiğin bilgiler için.Ben 9 gündür iki kürü de bir arada uyguluyordum.senin yazın üzüerine araştırdım yukarıdaki yazıyı buldum.ama başka sitelerde kolay hamile kalmak için iki kürü de uygulayın yazıyordu.napsan ben şimdi hangi küre son versem yada devam mı etsem???

Sevgili gizemx,
İki kürü de uygulayın derken aynı anda uygulayın demek istemiyorlardır sanırım. Senin de Saraçoğlu'nun sitesinden alıntı yaptığın gibi biri bitince diğerini uygulayın demek istiyorlardır.
Sevgiler..

kızlar ben bu soğan kürünü uyguladım;
önce ara kanama geçirdim ve regl tarihimin üzerinden 15 gün geçmesine rağmen hala regl olamadım(tarihlerim düzenliydi eskiden)
ürtiker oldum soğanın içinde ki yüksek şeker ve diğer bileşenler karaciğerime dokundu iğne ve ilaç tedavisi görüyorum hala sıkı bir gıda rejimi uyguluyorum.
eğer şartlar düzelirse şubatta tüp bebek denemem var.pko hastası değilim rahim temizliyor diye uyguladığım kür metabolizmamı bozdu
soğan kürüyle hamile kalan bir arkadaş var burada ben sadece yaşadıklarımı paylaşmak istedim.

bende soğan kürünü uyguladım.adetlerim düzenli bi sorun yaşamadım sadece önceden akıntım olmazdı kürü uygulamaya başladığım 4-5 gün acayip akıntım oldu sonra geçti. bebişim yok hala hormon tahlilleri yaptırcam yarın

o kadar sıkıldım ki incir suyu kaynat iç soğan suyu kaynat iç çiğ soğan ye maydonoz buharı adaçayı yağı artık bıktım hatta bunaldım artık duymak istediğim şey senin hiç bir zaman çocuğun olmayacak lafı ne evliliğimi anladım ne mutluluğumu Allahtan gelen bir dert isyan edemem haşa ama 41.ayıda devirdik dr lar sorunun yok diyo ama hiç biçarede olamıyor

Evet Öle Diyor Şİmdi Arkadas 45 gun sonra oldum dıyor ya bende bıraz dahabeklemek ıstıyorum.Eger Gelmezse bızımkı :) bende sokturucu alıcam sonra da dedıgın gıbı 10 gunluk sogan kurlerıne dvm. Tabı dıane 35 ıle bırlıkte

SOĞAN SUYUNU DENEYENLER -AllaH YardımcımıZ OlsuN-
YADEL:::::::::::::::::::
CANGEMA:::::::::::::05 Aralık
CEYLAN :::::::::::::::bu ay kullanmadım
YASGOM:::::::::::::::14 Aralık
OZBICAN7..............08 Aralık
SERİFE80
BİRCAN ::::::::::::::::12 Aralık
UMUTLU99
ARZUHALİM
BAYTAR
SUNNES
zynp.ZEYNEP::::::::06 Aralık
HATİCE27
Fakelove::::::::::::::::09 Aralık
YAPRAKK:::::::::::::12 Aralık
BİNBİRGECE::::::::10 Aralık
Selected_79::::::::::10 Aralık
d.e.s.i.r.e::::::::::::::12 Aralık

HEPİMİZE BAŞARILAR....
Arkadaslar adet tarıhlerınızı ve Başladığınız tarihi belirtirseniz ıyı olur Hepınıze Teşekkürler
ALLAH yolumuzu acık etsın AmiN

İçimizden hamiş olan var mı??

Listemiz budur yeni tarihler uygulanmasında yarar görenler buyrun listeye

Soğan kürünü 15 gün boyunca uyguladım tam 15. günün içinde acillik oldum hastanaye gitmek zorunda kaldım tahlil sonuçlarıma göre bağırsak enfeksiyonu geçirmişim.senağlama.benim için çok kötü bir gündü kusmaktan içim dışıma çıkmıştı daha önce bağırsak yada midemle ilgili bir sorunum da yoktu:çok üzgünüm:.soğan küründen dolayımı böyle oldum anlamıyorum bi türlü :1no2:birdaha da denemeyi düşünmüyorum zaten soğan ne kadar faydalı olsada biryerde zararlıda olabiliyomuş demek..soğan kürünü uygulayıpta benim gibi hastalanan arkadaşlar var sa paylaşırlarsa sevinirim..

Soğan kürünü 15 gün boyunca uyguladım tam 15. günün içinde acillik oldum hastanaye gitmek zorunda kaldım tahlil sonuçlarıma göre bağırsak enfeksiyonu geçirmişim.senağlama.benim için çok kötü bir gündü kusmaktan içim dışıma çıkmıştı daha önce bağırsak yada midemle ilgili bir sorunum da yoktu:çok üzgünüm:.soğan küründen dolayımı böyle oldum anlamıyorum bi türlü :1no2:birdaha da denemeyi düşünmüyorum zaten soğan ne kadar faydalı olsada biryerde zararlıda olabiliyomuş demek..soğan kürünü uygulayıpta benim gibi hastalanan arkadaşlar var sa paylaşırlarsa sevinirim..

frezya bir önceki sayfada anlattım yaşadıklarımı
arkadaşlar amacım kürü kötülemek değil yapmayın uygulamayın demiyorum tabiki ama herkeste aynı etkiyi yapmıyor frezya gibi bana da zararları oldu.....

o kadar sıkıldım ki incir suyu kaynat iç soğan suyu kaynat iç çiğ soğan ye maydonoz buharı adaçayı yağı artık bıktım hatta bunaldım artık duymak istediğim şey senin hiç bir zaman çocuğun olmayacak lafı ne evliliğimi anladım ne mutluluğumu Allahtan gelen bir dert isyan edemem haşa ama 41.ayıda devirdik dr lar sorunun yok diyo ama hiç biçarede olamıyor

canım benimm şuan ki halini az çok anlıyorum..inşallah tez zamanda hayırlısıyla önce göbüşün dolar sonrada kucagına alırsın bebişini..o misler gibi kokusunu içine çekip doya doya öpersin inşallah..sabır başka çaresi yok ne yapalım sabır canım benim..

arkadaslar Allah sıfalar versın hepımıze oncelıkle
ama ben lımo koymadan ıcemıyorum hıc sogan suyunu yutamıyorum gerı cıkıyor adeta
sızde bısey koyuyomusunuz ıcerken

frezya bir önceki sayfada anlattım yaşadıklarımı
arkadaşlar amacım kürü kötülemek değil yapmayın uygulamayın demiyorum tabiki ama herkeste aynı etkiyi yapmıyor frezya gibi bana da zararları oldu.....

evet sana katılıyorum duru demekki herkeste aynı etkiyi göstermiyomuş..başıma gelince de anladım zaten..bünyem de zayıf ondan olsa gerek, yararı yerine zararı oldu..senağlama

Back
X