Arkadaşım benimde bayağıdır aklımı kurcalayan soru bu aslındafisfisfis
Şimdi adetten sonra 15. gn başlayıp içersek ve bu arada korunmadığımız için hamile kalırsak, gebeliğe zarar verirmi? Bunun cevabını bilen veya başına benzer birşey gelen varmı arkadaşlar?
Bu arada yeni yılınız kutlu olsun, 2009 hepimize bebiş getirsin İnşallah...
Arkadaşlar gebelikte sorun yaşanırmı?diye bende en başından merak ediyorum.Sonunda dr.saraçoğlu'na mail attım ama hala sonuç yok Dönerse inşallah döner ..Hepimizin içi rahatça devam edebileceğiz??
sekerim sen ne zaman meil atmistin bende ayni soruyu 3 gün önce mail olarak attim cevap yok. tekrar soralim bari dimi
2 hafta olacak canım pek ilgili biri değil anlaşılan Bence arkadaşlar hepimiz mail atalım mutlaka içimizden birine Dönüş olacaktır......:1hug:
Canım geçmiş olsun gelişmelerden haberdat etmeyi unutma bencede tahlillerin çıkana kadar soğan suyuna ara vermen en iyisi :1hug:
2 hafta olacak canım pek ilgili biri değil anlaşılan Bence arkadaşlar hepimiz mail atalım mutlaka içimizden birine Dönüş olacaktır......:1hug:
Arkadaşlar bende saraçoğluna mail attım.
sanırım bu hafta başıydı.
hatta s.s.s ye de baktım, soruyu göremeyince sordum.
Ceylan sana cevap gelmediyse ben hiç bakmıyım o zaman mailime.
ama sanırım cevabı kendi siteinde S.S.S kısmında yayınlıyor.
CADIARZU
bircancım nasılsın??Karşılaşamıyoruz kaçgündür
teşekkür ederim canım sen nasılsın.ben adet olmayı bekliyorum canım.
Kızlar Cok moralim Bozuk...
15 gun boyunca Sogan suyu öğlen ve aksam yemeklerden once saraçoğlunun dedıgı gbı ıctım ama tık yok .. 4 gun gectı soğan suyunu keselii..
Ya olmazsam Diane-35 e devam... Canım Cok sıkkın yeter
Kızlar Cok moralim Bozuk...
15 gun boyunca Sogan suyu öğlen ve aksam yemeklerden once saraçoğlunun dedıgı gbı ıctım ama tık yok .. 4 gun gectı soğan suyunu keselii..
Ya olmazsam Diane-35 e devam... Canım Cok sıkkın yeter
ben de hamile kalmak istiyorum fakat bu soğanı içemiyorum denedim ama benim midem kokuya karşı çok hassas kusmam geliyor çok kötü oluyorum acaba içine başka birşeyler koyarak kokusunu geçirmek mümkünmüdür yani kolay içebilmek için ne yapılabilir?bilen varsa lütfen yazsın
ben de hamile kalmak istiyorum fakat bu soğanı içemiyorum denedim ama benim midem kokuya karşı çok hassas kusmam geliyor çok kötü oluyorum acaba içine başka birşeyler koyarak kokusunu geçirmek mümkünmüdür yani kolay içebilmek için ne yapılabilir?bilen varsa lütfen yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?