BANA CEVAP YOK MU BİR YORUMU OLAN
adetim 1 hafta gecikti dr a gittim kist olduğunu söyledi. 3 adet biri 5 cm diğer ikisi 4 cm civarında farlutal verdi adet oluncada yasmin verdi kullanmam için. farlutal yanında 11 gündür soğan suyu ve civanperçemi içmeye başladım. farlutal biteli 8 gün oldu. ve de kaç gündür kasıkalrımda yumurtlama dönemindeki gibi bir hareketlilik sanki içinde birşey var hissi var. acaba kistlerim büyüyormu? neden hala adet olamadım. bir fikri olan var mı lütfen.
canım idrarla uygulanan Lh ölçen kitler var onlardan al tahmini günlerde ölç en koyu iki çizgiyi yakaladığın gün yumurtlama gününpekı bu yumurtlama gununu nasıl anlıyosunuz ben anlamıyorum yaaaaaaa
eczaneden alan varmı bunları yada buna baglı bı forumburda
canım google ovulasyon testi diye yaz, bi sürü alışveriş sitesinde satılıyor kaydirigubbakcemile5
eczaneden alan varmı bunları yada buna baglı bı forumburda
venüs meraba canım, bi gelmiş gitmişsin hemen yoksun özlettin kendini
sml81 canım sen nasılsın ?
kızlar merhaba ben bu ay sogan kurune basladım yanı adetten 7 gun sonra basladım ramazanlık dolayısıyla gunde 1 topla 3 kez içtım ve tekrar bıraktım unuttum cunku duzensız oldu sımdı tekrar baslasam nolur adet tarıhım 23 eylul ve ben bebek tedavısı goruorum +ben pco yum.napayım kızlar lutfen bı fıkır verın yarın tekrar baslasam bı fayda gorurmuyumbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?