kızlar,
Yüce allahımın 99 ismiyle tektek dua etmek,birde sonrasında soğan kürü şükürler olsun ki çok iyi geldi bana.Tavsiye ediyorum
merhaba arkadaşım,merhaba ne gibi faydası oldu bende içiyorum da aynı şeyler mi oluyor diye merak ettim.
merhaba arkadaşım,
bende polikistik over vardı,ve bunu 15 yaşından beri çekiyordum.Hiç tedavi görmedim.Çocuk sahibi olmak istediğimde de yaş 30 olmuştu.Doktorlara gittim,kimisi ilaçsiz imkansız hamile kalamazsın dedi,kimiside direk tüp bebek önerdi.Tedaviye başlamadan,her kapının duayla açıldığına inandığım için,ve allahın 99 ismiyle duanın özellikle mucizevi olduğunu bildiğim için,Birgün dua ettim allahın 99 ismiyle tek tek
(ki bence en önemliside bu,çünkü allah mucize soğan kürünü çıkardı önüme)Duadan
birkaç gün sonrada annem bu soğan kürünü duymuş televizyondan.Bende denemeye başladım.Benim polikistik over nedeniyle yüzümde çok sivilce oluyordu.Bu soğan kürünü kullandıktan hemen sonra yüzümdeki sivilcelerin azaldığını hatta bir kaç gün sonra yok olduğunu gördüm.Ve işin aslı bu sivilceler yok oldu diye daha bir zevkle kullandım.Ve şükürler olsunki daha bu soğan kürünü uygulayalı bir ay olmuştu ki hamile kaldım.ve şuanda şükürler olsun ki 2 aylıksağlıklı bir bebek annesiyim.
ancak benim uygulama şeklim herkesin tarifinden biraz farklı oldu.Ben bir ay boyunca neredeyse her gün(arada bir unuttuğum günler olsada) uyguladım.Herkes gibi 15gün kullanıp ara vermedim yani.30 gün aralıksız uyguladım.
soğan kürünü nasıl uyguladım,hemen anlatayım.Günde iki öğünden yaklaşık 20 dakika önce uyguladım.genelde sabah-akşam uyguluyordum(çalıştığım için).
4 tane normal pazarda satılan soğanı 4 e bölüp 5 dakika kaynatip soğuyunca içiyordum.Hep taze hazırladım.Bu soğan kürü sonradan öğrendiğime göre yumurtalıklarımdaki yalancı kistleri ve iltahabı tamamen temizlemiş.belki hiç ara vermeden yapmam da etkili oldu.Umarım faydası olur:)sevgiler.
benim adetlerim oldum olası hep düzensizdi.Ama en azından olduğu zaman 6gün sürerdi.ama son 1 yılda hem adetim azalmıştı,yani 2 günde biter hale gelmişti hem de akıntı rengi bir değişikti,bulanıktı.Kahverengi mi hiç dikkat etmedim.Bu soğan kürü ne varsa zararlı hepsini temizlemiş atmış;iltihap,kist ne varsa
Ben uzuuuun zamandır bebeğim olsun istiyordum ve çalışıyorduk.Doğal yoldan çok uğraştık,ama işte dediğim gibi allaha 99 ismiyle dua'mdan hemen 1 ay sonra şükürler olsunki rabbime yüce rabbim nasip etti.Nolur umutsuzluğa kapılma ne olursa olsun.soğan kürünü inatla uygula,gerekirse 2 ay,gerekirse 3 ay..ve allaha dua et bol bol.
Benim internet sorunum olduğu için çok sık giremiyorum.Zamnında çok sıkıntılar çektim arkadaşlar,çok göz yaşı döktüm,ama gerçekten allahım okadar büyük ki,sabırla açılan avucu,duayı reddetmiyor.
inşallah rabbim isteyen kimseyi evlatsız bırakmaz.
sevgiler
çok mutluluklar diliyorum sana ve ailene .Dileklerin için sağol allah senden razı olsun
buralardayız nanelıseker. yanlız konular uzerınde bı degısıklık olmayınca yazacak bırsey de bulamıyoruz :)
Nasıl kullandığınızı paylaşabilir misiniz?Bende kullandım soğan suyunu adetim çok sancılı geçti ve parça fazla geldi....Ben adetten 10 gün önce falan kullanmıştım.2 orta boy soğandan yaptım ve dolaba koydum hergün 2 bardak içtim.3 gün yetiyordu bana o kür.kızlar inanmıcaksınız ama daha dün başladım soğan kürüne öğlen ve akşam içtim bugün wc de siyaha yakın sarımsı parça parça bişeyler aktı resmen iltihap aktı şoktayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?