Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

BANA CEVAP YOK MU BİR YORUMU OLAN
adetim 1 hafta gecikti dr a gittim kist olduğunu söyledi. 3 adet biri 5 cm diğer ikisi 4 cm civarında farlutal verdi adet oluncada yasmin verdi kullanmam için. farlutal yanında 11 gündür soğan suyu ve civanperçemi içmeye başladım. farlutal biteli 8 gün oldu. ve de kaç gündür kasıkalrımda yumurtlama dönemindeki gibi bir hareketlilik sanki içinde birşey var hissi var. acaba kistlerim büyüyormu? neden hala adet olamadım. bir fikri olan var mı lütfen.

BANA CEVAP YOK MU BİR YORUMU OLAN
adetim 1 hafta gecikti dr a gittim kist olduğunu söyledi. 3 adet biri 5 cm diğer ikisi 4 cm civarında farlutal verdi adet oluncada yasmin verdi kullanmam için. farlutal yanında 11 gündür soğan suyu ve civanperçemi içmeye başladım. farlutal biteli 8 gün oldu. ve de kaç gündür kasıkalrımda yumurtlama dönemindeki gibi bir hareketlilik sanki içinde birşey var hissi var. acaba kistlerim büyüyormu? neden hala adet olamadım. bir fikri olan var mı lütfen.

canım bence sen yazılanları, yorumlar vs her şeyi boş ver tekrar doktora git.
ihmal etme

eczaneden alan varmı bunları yada buna baglı bı forumburda

tatlım ben taşkın eczanesinde gördüm aldım geçen ay.kullandım.yumutrlama güğnünü gösteriyor hakikaten ama benim olmadı zamanı vardı demekki bsk hastanesinin arkasında eczane.galenik markaydı 7 tane içinde fiyatı 25 tl idi.ama bana bu pahalı geldi içindekilerde az bence.ben gitti gidiyordan almayı düşünüyorum.bi bak sende

venüs meraba canım, bi gelmiş gitmişsin hemen yoksun özlettin kendini

sml81 canım sen nasılsın ?

tatlım internetimiz bozulmuştu yapıldı bugün.bide ben soğan suyu yapöıyorum ya artık.sizi merak ettim ondan baktım bugün.ben senin dr gittim. sadece ultrasonla baktı tahlillerimi gösterdim bişey yok dedi.pıhtılaşma için coraspirin verdi.bana test yapalım demeyi unuttubenim de o an aklımdan çıkmış sormak.eve geldim aklıma geldi.ertesi gün aradım cepten dr u niye test istemediniz diye laf karışmıştır unutmuşum dedi :))) salı günü gel 4 te hastaneye kan alıp gönderelim istanbula dedi.bana biraz tecrübesiz geldi dr , ya o kadar para almayı biliyolar niye bilgisayarı yok mesela??? benimle ilgili bilgileri fotokopi kağıdına yazdı.bana saçma geldi biraz....gidelim bakalım yarın nolucak...

kızlar bugün yumurtlamamın 12 gününydü test yaptım şimdi negatif :( hemen soğan kürüne başlıyım diyorum ama eğer hamileysem bi zararı olurmu sizce ?

kızlar merhaba ben bu ay sogan kurune basladım yanı adetten 7 gun sonra basladım ramazanlık dolayısıyla gunde 1 topla 3 kez içtım ve tekrar bıraktım unuttum cunku duzensız oldu sımdı tekrar baslasam nolur adet tarıhım 23 eylul ve ben bebek tedavısı goruorum +ben pco yum.napayım kızlar lutfen bı fıkır verın yarın tekrar baslasam bı fayda gorurmuyumbilmiyorumkismile

kızlar merhaba ben bu ay sogan kurune basladım yanı adetten 7 gun sonra basladım ramazanlık dolayısıyla gunde 1 topla 3 kez içtım ve tekrar bıraktım unuttum cunku duzensız oldu sımdı tekrar baslasam nolur adet tarıhım 23 eylul ve ben bebek tedavısı goruorum +ben pco yum.napayım kızlar lutfen bı fıkır verın yarın tekrar baslasam bı fayda gorurmuyumbilmiyorumkismile

meraba, geçmiş olsun
saraçoğlunun sitesini iyice incele ordan daha sağlıklı sonuç alırsın

Back
X