inşallah canı m hepımızın beklentısı bu .. en kısa zamanda kavusuruz ... ne zamandır dusunuyosun problem ne bende pko vardı mesela 7 aydır denıyoruz
venüüüüüüüüüüs sen nerelerde ne alemdesınnnnnn yaaaaaaw
burdayımmm.soğan suyu içmekten bi haller oldu bana bu sıcakta.son 3 günüm soğan küründe.keşke şunu baştan adam gibi yapsaymışım.neyse bakalımm.
canım meraba nasılsın ?
kürün faydası olur inşaallah olumunekankayizsmile
inş canım.ya ben sana bişey sorucam .sen iki yıldır bebek bekliyosun ya hiç dr gittin mi?hormon tahlili falan yaparlar.mesela ben gittim bütün tetkikler yapıldı.hsg filmi çekildi sonrada hamile kaldım gerçi kaybettim ama.bide ben ovulasyon testi aldım bu ay.onu kullandım.yumurtlama öncesi haber veriyor.yeni keşfettim.keşke daha önce görseymişim.bakalım inş verecek olan Allah elbette ama bunlar bir vesile olur mu işte??bir de sen bunu alsan denesen ?hıı ne dersin?
Kizlar hepiize kolay gelsin, allah emeklerinizi bosa cikarmasin
Kizlar hepiize kolay gelsin, allah emeklerinizi bosa cikarmasin
kızlar ne zaman başlıcam soğan kürüne bugün adetimin ilk günü bide bişey sorcam soğan kürü kullanırken klomen almak zararlı olurmu ne dersiniz? bilmiyorumkismile
sağol canım benim
geçen ay doktora gittim bir tane kist var dedi ama zararlı değil hamile kalmanı etkilemez dedi onun için yapmak istiyorum bide bende idrar yolu enfeksiyonu çok oluyo içim temizlensin de hamile kalayım diye yani aslında doktor klomen için 2 ay daha beklememi söyledi ama ben alcam ve 5 gün kullancam sanırım beklemek istemiyorum artık soğan suyunuda 1 hafta uygulasam olurmu bide bugün benim adet bitti gibi 3 gün ama çok az geliyo başlasam olurmu sence?
haklısın ama çok sıkıldım bütün hayatımı etkiledi bu durumcanım ne kadarlık evlisin, kaç yaşındasın ?
klomen kullanmak için acele etme derim ben sana.
üstelik kist varsa o kist erisin öyle yap, sonuçta klomen yumurtalıklarını besleyecekse, kisti de besleyecek, iyi düşünmek lazım. ben üç ay kullandım klomeni, klomen kullanınca bebek olacak diye düşünme. ben hala hamile değilim mafoldumben
Allah hayırlı evlat versin. Verecek olan da O, alacak olan da O. sabır göstermek lazım. bazen acele ediyoruz işte.
Canım idrar yolu enfeksiyonu bende de vardı, aylarca çektim. Allah kolaylık ve sabır versin. Çok zor oluyo kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
iyice tedavi olmadan hamile kalma, hamilelikte idrar yolu iltihabı daha sıkıntılı oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?