Kızlar dr un kendi sitesindeki soru cevaplardan okudum.
Soğan kürünü adete 15 gün kala 15 gün süre ile kullanıyorsunuz.Olmak için.En uygun zamansa adetin bitiminden 7 gün sonra imiş.Soruları kendi cevaplamış.
Prof. Dr. Ibrahim Adnan SARAÇOĞLU : Soğan Kürü kürü ve Kür Tedavisi
bu kürün linki
Prof. Dr. Ibrahim Adnan SARAÇOĞLU : Sıkça Sorulan Sorular
bu da sıkça sorulan sorularda soğan kürü hakkında soru cevaplar.Kendisi cevaplamış
soru
Bende rahimde ikiye bölünme var. Bu arda oluşan duvarın kalınlaşmaya başlamış dendi.ayrıca sık sık iltihapdan dolayı yara oldu yakılmasına rağmen yara tekrar ediyor.Ben bu durumda soğan kürünü uygulayabilirmiyim.Lütfen hocam sss bölümünde ya da mail yoluyla cevap verirmisiniz. Size iyi çalışmalar diliyorum.
Cevabı »
Soğan kürünü uygulayabilirsiniz. Rahim duvarının kalınlaşması adet günlerinin fazla kanamalı geçmesine de neden olabilir. İlk başlangıçta 15 gün uygulanabilir. Daha sonraki 4-5 ay boyunca adetlerinize 10 gün kala, 10 gün uygulayıp bırakınız. sağlığınız daim olsun.
Soru »
Sayın Hocam. soğan kürü adet döneminde de uygulanabilir mi?Uygulanmasının bir dezavantajı varmıdır?
Cevabı » Gizle
Bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır. sağlığınız daim olsun.
mrb hocamben sizi ekrandan takip ediyorum benim bir sorunum var bende polikistik over var sizin vermiş olduğunuz soğan kürü ve incir kürünü uyguluyabilirmiyim ikisi bir arada olurmu şimdiden teşekkür ederim lütfen cevap yazın cok acil çünkü beş yıldır evliyim ve çocuk istiyorum hangi ilacı kullansam hiç bir faydasını görmüyorum artık bıktım hap içmekten ve doktorlara gitmekten yardımınızı bekliyorum bayramınız mübarek olsun.iyi akşamlar.
Cevabı » Gizle
önce 15 gün günde 2 kez soğan kürünü uygulamanızı öneririm. Daha sonra 20-25 gün incir kürü uygulayınız. Aynı anda 2 kür uygulamayınız. 15 günlük ilk soğan küründen sonra, 4-5 ay, adet günlerinize 10 gün kala 10 gün soğan kürü uygulayıp kürleri sonlandırınız. Adetinize 10 gün kala incir kürünü kesip ertesi gün 10 günlük soğan kürüne başlayabilirsiniz. Sağlığınız daim olsun.
Soru »
Ben ve eşim çocuk istiyoruz.sizin yazılarından birinde uygulann kürler arasında kuru incir kürünü okudum.bu kürü uygularken korunmamız gerekecekmi.Yani eğer korunmazsan hamile kaldım fakat farketmedim ama hala bu kür uygulamasına devam ettim.Bi sakıncası olurmu.Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Cevabı » Gizle
İncir kürünü uygulaken korunmanıza gerek yoktur. Hamile kaldığınızda incir kürünü uygulamaya devam ederseniz de hiçbir mahsuru yoktur. Sağlığınız daim olsun.
Soru »
Soğan kürünü ve kuru incir kürünü aynı zamanda yapmamızın bir sakıncası var mı? İki kürüde sabah kahvaltıdan önce ve akşam yemeğinden önce içmemiz uygun olurmu? Teşekkür ederim, iyi çalışmalar
Cevabı » Gizle
Kesinlikle soğan ve incir kürü aynı anda uygulanmaz. Önce, soğan kürünü sonra incir kürünü uygulamak gerekir.
Soru »
Hocam Merhaba; ben polikistik over hastasıyım, diane35 kullanıyorum. Soğan kürü uygulamak ıstiyorum ama bır sorum var. Bu kür adet döneminde mi öncesindemi yani kısacası ne zaman başlanıyor. Bu cok kişi tarafından merak ediliyor Yardımcı olursanız cok sevınırım.
Cevabı » Gizle
Adet gününe 15 gün kala 15 gün uygulanır ve sonlandırılır. Bir sonraki adet gününe 10 kala tekrar 10 gün uygulanır ve sonlandırılır.
Eğer, uzun yıllardan beri süre gelen polykistik over (yumurtalık kisti) şikayeti var ise, bu küre 4-5 kez her adet dönemine 10 gün kala 10 uygulanır. Sağlığınız daim olsun.